- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем при целувка!
Супер голяма е да не знае как се целува....Аз мисля,че трябва да и кажеш,че искаш така и така да се целуваш,пък ако не поддаде направо я зарязвай...
pffff egati problema![]()
emi nali ste si gadjeta, kato ne moje da se celuva i obqsni kak stava, e gledai da ne q stresne6 de. ili i go obqsni po zaobikolen na4in, vse pak nikoi ne se rajda nau4en,nali?
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Abe kak shte i e tova stila na celuvane na neq...Tq nemoje da se celuva i tva e...Predstavete si ako i dvamata se celuvaha taka!? To kakva celuvka shte6e da e ... da ne si murdat ezicite Ujas![]()
Абе хора какво да ви кажа една моя приятелка каза,че не и харесва да се целува с език,защото може момчето да има кариеси и може да и ги пренесе!!!
Мен лично ми харесва,ама не секи му харесва!!
eee tq ako q be6e gnus siurno 6te6e mu go kaje
spored mene e neopitna
opitai se nqkak si super delikatno da i namekne6 ne6to
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ne q otbluskvai prosto i pomogni da se nauchi
molq vi pomognete mi ne moga da se celuvam s ezik nikoga ne sum probvala nikoga i me e strah na 14 sum
такаа..
относно тв амнение,че момичетата не обичат да се целуват-напротив,момичетата много обичат да се целуват![]()
проблема е че мн малко момчет могат да се целуват,НО всяко нешо си има и своите изключения
еми пич,виж кво-и според мен тя още е неопитна...опитай се още няколко пъти да й раздвижиш езика,а ако не стане,тогаа й обядни![]()