- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to po dqvolite...
O da, sluchvalo mi se e! I to s nai-dobriq mi priqtel. Obqsnqvah mu hilqdi pyti, che ako sme zaedno shte go naranq, no toi nastoqvashe i ne davashe da chue, che ne moje da sme zaedno (detska istoriq). Sled tova trygnah s drugo momche i az kato teb stanah "gadnata kuchka", to ne bqha obidi po moi adres ot priqtelite mu, to ne bqha skandali... Ne mi govoreshe 2 meseca i edin den mu kazah, che trqbva da pogovorim, pripomnih mu kakvo sym mu kazala predi, kazah mu, che i da mi se syrdi - nqma smisyl, shte stane po-zle. Kazah mu i, che go obicham i dyrja mnogo na nego kato priqtel i, che za men shte si ostane nai-dobriq mi priqtel. E, mnogo vreme mi otne da mu pokaja, che ne sym imala namerenie da se podigravam s nego (kakto toi si misleshe), no veche vsichko e nared i pak sme si pyrvi drujki.
A na teb...da ne ti puka. Kakvo ot tova, che te smqtat, za kuchka i t.n. Ti postypvash pravilno i te go znaqt, no prosto dostoinstvoto im ne pozvolqva da si priznaqt, che sa otrqzani. Ne im obryshtai vnimanie, da govorqt kakvoto iskat, vajnoto e, che znaqt kak stoqt neshtata vsyshtnost. Vse nqkoi den shte se osyznaqt.![]()
I`m trying to make your dreams come true...