.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Варна

Help:Стара познайница

преди година едно момиче страшно много ме харесваше и беше се жлюбила до уши в мен, но аз не отвърнах на чувствата и.
    Сега я възприемам по друг начин и незнам как да и го кажа...
    страх ме е да не се усера
    помогнете...
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ами вие поддържате ли някаква връзка,говорите ли си... и т.н
    Бъди по -мил и разбира се веднага не й казвай "харесвам те" ,а то само ще се усети и сам ще разбереш далии има смисъл и дали още си те харесва
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    Мии не й го казвай направо Прави и някви намеци тама, излезте на кафенце и тя ако ти отвърне значи работата ше я бъде , айде успех! Стискам палци

Град
    Варна

незнам

аз си чатя с нея, мисля че и тя ме харесва ма не съм сигурен
    в чата като вляза и тя винаги ми се джоин и ме заприказва нещо ама аз нокога не намирам какво да и кажа и си мълчим само
    апак преди седмица някъде беше към 8-9 часа вечерта и нямаше какво да правя и и казах в чат, че ми се излиза на разходкаи, че ще мина през тях да я викна, тя си мислеше че си правя майтап..ама в действителност аз отидох до тях и тя излезе...то беше много студено но аз забелязох, че тя се е облякла с някви дрехи за излизане (беше се наконтила), а аз бях с някъф анцунг само....

и така от тогава тя проявяваше по-голям интерес към нене, кара ме 2-3 пъти да ходим на кафе ама аз не можах да отида..

апак тя преди ходеше с един приятел ама скъсаха с него преди месец....чудя се дали моят приятел няма да има нещо против (тя го остави не той нея)

Голям фен
    Оо мацката е навита Няма кво да му мислиш , а приятеля нз кво да ти кажа , просто поговори с него , питай го дали все още я харесва и дали би имал нещо против ако се хванеш с тва момиче и такаМм...

em da de ama po tqhnata logika 1 mesec trqq s tutka6 dokat i kaje6...spored men izlez s neq 1 pyt 2pyti max i na 3iq pyt i kaji ko 4ufstva6!
    ai uspeh
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    е този нейният бивш не е проблем,те вече не са заедно,за да държи някаква сметка,а и са скъсали преди месец.. пробвай се с мацката,та току-виж се е полуило
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    Варна
    ...още утре ще и се обадя и ще я поканя на кафе
    бай дъ уей мислите ли, че писането на стихотворения и съчиняването на песни е тъпо и отшумяло нещо, или може да помогне ако искаш да стигнеш до сърцето на някое момиче ?

Голям фен
    Ауе яко е някой да ти напише стихотворение , ама в днешно време не на всички им допада , тъй че не рискувай

Град
    Варна
    ...не на нея няма да и скачам с такива оферти
    само като анкета беше

как бихте се почувствали момичета ако някое момче ви напише песен и ви я изсвири и изпее ?

[quote="Aragorus"]...още утре ще и се обадя и ще я поканя на кафе
    mn qsnu....nnqq 4aka6 s vekove q
    stiskam palci i kaji kakvo e stanalo davai pi4
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Повече от фен
    A be mislq,4e 6te te pomisli za lud s tezi pesni i stihotvoreniq,ne za6toto e tupo ili otjivelica,a prosto za6toto ve4e rqdko mom4etata go pravqt! Spored men dori i taka da e mn bi se trognala,sigurno nikoi ne go e pravil za neq...taka,4e deisvai!

Град
    Варна
    ..днеска не успях да я намеря мацката...
    нямам и тел-а апак и не влезе в чата
    тъпо ли ще е ако отида да я извикам ?

Повече от фен
    Nqma da e tupo razbira se,daje 6te e nai-dobriq variqnt-li4no otiva6 do tqh,tukmo 6te vidi6 kak 6te reagira! \/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Aragorus
    ..днеска не успях да я намеря мацката...
    нямам и тел-а апак и не влезе в чата
    тъпо ли ще е ако отида да я извикам ?
    Няма да е тъпо. Направи го!

ACTION!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен
    само като анкета беше

как бихте се почувствали момичета ако някое момче ви напише песен и ви я изсвири и изпее ?
    Ще се почувствам...прекрасно,ще знам че има момче,което държи на мене!!!

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    само като анкета беше

Ти смятай колко трябва да си изпаднал и да пишеш глупости и да ги пееш от горе натова , аве от вътре ви идва на вас!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от forlan
    само като анкета беше

Ти смятай колко трябва да си изпаднал и да пишеш глупости и да ги пееш от горе натова , аве от вътре ви идва на вас!
    Така е,но това е просто романтика...(а ти знаеш колко "често" се случва това"!Разбира се на момичетата им идва отвътре...

Цитирай Първоначално написано от forlan
    само като анкета беше

Така е,но това е просто романтика...(а ти знаеш колко "често" се случва това"!Разбира се на момичетата им идва отвътре...
    Само да му кажа на пича , че тея работи ако ги направиш на яко момиче (демек ако си си харесал момиче дето са праи на голяма работа) не ги праи тез работи , ако е някво скромно по - може !

ама съвета ми е братле не са занимавай с глупости и да не ти пусне има Briana Banks и Devon те винаги ще са на една ръка разстояние!

Рискувай и й разкрий чувствата си.И не бави...да не стане прекалено късно УСПЕХ!

Град
    Варна
    събрах кораж
    ще отида ама ме притеснява едно нещо...
    баща и е много голям и много лош...
    отивам да вечерям и потеглям после ще ви кажа какво е станало
    ама какво да и кажа като я извикам ?

защо никога не мога да я засека в чата
    [20:43:38] <SeenServ> LOVE{DEVIL} (~hunikoldd@lotos.telecoms.bg) was last on IRC 21:19:14 ago

за свиренето и пеенето...човек може да си прецени сам на кого може и на кого не
    почти всички момичета които са ми идвали на гости в нас като видят китарата ме питат дали мога да свиря и като им посвиря винаги остават впечатлени така ,че е от + стига да е на място

Град
    Варна
    случая претърпя развитие

[13:47:15] <[Slammer]> napravo da mina da te vikna
    [13:47:24] <LOVE{DEVIL}> ami moje'
    [13:47:28] <LOVE{DEVIL}> ako iska6 na4i
    [13:47:36] <LOVE{DEVIL}> 5 i 30
    [13:47:38] <LOVE{DEVIL}> togava
    [13:48:01] <LOVE{DEVIL}> 6te izlqza pred nas
    [13:48:10] <[Slammer]> ami dobre
    [13:48:12] <[Slammer]> 5:30
    [13:48:14] <[Slammer]> sam pred vas
    [13:48:27] <LOVE{DEVIL}> ok
    [13:48:53] <[Slammer]> :P
    [13:49:43] <LOVE{DEVIL}> cecko az moje da s1m s vilito 6te ima li nqk1v problem

lol какво да и кажа да вземе ли приятелката си ?
    [13:50:10] <[Slammer]> nem
    [13:50:15] <[Slammer]> koq e vilito ?

Голям фен
    mi parvo...vij tq kakvo misli po vaprosa..i ako ste na edno mnenie...govori s priqtelqt ti,kaji mu...za da ne kaje posle kakav "priqtel si imam,hodi s biv6teo mi gadje"
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Варна
    май оплесках работата...
    излязох с нея на кафе, ам тя взе нейна приятелка, и затва и аз викнах един приятел, но като отидохме и седнахме в кафето, бившото и гадже и се обажда, че искат да приказват, и след 10 минути доидоха в кафето (защото там се събираме попринцип).
    Той беше с част от компанията ми и бяха пили, те седнаха на друго сепаре, а приятеля ми доиде при нас, аз го извиках, ма беше много пиян и само се хилихме и се смяхме, незнам как го е приел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си