.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен
    Град
    Beyond the limits

Класическа музика?

Абе случайно тука да има някой заблуден тийн дето да слуша класическа музика? Аз от време на време си пускам и някои прозиведения доста ме кефат. Признавам си и, че съм горд притежател на Forever Classics .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Molq?! TI?! ..koito e zaklet fen na Prodigy? wow.. e bravo ina4e az li4no ne slu6am klasi4eska muzika..no mai machoka slu6a6e ako ne se luja
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Напоследък се зарибих. Изтеглоих си на Бах доста неща, на Албинони и Кармен на Бизе. Кармен я обожавам! Има една песен Andrea Bocelli & Sarah Brightman - 'Time to Say Goodbye', много е хубава. И Моцарт е велик. Обожавам звука на пианото...побърква ме! На цигулката - също.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    ponqkoga si puskam na6te imat nqkolko takiva diska i ima mn hubava muzika

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Molq?! TI?! ..koito e zaklet fen na Prodigy? wow.. e bravo ina4e az li4no ne slu6am klasi4eska muzika..no mai machoka slu6a6e ako ne se luja
    Мачока го знам. А какво лошо има. Ей ся щи пратя по Skype едно много яко да видиш ти .

Мега фен
    Отношението към класическата музика е тест. Простаците и глупаци говорят лошо за нея /дори публично, неосъзнавайки, че се излагат адски много/.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Отношението към класическата музика е тест. Простаците и глупаци говорят лошо за нея /дори публично, неосъзнавайки, че се излагат адски много/.
    Така е. което си е класика, си е класика. А иначе имате ли любими прозиведения, композитори?

Аз харесвам руския класицизъм най-много, но и Бах има яки неша. Също така ме кефи О Фортуна от операта Кармина Борана. Просто много се надухвам като я слу6ам тая част .

Мега фен
    Споменах Кармен. Повечето неща не ги знам по имена...и "Адажио" на Албинони ми харесва много.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Рядко ми се случва да слушам класическа музика.
    Има някои произведения, които много ме кефят.

Мега фен Аватара на machoka
    ъХ, доживях да видя и подобна тема тук

Ще се сетите вие

http://www.data.bg/f.php?fid=6058157 - > чуйте го, не е класическа музика, но е красиво соло пиано

http://www.data.bg/f.php?fid=1839903 - > Специално за `Death`Whore`, но и за всички останали цените ли на красотата в музиката, в слуачая на класическата - Ноктюрно за пиано, преработено за цигулка и пиано.. Шопен.

http://machoka.data.bg/My%20Music/Ch...on%20Etude.wav - Това пък е едно мое изпълнение, с което бих искал да ви покажа колко страст и емоция и заряд може да има в изпълнението на този 'стил' музика.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    и аз като мачока не мислех че тука може да има такава хубава темичка, като цяло често ми се случва да слушам Бах, Менделсон или Вивалди, страшно успокояващо е, поне за мене.
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Сетих се нещо. Преди няколко седмици съм във факултета, имаме английски и се превключват радиостанциите на едно касетофонче. По едно време чувам някакво изпълнение на пиано, беше хубаво и казвам: "Остави това". И реакцията беше: "Ама ти да не свириш на пиано?" и след 20 секунди преместване на друга станция.
    Мачока, мерси.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Az li4no mn haresvam.
    Ima neveroqtno krasivi ne6ta!
    No nqkoy trqbva da mi pusne za da slu6am.
    V interes na istinata ne se se6tam sama...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    Моля, ако някой има под ръка линк за Лунната соната на Моцарт, както и за някои от сонатите за пияно на Бетховен, нека даде

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    О да ^^ Слушам класика...Но вече нямаме музика и по-рядко слушкам ;/ Кефят ме Бах, Бетовен,Вивалди, Григ ^^. Адски успокояваща музика.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    Защо всички намират в класиката само успокоение? Аз лично намирам красота и нежност. Същото като с децата, които намират в метъла само агресия.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моля, ако някой има под ръка линк за Лунната соната на Моцарт, както и за някои от сонатите за пияно на Бетховен, нека даде
    Оп. 27 но. 2 /или както е позната като 'Лунна'/ е на Бетовен приятелче

http://www.data.bg/f.php?fid=9213037

За съжаление само първата част - най-известната я намирам на първо време. Останалите 2, пък и защо не и първата ако ти трябват много, мога да ти ги дам и в мое изпълнение

http://store1.data.bg/machoka/Classi...ano%20Sonatas/

Тук съм качил първите сонати на Бетовен, имам ги всичките, но няма място за сега за останалите

midnight...
    Bach, Vivaldi.. какво е това увлечение към барока като епоха?! Далеч не е най-интересния период, от към естетика и общодостъпност. За мен представлява наистина интерес, но главно професионално, но примерно ти препоръчвам Романтизъм - ще се разтопиш

`Death`Whore
    Ахъм, в моето изпълнение от линковете на предишния пост примерно има не успокоение, а напротив - напрежение, бунт, нажежаване.. не случайно произведението е кръстено 'Революция' и е писано по този повод

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    http://machoka.data.bg/My%20Music/Ch...on%20Etude.wav - Това пък е едно мое изпълнение, с което бих искал да ви покажа колко страст и емоция и заряд може да има в изпълнението на този 'стил' музика.

Браво бе. Аз те знам тебе още от как беше некво юзерче с няколко поста в тоя форум и подпис с едни клавиши на пяно, ама незнаех, че свириш. Даже си спомням как в една тема защитаваше админите и правилата им .

Малко се поотплеснах де. Иначе тва много ми хареса .

Фен
    Град
    mircmax
    Vinagi sum obi4ala klasikata i suy4enitzite mi nikoga ne sa me razbirali, kak moga da sly6am ednovremenno linkin park i klasika.
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

az q imam tazi sonata iztelgih si q ot dc++ no link nemoga da ti dam..
    т. 2, 9

Град
    Transylvania
    И на мене ми харесват доста неЩа в този стил музика и я уважавам разбира се, а сред лЮбимите ми изпълнения е In the Hall of the Mountain King на Edvard Grieg, Fortunata естествено, иначе Вивалди и Брамс
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Харесвам класическа музика не за друго, ами защото тогава наистина слушам музиката и тя влияе на сетивата ми. Майка ми е фенка на Андреа Бочели и предимно него слушам в нас, но иначе харесвам Бах, Шопен и Бетовен
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Обожавам класическата музика много и се кефя
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Chesto? - Ne. Samo po urok po muzika :/

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Супер много се кефя на Албинони, страшно силна музика Чуя ли Адажио, винаги ми иде да се разплача... Слушала съм и някои други неща от него, но не мога да се сетя за имена...
    Също харесвам и Бетовен (На Елиза- любимото ми, дори правих жалки опити да го свиря на една йоника- плачевнооо)
    Вивалди също.

Но за да слушам класика, трябва да съм в подходящо настроение... Понякога просто не ми понася, друг път не ми се слуша нищо друго.

По някое време на кабелната имах канал за класика- дават някакви страхотни природни картини на фона на класическа музика- много беше зарибяващо
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си