- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bez prezervativ ?!
добре сега ми обесни с какъв акъл може да правиш секс с някого който не ти е постоянен партньор и на всичкото отгове без презерватив...след това ще има тема " закъснява ми възможно ли е да съм бременна" или може да пинеш някоя болест така и тогава само ти ще си си виновна
абе научете се да правите секс когато можете сами да пресичате улицата![]()
"Целувка за лека нощ"
taka si e Spina e mnogo kovarna bolest idva za dni i te vizma za dni!!! no da ne mislim za krainosti !!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
pregledai se samo da ne si hvanala gubi4ki ili sifilis
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ami ako da si bremenna e bolest znai moje da si bolna![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Ne mojah da svhana... moje li da ne se zarazi 4ovek pri parviq kontakt,a 4ak pri sledva6t??Първоначално написано от pOny
напълно съм сугласна с тебе ^KaSiDi^!Как можеш да спиш с момче без предпазни мерки ами ако направиш гаф и забременееш??кво ще правиш после мислила ли си по този въпрос пък още по малко,че ако недай си боже забременееш на онзи пикльо да не мислиш,че ще му пука? мила не е трябвало да правиш това той пък и той каде е мислил пфуу??Първоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
![]()
![]()