.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Bez prezervativ ?!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    добре сега ми обесни с какъв акъл може да правиш секс с някого който не ти е постоянен партньор и на всичкото отгове без презерватив...след това ще има тема " закъснява ми възможно ли е да съм бременна" или може да пинеш някоя болест така и тогава само ти ще си си виновна
    абе научете се да правите секс когато можете сами да пресичате улицата
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Може да няма симптоми с години.
    taka si e Spina e mnogo kovarna bolest idva za dni i te vizma za dni!!! no da ne mislim za krainosti !!!!
    pregledai se samo da ne si hvanala gubi4ki ili sifilis
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Ami ako da si bremenna e bolest znai moje da si bolna
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

oburkana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pOny
    Цитирай Първоначално написано от oburkana
    Цитирай Първоначално написано от oburkana
    A ako sme go pravili vednuj i sled tova vtori pat? Moje li parviq pat da ne sum se zarazila,ako e imalo ne6to? A 4ak na vtoriq? Informativno pitam.
    Ei na tozi vapros me int otgovora...

Оле Боже вземи ме при тебе... ШАНСА НЯКОЙ ДА ТИ ОТГОВОРИ, ДАЖЕ И АКО Е СПЕЦИАЛИСТ !
    Ne mojah da svhana... moje li da ne se zarazi 4ovek pri parviq kontakt,a 4ak pri sledva6t??

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34266&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    vij linkovete,koito ti dadoha i da te popitam samo,zashto vyobshte e trqbvalo da go prvaish BEZ prezarvativ?????milichka pyrvo,che pri sex bez prezarvativ vinagi ima nqkav dori i minimalen procenta da zabremennesh i osven tv ati go prvaish s chovek,koito ne poznavash,syvsem neobmislena postypka spored men
    напълно съм сугласна с тебе ^KaSiDi^!Как можеш да спиш с момче без предпазни мерки ами ако направиш гаф и забременееш??кво ще правиш после мислила ли си по този въпрос пък още по малко,че ако недай си боже забременееш на онзи пикльо да не мислиш,че ще му пука? мила не е трябвало да правиш това той пък и той каде е мислил пфуу??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си