- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bez prezervativ ?!
Predi nqkolko dena pravih sex s edno mom4e, koeto poznavam ot skoro.Toi e spal predi men s dosta drugi momi4eta.Problema e 4e go pravihme bez prezervativ i me e strah 4e ako e imal nqkakva bolest...Ta vaprosa mi e: moje li ako ne e svur6il v men, da imam SPIN naprimer?
Mnogo me strah.Kajete, molq vi!
Защо реши, че болестите се предават чрез спермата?
I ti da be6e na moe mqsto, 6te6e da ti se iska da e taka.![]()
I ako moje da popitam na SPINa primerno do kolko vreme se proqvqvat simptomite?Koga 4ovek razbira? I kolko vreme sled poloviq akt moje da se napravi test za da e to4en?
Може да няма симптоми с години.
http://aids.bulport.com/bg.phpПървоначално написано от `machoka`
Влез в Обща сексуална култура (най-горе като Важна тема в раздел Секс) и там ще видиш каквото те интересува
A sled kolko vreme se pravi test za SPIN? A pri sifilisa pak li 10 godini moje da ne se razbere?
vij linkovete,koito ti dadohai da te popitam samo,zashto vyobshte e trqbvalo da go prvaish BEZ prezarvativ?????milichka pyrvo,che pri sex bez prezarvativ vinagi ima nqkav dori i minimalen procenta da zabremennesh i osven tv ati go prvaish s chovek,koito ne poznavash,syvsem neobmislena postypka spored men
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Mersi za linkovete. I znam 4e ne trqbva6e da go pravq bez prezervativ.No...neznam i az.A moje li ako toi e bil zarazen s HIV...SPIN, az da ne sum se zarazila pri tozi polov akt? I za napred 6te sum po-razumna!
Единсвеното, което не разбирам е защо си се психясала така..... Обади се на телефоните (разбира се, днес едва ли някой ще вдигне) и ги разпитай подробно. http://hiv.dir.bg/_wm/basic/?df=12
А ето и това за точния резултат:
Колко време след рисков контакт трябва да си направя тест?
Препоръчва се това да стане 3 месеца след контакта, тъй като за това време организмът вече е изградил антитела, по които се открива ХИВ вирусът.
404
И Аз Винаги шибам без капут !!!Ама съм си Екстра !!![]()
След време ще разбереш колко си "екстра"...Първоначално написано от ПознаватеМЕ
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ohhh hich nqma da mu e zabavno togavaПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
извинявай за грубостта, ама .... много си загубена!!! На тебе след тоя секс ли ти дойде акъла?? Защо не помисли преди това, че НЕ ГО ПОЗНАВАШ ... и без презерватив от горе на всичкото... лелеее и сега ще ми я е страх! Имам си аз и да повториш тази глупост!... ходи на лекар, на прави си тестове като толкова те е страх.. ама ти си си виновна за всичко!
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
Затова с презерватив...поне после да ти е спокойна главатаДобре ти като знаеш,че има хиляди болести (не всичко свършва с вече познатия ни до болка СПИН) защо го правиш без презерватив с партньор, за който имаш съмнения...?! Не се научихте бе ей
Може нищо да ти няма (искрено се надявам да е така), но отговори ми защо по дяволите си рискуваш живота.....ти колкото един презерватив ли струваш?!?!?!!??!?!!?!!?!?!!?!?!?!?!?!?! Замисли се....може би този път нищо няма да ти има, но това не е шега работа и е глупаво сама да предизвикваш неприятностите...най-малкото сега ще си навлечеш много главоболия докато ти излезнат резултатите от всичките изследвания!!!!!!!!!!!!!!! Това да ти е като обица на ухото
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Sry,ama ti si bati tupata krastavica. Ne me pitai 6to te nari4am taka xaxaxa
1vo da si mislila!
sry ama sega e kusno da se okaivash i tn.
a puk ima i mn mn mn drugi bolesti predavani po polov put...hodi na lekar
The pain is temporary!
Spored mene e mnogo opasno da pravi6 sex bez prezervativ napravo e samobistvono spoko po dobre idi na lekar spored mene ina4e posle da nqma
pogrebenie NO SPOKO
![]()
A ako sme go pravili vednuj i sled tova vtori pat? Moje li parviq pat da ne sum se zarazila,ako e imalo ne6to? A 4ak na vtoriq? Informativno pitam.![]()
Че много ясно че може да си хванала няма проблеми да го хваниш щом не сте използвали презерватив ама можело е да помислиш за това преди да го правитеПървоначално написано от oburkana
Ei na tozi vapros me int otgovora...Първоначално написано от oburkana
![]()
Qvno nikoi ne znae...![]()
![]()
Тц, "обърканата" ти не трябва да се пишеш така, а "глупачето" или "наивната" ..
аз с моито гадже на което и имам абсолютно доверие го правя с презерватив, а какво остава с непозната.. мислете преди да правиш каквото и да е било.
не се отнася само за секса, ами и за разходка дори с непознат.