.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Държание ;)

Е приятели преди известно време споделих така да се каже какво ме тревожи но сега отново имам нужда от вашата помощ
    Е с това момче станахме гаджета ,мн е мил ,внимателен ,че понякога ми се струва че не е истина,че всичко набързо ще свърши ,а и едва се оправих от предишната любов,която бе несподелена,не съм готова отново да го преживея
    Та незнам този човек наистина ме подлудява,с него може да се говори на всякаква тема и най-лошото е ,че аз всичко си казвам,нищичко не крия,а все пак това е рисковано и незнам.. а ак започна сега да се държа малкопо -студено и да не говоря толкова той ще си помисли,че аз съм загубила интереса към него,а като съм откровена ме е страх да не му стана безинтересна това няма да го приема нали по-добре малко загадъчна,да аз знам ,обаче ми е много трудно ,той знае как..Оф даваите съвети какво да правя
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    Слънчице , влюбена си до уши :> Когато си влюбен изпитваш желание да споделяш мн неща с човека до теб , да говориш , да търсиш постоянно неговото разбиране.Хубаво е , че му имаш доверие и му споделяш , не се дръж хладно с него, но се убеди наистина, че няма да те прецака.И един съвет винаги си имай едно на ум, недей да се влюбваш чак толкоз , по добре е да показваш любовта си в по малки количества ,Айди успех! Ама ми се струва, че тва момче е пич , той ти го е доказал с държанието си

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ах, за какво се притесняваш! Разбира се, че като му споделяш няма да му станеш безинтересна..... зависи и какво му разказваш- имам познати, които обожават да си разкажат ежедневието си с най-малките подробности ("И пътувам в автобуса, а около мен" следва описание на всички околни -край на случката) Давай напред и се радвай на щастието си

Мега фен Аватара на machoka
    Остани си на гребена на вълната на любовта и се наслаждавай на удоволствието до край

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Остани си на гребена на вълната на любовта и се наслаждавай на удоволствието до край
    Kogato si napylno otkroven s edin chovek mu pokazvash, che go obichash. Ne se pritesnqvai, nqma da mu stanesh bezinteresna . Ako i toi te obicha shte oceni iskrenostta ti.
    Uspeh! \/
    I`m trying to make your dreams come true...

i az sam taka,oba4e ne se vijdame 4esto i me e strax da ne sam go izpla6ila i da neiska da e s men xodim ot 6 dena i sme se vijdali samo 2 pati strax me e [-o< dano da gre6a

MUSIK
    Guest
    AMI NE SE PRITESNQVAI
    PRAVI TOVA KOETO TI E NA SURCETO-A KAKVOTO IMA DA SE SLU4VA TAKA ILI INA4E 6TE SE SLU4I
    NO TOVA KOETO IZJIVQVA6 E MNOGO KRASIVO TAKA 4E NE SI SUZDAVAI SAMA GRANICI \/

Повече от фен
    Produljavai v su6tiq duh,ni6to ne promenqi,toi te haresva takava kakva si i moje bi tova,4e mu kazva6 vsik4o e v + za tebe \/

hi4 ne se kosi
    radvai se 4e daje te izslu6va i naistina ti e v + tova 4e si iskrena (dano ne samo prekaleno)

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си