.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    MIrc
    Guest

Moderated: Как да го заинтригувам в чата?

Haresah si edno mom4e,toi vliza v Mirc,no dosega ne sme 4atili,nito sme se vijdali.I se 4udq dali da 4atq s nego,ako 4atq s nego ne znam kakvo da go pitam,za da go zaintriguvam.
    Obknivenno kato si 4atq s nqkoi,razgovra ni zapo4va s:zdr,kak si,asl,otk1de si,k1de u4i6 i s tova prikliu4va.
    A i az s1m po-sramejliva i sega ne moga da se pravq na ne6to,koeto ne s1m.
    Za v1n6nostta si nqmam osbeno golqmo samu4ustvie.
    E tova e ot men,drugo ne znam kakvo da vi kaja.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Като за начало - на "asl" не му ли мина вече модата? На мен някой като ми го напише направо го изключвам. Мисля си вече, че само децата го използват.
    Другото, което е - толкова ли не можеш да измислиш тема за разговор? Накарай го да ти прати снимка и му кажи, че си го виждала някъде, в някое заведение или просто учите в едно училище и от там вече си отклонявате темата към някакви общи познати или нещо такова. Не може да нямате нищо общо, за което да си говорите.
    Питай го каква музика слуша, къде излиза вечер, въобще каквото ти дойде на ума. В един момент разговора ще тръгне просто така - от самосебеси.

Мега фен Аватара на machoka
    Кога ще се научите, че този mIRC е боза?

Мила, нищо няма да постигнеш през някакъв си чат, с смс-и или по подобни начини. Ходи и се виж с него, никой не харесва никове от чата, момчетата гледат външност, искат да видят как се държиш, характера ти, да поговорят с теб..

Всичко останало е детска история.. булшит

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Като за начало - на "asl" не му ли мина вече модата? На мен някой като ми го напише направо го изключвам. Мисля си вече, че само децата го използват.
    Другото, което е - толкова ли не можеш да измислиш тема за разговор? Накарай го да ти прати снимка и му кажи, че си го виждала някъде, в някое заведение или просто учите в едно училище и от там вече си отклонявате темата към някакви общи познати или нещо такова. Не може да нямате нищо общо, за което да си говорите.
    Питай го каква музика слуша, къде излиза вечер, въобще каквото ти дойде на ума. В един момент разговора ще тръгне просто така - от самосебеси.
    Абсолютно

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ami ima tolko mnoo ne6ta za koito moje da si govorite-muzika,filmi,a za da go zaintriguva6 nai-mnoo moje bi nai-udobnata tema e sex.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

ми първо но поне според мен ако го харесваш е да му покажеш
    че е нещо по различно от другите
    след това да му покажеш си заинтригувана от него
    тои ще го разбере просто по начинати на общуване със него
    другото е въпрос на време важно е да поемеш топката в ръце
    и да го поканиш на среща а след срещата вече ще
    е друго повярваи ми

пп упс маи съм оф топик
    ако не греша някои мод да затрие това съобщение
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Как си го харесала като не сте се виждали и не си си писала с него? Да не го следиш бре? Ахахаах

Относно това какво да си говорите...недей започва така ккато описа. Аз съм си чатил с хора с дни и чак след време се питаме за възраст

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Мила, нищо няма да постигнеш през някакъв си чат, с смс-и или по подобни начини. Ходи и се виж с него, никой не харесва никове от чата, момчетата гледат външност, искат да видят как се държиш, характера ти, да поговорят с теб..

Ми да...и аз влизам в mIRC обаче за мен това да се сваляш с някой там е мега глупавото!И кво като си срамежлива...в чата гаранция ти давам,че ще се отпуснеш и когато излезнете някъде ще му мълчиш....оф Компютрите са начин за развлечение,а не начин на живот Виртуалната реалност е измислица и не може да живеете с нея Отиваш запознаваш се с момчето и си почваш лафа после може да използваш ИРЦ за нещо като допълнително общуване,но да го "заинтригуваш" (както се изрази) през някакъв монитор е смешно и дори жалко...съжалявам за това,че прозвуча грубо,но съм искрен човек и казвам каквото мисля
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от strange__

Ми да...и аз влизам в mIRC обаче за мен това да се сваляш с някой там е мега глупавото!И кво като си срамежлива...в чата гаранция ти давам,че ще се отпуснеш и когато излезнете някъде ще му мълчиш....оф Компютрите са начин за развлечение,а не начин на живот Виртуалната реалност е измислица и не може да живеете с нея Отиваш запознаваш се с момчето и си почваш лафа после може да използваш ИРЦ за нещо като допълнително общуване,но да го "заинтригуваш" (както се изрази) през някакъв монитор е смешно и дори жалко...съжалявам за това,че прозвуча грубо,но съм искрен човек и казвам каквото мисля
    не е грубо, а си е самата истина
    ако наистина искаш да спечелиш тва момче, не трябва да се държиш като 10-годишно влюбено глупаче, а да покажеш сила и чар зарежи я тая срамежливост
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Като за начало - на "asl" не му ли мина вече модата?...Мисля си вече, че само децата го използват.
    Аха.

Повече от фен

Re: Moderated: Как да го заинтригувам в чата?

"Haresah si edno mom4e,toi vliza v Mirc,no dosega ne sme 4atili,nito sme se vijdali"
    ami togava kak si go haresala sled kato nito ste si 4atili nito ste se vijdali
    ei tva ne moga da go razbera

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    "Haresah si edno mom4e,toi vliza v Mirc,no dosega ne sme 4atili,nito sme se vijdali"
    Да наистина!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от strange__

не е грубо, а си е самата истина
    ако наистина искаш да спечелиш тва момче, не трябва да се държиш като 10-годишно влюбено глупаче, а да покажеш сила и чар зарежи я тая срамежливост
    -------------------------------------------------
    Аз определено съм съгласен с тези 2 мнения. И даже може да прозвучи гадно обаче доста се дразня когато някое момиче се опита да ме зарибява в чата...Верно..лафа върви обаче в момента, в който поискам да се срещнеме или ми се връзва тенеке и после следват извинения и оправдания или просто ми се отказва с думите "Е мене ме е срам" или "Аз несъм много хубава"
    Просто...е като новата реклама на Спрайт, само че е валидно и за момичетата и за момчетата...доста хора "отчаяно си търсят гадже" именно в чата...Това не е мястото за такива взаимоотношения, а просто за поддържане на няква елементарна връзка(поне според мен).
    П.С. Приятелката ми не чати и аз много се кефа (излишни ядове са само) :P
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Да и аз това питам
    А иначе това, което каза ^npocTo^a3^f^ е абсолютно вярно
    =D> напълно съм съгласна

Guest

Az s1m go vijdala,no toi men ne.Kato se razhojdhme s edna priqtelka se razminahme s nego i nqkvi negovi priqtli i toi i kaza zdravei.Toi samo neq pogledna i men ne me vidq.Porazpitah q za nego.Pitah q kak moga da se zapoznaq s nego i tq mi kaza kak se pi6e v mirc.

Голям фен
    Град
    София
    освен ако не правиш онлайн свирки не знам как можеш да ме заинтригуваш по чат
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен

hahaha kato irc e boza shto wlizash ?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

m si4ki kazvate 4e v 4ata e tapo
    ama az predi bqh super sramejliva (i sq sam, ama malkooo po-mani4ko)
    i tei na edno mom4e mu pisah u 4ata zdr neska te vidqh
    i ot duma na duma toi se seti koq sam,6tot poznava6e sestra mi
    i tei tragna si4ko i si stanahme dobri fr (makar i togaz da
    iskah ne6to pove4e)
    tei4e spored mene ne e tapo,ama opredelno ne po4vai s asl i t.n.
    po-skoro....znam li
    kaji mu 4e si go vidqla nali sotril ti se sladi4ak nqkaf kompliment tam
    primerno ako ima trap4inka xixi
    i po otg mu 6te razbere6 dali toi iska da si pi6ete

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Guest
    Az iskam da go zaintrigovam,za da se sr6etnem.Ako ne zav1rja nikak1v razgovor edva li 6te ima sre6ta.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az iskam da go zaintrigovam,za da se sr6etnem.Ako ne zav1rja nikak1v razgovor edva li 6te ima sre6ta.
    Здрасти, аз съм Благой/Драган/Спас/Страхил/Петраки/Евтим/Развигор/Дончо/Кимион

искаш ли утре да се видим на кафенце, кога си свободен/свободна

-> доста заинтригуващо ми звучи
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    olelele gospodi tova prosto edin tryp 4at vcher kak taka ne mojesh da go zaintriguvash zna4i tyrqq si mn sduhana a shtom ne mojesh po 4ata predstavqm si na jivo pfff i da ti dam edin syvet bez samo4uvstvie kolkoto i grozen da e 4ovak da ne si i pomislq za mom4eta okolo sebe si pyk kamoli za gadje as veche da sym go minala 200 pyti prosto trqq da znaesh slaboto mqsto kakvo to4no da mu kajesh v 4ata ili na jivo za da e tvoi ama ti po dumite ti sydq mai nqma da se opravish skoro
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Истината не е в чата!
    Death is not the end,it`s just the begining.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Kianna

hahaha kato irc e boza shto wlizash ?
    Веднъж на високосна година, и то само заради един-двама музиканти колеги, които нямат друг чат клиент, а трябва да обменим някои файлове

Фен
    Град
    Pazardjik
    samo nemoga da razbera kak si go haresala kato ne znae6 kav e ,kak se darji ,samo si go vidqla demek si go haresala na van6en vid ... ot kade znae6 4e ne e nekav.....awe ako iska6 da se zapoznae6 s nego 6to ne nakara6 taq tvoq priqtelka da te zapoznae..tapo e po 4ata, spored men de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си