- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MoMicheTa
Тъй като вече има такава тема за момчета реших да постна и такава за момичета
Е,момчета какъв тип момичета харесвате?!
п.с.Извинявам се ако вече има такава тема!
С нежни лица, височки, защото аз съм ниска, да имат форми.
нисички, сравнително умни, а външен вид-със светла кожа и черна коса, а ко може и девойките да са готички ...![]()
Характерът е от значение,не толкова външния вид,но айде ще си кажа и без бой какви харесвам.. :P Високи,с тъмна коса,тъмни очи,светла кожа и стегнато тяло![]()
опааа не трябваше да го поствам това тукхахаха..карай да е весело
![]()
mi haresvam mom4eta s LEK ten zeleni ili tamno kafqvi o4i4ki i tamna kosa visoki s perfektni telasmaknati po vazmojnost da sa zabavni i tva e!
P.S ako ima takiva tuk da pi6at ei!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
един говори за момичета друг за момчета зачетете се деЕ,момчета какъв тип момичета харесвате?!![]()
А по темата?Напиши нещо!Първоначално написано от dinkisa
тва е много общо но мисля че е всеизвестно че момчетата парво гледат външен видно е и мноо важно (патил съм си) да не е некоие маммино момиченце дето като не стане на неиното ...иначе нежники не дебели но не и слаби
топло излъчване
Zaduljitelno slabi,s hubavo lice{niamam predpo4itania za koja,o4i,kosa i tn}.Preporu4itelno e da se obli4at hubavo.
Евала мацки - до тук чета само "висок/нисък, рус/черна коса, сини/зелени очи, слаб/як, смъкнат/добре облечен"...
Евала мацки!
После само да не се сърдите, че само ви чукаме![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Добре бе аз въпроса го разбирам като "МОМЧЕта*запетая*какви МОМИЧЕта харесвате?"
Иначе 3 думи:Весел,Различен,Осъзнал се...
Bah maamu ne6to se wrazwam mnoo s na si4ki predpo4itaniqta \/ brei imam badeshte
BRR to werno pi6e momcheta kakwi momicheta hareswate ma karai nie q razbrahme
![]()
nqkoi broi li kolko takiva temi ima.. az sum vijdal kum 30 pone![]()
Ми начи спроред мен е най-важно едно момче да е готино, забавно, когато си с него да ти е весело и после да не искаш да се разделяте. Външният вид не е чак толкова от значение, но все пак ...![]()
Малко темата май се обърка защото пише "Момчета какви момичета харесвате",но искам да кажа,че преди ми харесваха руси със сини очи и сега ги предпочитам,но това вече ми стана по скоро като идеал,а не като нещо осъществимо!Защото се влюбих в момче с тъмна коса и зелени очи!Сега вече мога да кажа,че не ми пука с каква коса и какви очи,трябва да е едно момче!Важното е да се обичаме с даденото момче!И за мене той да е идеалният...
Ami s hubavo telce ako moje da e futbolist 4udesno,nejni4ak no ne liglio da znae kakvo iska i kak go iska sineok,zelenook,ili s pastri o4i i da ima pone malko mozak v glavata.
Нисички или средни на ръст,светла коса,зелени или сини очи,сладки,нежни...
да маи си прав не мога да разбера за какво става въпрос
за момичета или за момчета ха ха \/
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
neshto takovaПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
da e sladka no da si lichi che ne tree da q qdosvash
![]()
marche,какво означава да имат "як характер"?Само от любопитство.
Харесвам момичета с тъмни коси,светли очи,умни,интелигентни,да знаят какво точно искат и както някъде прочетох да са "готички".
Death is not the end,it`s just the begining.
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love