- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заплашват приятелката ми ...
Blagodarsko na vsichki za mneniqta i za tova che mi helpnahte malkoza sega si se dfijka f golemi kompanni & nundjako v neq (tyi kato s boks da udrq e malko kofti za rycete - ako ne ucelish to4no) ... lelei sq sym v pz - tiq cigani sa otvrat .. navsqkade kato minesh pokrai nqkoi i ta zqpat kato izvanzemno
![]()
![]()
vaob6te da zabravi da hodi sama da ho di s mom4eta pove4e i momi4eta moje ama ne samo da e spo golqma kompaniq da se pribira ili ako ima nqkoi kam neinata ulica da se delqt taksito da en se pribira s reis takak e po dobre trqbva da ni6to na sveta da ne q ostavate sama
DANO NI6TO DA NE I SE SLU4I POJELAVAM I GO !!!!!
4ovek kaji i da byde mnogo ama mnogo vnimatelna i kato izliza ot u4ili6te da ne izliza sama ami v kompaniqta na sau4enieci...AKO NQKOI MANGAL DOKOSNE PRIQTELKATA MI SHTE VZEMA EDNA TRUBA I SHTE GI UTREPQ!
osven tova 6to ne doide 2 sedmici da ti pogustuva malkoПървоначално написано от piFka_LP
nali ste si fr
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Пич ако см на твое място ще см постоянно с нея няма да я оставя да отиде сама до магазина.![]()
съвсем без да се обиждаш... ма като ти гледам аватара и с нея, и без нея... се таяПървоначално написано от Stanny
no offence buddy![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mi mislq 4e dori da i zabranat da izliza trq da kaje na tehnite po dobre da si sedi v ka6ti otkolkoto da se izgavrat s neq i posle da q ubiqt neka da pomisli vyrhu tva![]()
Не мисля, че в този случай полицията ще помогне.
Най-добре постоянно да е с някой, както казаха повечето, които са дали мнение. По възможност този някой да е стабилен, за да може да я защити в случай на някакви проблеми.
Ми да не ходи сама вечер,да гледа да е с компания и да избягва мангали и всякакви такива съмнителни типове.
Събираш няколко човека твои приятели които си сигорен че ако стане някъв бои няма да избягат...и ги дебнеш тия мангали долни в продължение на няколко дена на тая спирка и ги смазвате от бои като ги видите да ги среснете поне малко и така...поне аз тва бих направил![]()
Левски-Това е България!!!
ami kfo da kaja volen siderov!!! i na sapun... pi4... nz na kolko si no ne q ostavqi sama nikade!!! zemi si ne6to s teb nqkvo noj4e ili ne6to podobno ili kato q izpra6ta6 i gledai vinagi da q izpra6ta6 pone da ne si samo ti a i nqkoe drugo mom4e pone dokato ne otihnat ne6tata a i tova s noj4eto ne e izklu4eno nosi si... nz dr kfo da izmislq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
naistina e vajno vseki 4ovek da znae kak da se za6titava.ako tq ne moje da se za6titava sama trqbva ili nqkoi da q nau4i,ili da ima pridrujitel na vsqkyde,koito da q za6titava(kato naprimer ti samiq).drugiq variant e da smeni mar6ruta kym ky6ti.a tretiq,koito spored teb e nai-nejelatelen,no ne i spored nas,e da se ovedomqt roditelite.tova e
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
kaji-rechi vsichki sme na endo mnenie: NIKOGA SAMA!!!
trqbva vinagi da e s kompania!!!!! ne mislq che ako se pokrie za izvestno vreme ili neshto tako tva she pomogne...
a shto ne vzeme da obadi teq mangali v POLICE-to?? v smisal.. tam da gi opishe nekvi takiva...
ah kak mrazq mangali!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.