- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Обичам едно момче от година и половина, но той не
zdr.obi4am 1 mom4e ot godina I POLOVINA No toi ne otgovarq na 4uvstvata mi.lqtoto me haresva6e no az zaminah za mesec i kato se vurnah 4uvstvata mu bqha razli4ni.sega o6te go obi4am(makar 4e haresvam i dr mom4e)no nikoi ne go znae osven moqta n.d.p.ve4e ne govorq s nego i iskam da mu otmustq,no.....za boga OBI4AM GO I TO MNOGO.molq vi daite mi suvet kakvo da pravq!! :
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
за какво да му отмъщаваш?!и в крайна сметка-какво искаш от това момче?!
zaribqvai se s nego flirtuvaite i toi kato vurje 6 go otreje6 ( ako iska6 da mu otmusti6)
pak ako ne trqbva da govori6 s nego i da mu kaje6 kakvo izpitva6 kum nego
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
За какво по-точно искаш да му отмъстиш?За това,че първо ти е казал,че те харесва,а после не!Първо искам да те питам,когато той ти каза,че те харесва,ти отговори ли му веднага?И второ това е цял месец(през който не сте се видяли)той те е забравил...
I az ne mojah da razbera, za kakvo iskash da mu otmystish? Za tova, che veche nqma chuvstva kym teb li ?![]()
Shtom go obichash, govori s nego. Ne e kazano, che trqbva vednaga da otidesh i da mu kajesh "Obicham te", kato za nachalo moje prosto da se spriqtelite...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
mi libofta i omrazata sa silni 4ustva.i ednoto lesno moje da premine v drugoto.nqma za kakfo da mu otma6tafva6.prosto se opitai go zabravi6.i nali sama kaza 4e harevsa6 i dr,probvai s tqh.tei praq az f momenta i mai se polu4ava
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Aми мила,нормално е като се разделите за известно време да се отчуждите.С него е станало точно това.Пък и не се знае докато те е нямало коя си е харесал.![]()
Бъди различен,бъди готин.
nqmah predvid to4no da otmu6tavam no da go nakaram da sujalqva za tova 4e se otnese podlo s men
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
пу деба и аз съм така![]()
![]()
![]()
![]()
с едно момиче , но незнам какво да правя??? хелп?
Ot otmu6tenie nqma nikakuv smisal. Ako naistina tolkova go obi4a6 probvai 4rez deistviqta si da mu namekkne6 4e ima6 simpatii kum nego no ni6to pove4e. Ot tam natatuk samo moje6 da 4aka6 i da se nadqva6 za vnimanieto mu[/quote]
Kato za na4alo,sbliji se s nego.No....za6to iska6 da si otmy6tava6?Zagovarqi go,napravi vs vyzmojno da zapo4ne da te haresva.Otidete na kafe,na razhodka nqkyde(na same ili s pr)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
edno 6ti kaja ostavi na mira gorkoto mom4e![]()