.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

obi4am go! neznam kakvo da pravq?

edin mesec hodih s mom4e koeto tvurde6e 4e me obi4a i az naistina mu vqrvah dokato toi ne zapo4na do pokazva kakuv e naistina.tozi 1 mesec be6e i nai-hubaviq i nai-gadniq v celiq mi jivot.az u4a v drug grad i toi prez sedmicata ne mi se obajda6e dori da me 4ue kak sum.be6e mi kazal 4e nqma GSM no v posledstvie razbrah 4e ima.na 14 fevruari mi se obadi v 23:30H ve4erta pod pretekst 4e mi bil oburkal nomera.sled dve sedmici takuv ad toi mi izneveri s edno momi4e pred o4ite mi pri koeto az mu dignah golqm skandal no se opravihme.v posledstvie rodotelite me nakazaha zaradi moi provineniq pri koeto ot moq mnogo dobra priqtelka mi kaza 4e pak mi e izneveril sus su6toto momi4e pri koeto az skusah s nego.oba4e sega ne moga da go zabravq makar 4e toi se znimava s drugi momi4eta az iskam da sum s nego dori i da me luje.znam 4e 6te postupq glupavo zatova ne smeq.daite mi suvet kak da postupq.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    lubovta e kato da vqra6 v duhove.hikoi ne gi e vijdal,no vseki vqrva v tqh.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ти много добре си знаеш отговора- не трябва да се занимаваш с него! Ама ми е интересно не се ли чувстваш прекалено зле, когато знаеш че ти изневерява! Не ти ли се разбива достойнсвото и авторитета пред теб самата....

imalo e mnogo takifa temi mila.no prosto sama znae6 4e 6te go sabravi6 vse nqkoga.no v nikakav slu4ain ne se vra6tai pri nego!bi bilo absurt ,vse edno da izneeri6 na sebe si.badi silna i priemi podkrepata na fr

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ти много добре си знаеш отговора- не трябва да се занимаваш с него! Ама ми е интересно не се ли чувстваш прекалено зле, когато знаеш че ти изневерява! Не ти ли се разбива достойнсвото и авторитета пред теб самата....
    I az sym na syshtoto mnenie .
    I`m trying to make your dreams come true...

MUSIK
    Guest
    BOJEE
    6TO ZA VUPROS
    MNOGO QSNO 4E TRQBVA DA SE VZEME6 V RUCE I DA NE SE VRU6TA6 PRI PODOBEN BOKLUK-NE GO OBI4A6 -POVQRVAI MI-PO-SKORO TI HARESVA DA SE 4UVSTVA6 ZAVISIMA I DA U4ASTVA6 V NQKVI DRAMI

IZBII SI TAQ IZMET OT GLAVATA-ZA6TOTO POTUPKVA6 DOSTOINSTVOTO SI I NAMALQVA6 6ANSA NQKOI DA TE UVAJAVA ISTINSKI PREZ JIVOTA TI!!!!!!!!!!!

Re: obi4am go! neznam kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от sweet_lue
    edin mesec hodih s mom4e koeto tvurde6e 4e me obi4a i az naistina mu vqrvah dokato toi ne zapo4na do pokazva kakuv e naistina.tozi 1 mesec be6e i nai-hubaviq i nai-gadniq v celiq mi jivot.az u4a v drug grad i toi prez sedmicata ne mi se obajda6e dori da me 4ue kak sum.be6e mi kazal 4e nqma GSM no v posledstvie razbrah 4e ima.na 14 fevruari mi se obadi v 23:30H ve4erta pod pretekst 4e mi bil oburkal nomera.sled dve sedmici takuv ad toi mi izneveri s edno momi4e pred o4ite mi pri koeto az mu dignah golqm skandal no se opravihme.v posledstvie rodotelite me nakazaha zaradi moi provineniq pri koeto ot moq mnogo dobra priqtelka mi kaza 4e pak mi e izneveril sus su6toto momi4e pri koeto az skusah s nego.oba4e sega ne moga da go zabravq makar 4e toi se znimava s drugi momi4eta az iskam da sum s nego dori i da me luje.znam 4e 6te postupq glupavo zatova ne smeq.daite mi suvet kak da postupq.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Това е много срещана ситуация и много гадно наистина!! Трудно е да го забравиш то е ясно на този свят лесни неща няма,просто ТРЯБВА да го забравиш!!! Не можеш да го оставиш да те унижава по точи начин! Имай воля в никакав случай не прави грешката да му се връзваш пак.Той не си заслужава остави го да прави каквото иска,колкото и да го обичаш ЗАБРАВИ ГО!!!!

Град
    belene
    slyshai mili4ke.....toi ne ti e izneweriL s men!!! az znaeh 4e toi hodi s teb i go otrqzah ..puk i bez twa si imam seriozen fr i ne mi e do twoq wasko!
    Don`T worrY be HapPy

Град
    belene
    slyshai mili4ke.....toi ne ti e izneweriL s men!!! az znaeh 4e toi hodi s teb i go otrqzah ..puk i bez twa si imam seriozen fr i ne mi e do twoq wasko!
    Don`T worrY be HapPy

mimZ
    Guest

milata TI

offf kvo da ti kaja napravo si razbita ne ti e za 1-vi pyt nqkoi da go pravi tova s teb ako ne se se6ta6 i Denislav napravi sy6toto izneveri ti t.e ti moje i da ne znae6 a kolkoto do tva s vasko i ann tq nikoga ne e imala ne6to pove4e ot edin obiknoven razgovor s neq tva 4e toi i se natiska ne zna4i 4e tq iska da e s nego NAPRODIVVV tq predi men ti napisa 4e si ima seriozen pr i mn si go obi4a a i ne haresva vasko taka 4e ... moje6 sama da si pravi6 izvodite i vse pak trqbva da znae6 4e nqma da ti e za posleden pyt nqkoi da ti izneveri taka 4e spoko jivota e tryden i surov (osobenno za groznite) ama ne se pritesnqvai 6te strada6 o6te mn znam !!! GADNO e da ti izneveri 4ovek kym kogoto izpitva6 ne6to no ne vsi4ki sa takiva za kakvito gi mislim i o6te po malko mom4etata ako mogat da se narekyt taka te prosto ne sa hora t.e nqkoi ot tqh nai vajnoto e da ne ti puka za pred dr e taka moje i da otcelee6 vse nqkak si a i da byde6 GADEN ama ne pove4e ot men 6toto ti i da iska6 nqma da moje6 !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Остави го и не се занимавай с него.
    Има и други момчета, не е само той.
    Опитай се да го забравиш, колкото и трудно да звучи.
    Успех.

Mary J Blaje
    Guest
    hmm mili4ka tvoq problem hi4 nee problem da ti kaja az...spored mene nqma nujda vsi4ki da obijdat vuprosnoto mom4e s "bokluk...izmet " i t.n. samo za6toto ne e s tebe sega!! toi e napravil svoq izbor i qvno putq mu nese presi4a s tvoq! moje6 da vidi6 negoviq izbor i da napravi6 svoq!
    a tva 4e ti e izneverqval...hm zamisli se-moje gre6kata da e v tebe-nemisli6 li?
    no i da misli6 i danemisli6.....fakta e 4e nesi s nego-ostavi go pone da si izbira s koi da bude

Цитирай Първоначално написано от Mary J Blaje
    hmm mili4ka tvoq problem hi4 nee problem da ti kaja az...spored mene nqma nujda vsi4ki da obijdat vuprosnoto mom4e s "bokluk...izmet " i t.n. samo za6toto ne e s tebe sega!! toi e napravil svoq izbor i qvno putq mu nese presi4a s tvoq! moje6 da vidi6 negoviq izbor i da napravi6 svoq!
    a tva 4e ti e izneverqval...hm zamisli se-moje gre6kata da e v tebe-nemisli6 li?
    no i da misli6 i danemisli6.....fakta e 4e nesi s nego-ostavi go pone da si izbira s koi da bude

adski si prava no vse pak moje i da ne e v neq pri4inata poznavam vyprosnoto mom4e i gore dolu znam 6to za su6testvo e t.e ne e ot nai vernite a i se natiska s mn dr momi4eta i vse pak ne mislq 4e toi e tova koeto tq iska
    i pak 6te i kaja tova 4e ne e s neq ne zna4i 4e se e svyr6il sveta da si jivee jivota toi prodyljava s nego ili bez !
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Най - ме кефят тъпите путки , някви същевременно много тъпи и пак са връщат , пълни ботове сте ейййййй

do kolkoto do ann i mimZ-ne na mene Denislav mi izneveri s tebe a na tebe s mene.toi vinagi se e vru6tal pri mene za6toto mu puka za mene a za tebe ne sum mnogo sigurna.i ne se imai za tolkova hubava .ann be6e mi dostatu4no 4e vasko te e svalql drugo ne mi trqbva6e.a kolkoto do tova koi koi e zarqzal vse pak az skusah s nego ne toi s mene.e,jivota produljava s nego ili bez nego tui 4e vi pojelavam i na dvete da budete 6tastlivi nezavisimo drazgite ni!
    lubovta e kato da vqra6 v duhove.hikoi ne gi e vijdal,no vseki vqrva v tqh.

Град
    belene
    woL woL woL....blagodarqti..ama nqmashe nujda da ni se maznish...wse pak az ne sam winowna 4e wasko e tolkowa..dosaden...puk i toi sq e s dr ii..nai do bre go zabrawi!Az ne sam napraila ni6tu...za washata razdqLa...
    Don`T worrY be HapPy

w0w sorry skypa ako si misli6 4e izpitvam ne6to kam nego a i ako ne mu puka6e edva li 6te6e da iska da se vijdame i o6te po malko min sed 6tqhme da se celuvame a i kolkoto do tova ... AZ NE IZPITVAM NISHTO KYM NEGO ne slu4aino go napisah s glavni bukvi da ti se nabii v glavata a i ... ne mi se komentira tazi tema ne mislq 4e to4no denislav zaslujava vnimanieto i vremeto mi a i mersi za pojelanieto na kakto kaza ann nqma6e nujda prosto i bez nego sym si ok i 6te sym a i tva za krasotata az kvo sym vinovna 4e mama me e rodila gotina a i imam mn dokazatelstva za tova i posledno koito ne me haresva da si gleda rabotata za men nai vajnoto e AZ da se haresvam !!!!!
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Guest
    hahaha was wi pere su4mata qko! haide krai na tazi tema!

Guest
    xaxaxa nima naistina misli6 4e vi se mazna opitavm da pokaja stranata koqto ne poznava6.ne te obvinqvam za razdqlata mi s vasko za6toto ve4e ne mi puka razbrala sum 4e moga i bez nego tui 4e toi moje da si pravi kvoto iska.ne mi puka nito za nego nito za koito i da e bilo.tui 4e si pravi izvodi

Цитирай Първоначално написано от mimZzZ
    w0w sorry skypa ako si misli6 4e izpitvam ne6to kam nego a i ako ne mu puka6e edva li 6te6e da iska da se vijdame i o6te po malko min sed 6tqhme da se celuvame a i kolkoto do tova ... AZ NE IZPITVAM NISHTO KYM NEGO ne slu4aino go napisah s glavni bukvi da ti se nabii v glavata a i ... ne mi se komentira tazi tema ne mislq 4e to4no denislav zaslujava vnimanieto i vremeto mi a i mersi za pojelanieto na kakto kaza ann nqma6e nujda prosto i bez nego sym si ok i 6te sym a i tva za krasotata az kvo sym vinovna 4e mama me e rodila gotina a i imam mn dokazatelstva za tova i posledno koito ne me haresva da si gleda rabotata za men nai vajnoto e AZ da se haresvam !!!!!
    OWNED!!

Spored men ti ne go obi4a6 naistina tolkova mnogo.V na4aloto dokato ti e bilo hubavo s nego si go idealizirala i si se vlubila,no sega bi trqbvala da se zamisli6 nad tova 4e toi mnogo te e naranil, a ti ne bi mogla da obi4a6 4ovek,koito te naranqva,izneverqva ti i te unijava.Spri da go idealizira6,vij istinskata mu sa6tnost i 6te ti bade mnogo lesno da go zabravi6.

xaxaxax milica sama si protivore4i6 ako ne go obi4a6e i po to4no ako ne ti puka6e nqma6e da pravi6 tema vyv foruma i to to4no pod tova zaglavie vzemi se osyznai malko ili si razqsni 4uvstvata koito izpitva6 i ne izpitva6 pak posle tyrsi pomo6t i syveti !

Mary J Blaje
    Guest
    xaxaxaxxa ba toq va6iq Vasko-toi se okaza golqm svalq4 be.....emi da vi kaja macki...struva mi se 4e ste dosta zabludeni po otno6eniq mom4etata....qvno ste o6te malki i nemojete da prevkusvate hubavata strana na jivota-----> jiveite..s mnogo mom4eta...spete s malko ...iiii 6te vidite 4e nqma nujda da se qdosvate za gluposti

see ya

Цитирай Първоначално написано от Mary J Blaje
    xaxaxaxxa ba toq va6iq Vasko-toi se okaza golqm svalq4 be.....emi da vi kaja macki...struva mi se 4e ste dosta zabludeni po otno6eniq mom4etata....qvno ste o6te malki i nemojete da prevkusvate hubavata strana na jivota-----> jiveite..s mnogo mom4eta...spete s malko ...iiii 6te vidite 4e nqma nujda da se qdosvate za gluposti

see ya
    The old one has spoken...

see ya

Град
    belene
    nai dobre go zabrawi...toi ne e za teb!! JIwei si jiwota i ne si trowi nerwite s toq...:}
    Don`T worrY be HapPy

Abe kak moje tolkova mn da se izlagash sas toq vasko we milica! ne razbra li 4e toi ne e za tebe! kato ti prqbva seriozen priqtel vari i si hvani edno hubavo i svqstno mom4e!!!! pak i da ne ti puka za nego! az mislq 4e toi ne te haresva, 6tom e po4nal da svalq drygi momi4eta....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си