.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от forlan
    Най - ме кефят тъпите путки , някви същевременно много тъпи и пак са връщат , пълни ботове сте ейййййй
    and your point is....?
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от nymphetamine_girl_199239
    Цитирай Първоначално написано от forlan
    Най - ме кефят тъпите путки , някви същевременно много тъпи и пак са връщат , пълни ботове сте ейййййй
    and your point is....?
    i get it buhahah
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Голям фен
    Град
    София
    Неговия point скъпа е, че жените сте странно племе - хуманоиди.
    Колкото повече ви мачкат, колко повече ви унижават, толкова по-се пръвързвате... не мога да разбера защо.
    Впрочем.. май мога - като обърнеш прекалено много внимание на някое момиче, то взима, че се помисля за звезда... и ти се качва на главата. Обратното е като ви мачкат... сещаш се

(защо жена и куче не се бият - щото се привързват)
    (тва е ебавка да не ме линчувате сега!)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

emi neznam kvo da ti kaja po-dobre e da go zabravi6 dori i da nqma na4in
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Оле Оле... тая тема пълно място за чат е станала !

Иначе , моето момиче , ако не искаш да си парцал , остави го тоя ...малко време ти трябва да го забравиш и всичко ще е ОК

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    iskam da blagodarq na tezi koito mi pomognaha da usaznaq 4e vasil ne e za mene.ve4e sum 100% sigurna 4e ne izpitvam ni6to kum nego.blagodarq vi mnogo

Голям фен
    Град
    София
    Самия факт, че си оставила ДРУГИТЕ да решават какво мислиш е достатъчно красноречив...

Радвам се за пича, че се е отървал от момиче, което поставя връзката си на ниво "Ние и останалите", вместо да бъде "Аз и Той"...

И все пак ти желая успех...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Самия факт, че си оставила ДРУГИТЕ да решават какво мислиш е достатъчно красноречив...

Радвам се за пича, че се е отървал от момиче, което поставя връзката си на ниво "Ние и останалите", вместо да бъде "Аз и Той"...

И все пак ти желая успех...

gore dolo da no vinagi trqbva da ima 3ti 4ovek(e po4ti vinagi)
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    В крайна сметка 2-ма печелят, а третия чука...

На мен не ми е зор да "печеля"

Mary J Blaje
    Guest
    xaxa Milica ti naistina si bila bez mnenie za cqlata taq istoriq....hmm imam 4ustvoto 4e vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava, koeto e adski tupo. Mislq 4e si dostatu4no zrqla zada razbere6 koe e dobro i koe ne za teb i za "gadjeto ti".No qvno 6te go razbere6 v posledstvie.

Но знаеш ли кое е най-хубаво според мене- това че най-накрая си избра път по който мислиш че ще ти е най-добре!

п.с за белейи написах "мислиш", но сигурно пак ще нагърбиш някой с твоите проблеми

Guest
    mnogo ste prawi naistina tq nqma mnenie...Kakto kazwa Mary J Blaje- 'vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava'

Град
    belene
    mnogo ste prawi naistina tq nqma mnenie...Kakto kazwa Mary J Blaje- 'vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava'
    Don`T worrY be HapPy

Голям фен
    Офф, аман от плейбои! Добре, че си се отървала от тоя.И аз имах горе долу такъв случай наскоро.. и се чувствах адски зле, че така са постъпвали с мен, но сега се радвам че нямам нищо общо с такива хора като него.Добре правиш,че си го осъзнала къв е, и занапред внимавай да не попаднеш пак на някой кат него:)

Guest
    abe ne e taka 6tom sum go zarqzala edva li nqkoi drug e do6ul da mi re6i problema az prosto iskam da 4uq i na drugi hora mnenieto.

fe
    Guest

fndso

Ann i MimZ za kralici li se imate be momi4eta poglednete se pyrvo v ogledaloto pak posle govorete za momi4eto mn po 4arovno i priatno e ot vas.... no kvo da govorim znaem se poznavam vi taka 4e ima li smisal a kolkoto do mom4eto i nego poznavam.Ann vijdala sam kak ti mu se antiskash i oshte kyn nehsta neiskam sega da te izlagam tuka pred horata a kolkoto do tvoq fr sigorno mom4eto ili neshto nedovijda ili e nqki idiot za da se hvane s tebe ......Uspeh i na tri4kite

a3`4oBekbt
    Guest

Xaxa,MuMo

Haha,Mimo[Sweet_lue],mnogo si zle,be moeto dete.NE se qdosvai zaradi nqkakvi prostaci...Taka ili inache shte sreshtnesh oshte ... na n-ta stepen

a3`4oBekbT
    Guest

MuMa

XaXa , A , we , sweet_Lue Ti normalna li si mi kaji? Kak mojesh da se tormozish zaradi 'nqkakyv' si mu? - Nito e parviq,nito shte e posledniq,Tai che .. glavata gore,a onzi da otiva na ekskurziq do Tashkent.

Цитирай Първоначално написано от penywise
    Неговия point скъпа е, че жените сте странно племе - хуманоиди.
    Колкото повече ви мачкат, колко повече ви унижават, толкова по-се пръвързвате... не мога да разбера защо.
    Впрочем.. май мога - като обърнеш прекалено много внимание на някое момиче, то взима, че се помисля за звезда... и ти се качва на главата. Обратното е като ви мачкат... сещаш се

(защо жена и куче не се бият - щото се привързват)
    (тва е ебавка да не ме линчувате сега!)
    axxaxaxa....sigurno e taka....... (da be)
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

i az sam v sa6toto polojenie kato tebe znam 4e mi izneverqva no vapreki tova iskam da sam s nego no v momenta sme skasali znam kolko e gadno 6toto i v momenta sam v sa6tata poziciq kato tebe pri nas e drugo toi i az sme mnogo gordi i zatova nikoi netarsi drugiq znam 4e e s druga no tq e sa6tata kato mene absoliutno zna4i tarsi druga sa6tata kato mene no nqma da mu se obadq vaptreki 4e znam 4e go obi4am 4e go jelaq i 4e mi izneverqva tova ne me barka vaob6te 6toto go iskam
    6te e glupavo da mu se obadi6 6toto toi 6te si kaje 6tom mi pro6tava pri iznevqra za 2-ri pat moga da si pravq kakvoto si iskam

Град
    belene

Re: fndso

Цитирай Първоначално написано от fe
    Ann i MimZ za kralici li se imate be momi4eta poglednete se pyrvo v ogledaloto pak posle govorete za momi4eto mn po 4arovno i priatno e ot vas.... no kvo da govorim znaem se poznavam vi taka 4e ima li smisal a kolkoto do mom4eto i nego poznavam.Ann vijdala sam kak ti mu se antiskash i oshte kyn nehsta neiskam sega da te izlagam tuka pred horata a kolkoto do tvoq fr sigorno mom4eto ili neshto nedovijda ili e nqki idiot za da se hvane s tebe ......Uspeh i na tri4kite

a ti kato si tolkova otvoren/a za6to ne kaje6 koq si koi znai kolko si po grozna ot nas i ne obijdai hora koito ne poznava6 ne kovorq za men ili ann a za gadjeto i i m/u dr men mn slabo (daje nikak) me valnuva tova koi kakvo misli za men 4uvala sym kakvo li ne kazvali sa mi kup ne6ta i na vsi4ko sym gledala kato na nqkakva 6ega i o6te po malko ti 6te mi kazva6 dali sym gotina ili ne GOTINA SYM ne go li razbra i vinagi 6te sym gotina a ti smeliq/ta kaji koi/q si 6tom ni poznava6 ili te e strah 6toto si po grozen/a ot nas i te e sram da si kaje6 ai maa fuck gledai si tvoq jivot ostavi dr sami da se opravqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Don`T worrY be HapPy

ei "FE" tva po gore e ot mene ne ot ann ako ima6 nqkaf pr se obyrni kum men a ne napadai neq QSNO !
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Girl_for_you
    Guest
    haha kak moje da se zanimavate s tova be neka vseka da si gleda lichniq jivot vie ste mi trugnali da si pokazvate problemite po forumite i posle zashto cqla Bulgaria v govorila haha ama che tupotiq!Gledaite sq kvo sha vi kaja az prosto ostavete momcheto da si jivee jivota da si ebe koqto si iska i da bude s koqto Go iska :P

I like to lick pi6ki
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Girl_for_you
    haha kak moje da se zanimavate s tova be neka vseka da si gleda lichniq jivot vie ste mi trugnali da si pokazvate problemite po forumite i posle zashto cqla Bulgaria v govorila haha ama che tupotiq!Gledaite sq kvo sha vi kaja az prosto ostavete momcheto da si jivee jivota da si ebe koqto si iska i da bude s koqto Go iska :P

hahahahhahahahahah mnoo pravilno macka!!!! az go suvetvam da si hvane edno seriozno i sladko momi4ence i da si se ebaaat....a ne s taq malkata Mili4ka- Vasko vzemi se v ruce!!!!! pomisli v/u dumite mi

Davincheva
    Guest
    hahahah are be nqma li da pishete oshte...tukmo mi stana interesno

Guest

Re: obi4am go! neznam kakvo da pravq?

Moia savet e da se opitash da zabravish tozi idiot s drugo momche,zashtoto samo po takav nachin stava!Ti ne si momiche 2-ra klasa, che da se primirqvash s tova, che te laje samo i samo da si s nego,po tozi nachin padash mnogo nisko(kakto ti dobre znaesh), a i na nego nqma da si mu interesna, kato znae che si gotova na tova za da si s nego,i vrazkata vi e obrechena na proval.Prosto nqma smisal da si gubish vremeto s nego.[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си