- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- revnost
zdravejte, imam serioznem problem. zna4i s moq priqtel hodim ot polovin godina i mnogo se obichame. i vsichki kazvat 4e toj mnogo me obi4a - priqtelite, dori majka mu. ta problema e 4e az ne spiram da go revnuvam. kajete mi kak da go preodoleq![]()
Срещни се с мен и ще го забравиш![]()
![]()
С една дума, моята теория е, че определен тип ревност е много хубаво нещо, но някой друг път ще го развия.
Ревността е неразделна част от любовта![]()
emi az ne mu pokazvam 4e go revnuvam i ne mu pravq sceni, ama mi stava gadno i toi go razbira i na nego mu stava gadno
emi na nego mu stava gadno, az iskam pone da se nau4a da skrivam revnostta si
6te se opitam, blagodarq za saveta
Ne znaq kak da spresh da si revniva...Az sashto sam dosta revniva, no go prikrivam v povecheto sluchei... A i v revnostta ima chastichka sladost, kogato znaesh che choveka otsreshta te obicha, nali
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
нормално е да го ревнуваш,но според мен или му нямаш никакво доверие или не си достатъчно уверена в себе си.
гледай да не му правиш много скандали,защото в един момент ще му писне...
emi i az mislq 4e pochva da mu pisva i tochno za tova me e strah i iskam da spra
Ми виж сега нормално е да го ревнуваш,но да е достатъчно нито малко нито много.Помисли малко в твоя случаи явно го ревнуваш мн а когато ревнуваш си търсиш обич искаш да бъдеш обичана ... нима приятелят ти не те обича???Помисли над това и сама ще намалиш ревността НЕ казвам че ще спреш то е нормално неможе да съществува любов без ревност(това си е мое мнение)...ми пожелавам ти успех![]()
Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!
Neznam kak moje da q preodolee6 tazi revnost no SPRI! za6toto az dnes zagubi6 mom4eto koeto sum 4akala 3 godini za da iska da e s men i tolkova go revnuvah i tolkova se draznih 4e izliza nqkude bez men ili si vnu6ava6 4e toi prosto se otkaza ot men...i v momenta mn me boli no az samata sum si vinovna...kolkoto i da ti e tejko ne pokazvai 4e revnuva6 za6toto vsi4ko 6te svur6i mn burzo![]()
FCUK THE GAME!
ами когато човек обича си прибира ревността в чантата и го кара на доверие![]()
"Целувка за лека нощ"
oo toj me obicha, i to mnogo.![]()
Слънце нема за какво да се притеснявашНе се коси нема да те остава за нищо на света
Само едно искам да кажа така както на теб ти става гадно ако ме видиш да си говора с некое момиче или примерно да го прегърна (приятелса прегръдка) така и на мен ми става когато съм с теб и някой ти каже ела за малко и ме оставаш веднага без да кажеш поне едно след малко се връщам или поне ОБИЧАМ ТЕ !!!
Ама не го показвам нали ? Така че не се коси харесвам те такава каквато си не се притеснявай нема да те оставя, освен ако не ме оставиш ти![]()
Е, щом толкова много те обича едва ли би ти изневерил, но има и вероятност да го направи.
Объркана работа...![]()
Най-добре поговори с него. Сподели с него това, което ни каза на нас и се разберете. Така ще е най-добре.![]()
Успех.![]()
Ревността е неизменна част от любовтаМоята теория е следната:когато ревнуваш един човек ти показваш в действителност колко много държиш на него! Показваш,че ти пука къде и с кого е,показваш интереса си и страха си да не те изостави. Така...но говоря за ревността,която е сладка....това чувство което така те човърка,когато любимия е на някакъв купон без теб или когато е със най-добрата си приятелка (примерно)...ти знаеш,че нищо няма да стане,защото той те обича наистина много,но нещо те гризе от вътре и когато видиш на другия ден в очите му (които винаги издават....) че всичко е ок се чувстваш облекчен.За мен това е ревността,която върви ръка за ръка с любовта
Другия вариант е отблъскващата ревност...която граничи с лудост и дори вманиачаване
Ти си знаеш към кой тип спадаш,но ако си към първия....
![]()
Е съвсем друго е,когато ревността е подплатена с действия....![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
p4elata_brumze --> Нема нужда да ми казва нищо аз прочетох![]()
...ама това ти ли си?!?Първоначално написано от sexmaniak
![]()
![]()
![]()
Ама аз съмче кой друг :P
Ami revnostta e nai sigurniq na4in da otblysnesh nqkoi ot sebe si
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
ami ostavi nai-dobrata si priqtelka v edna staq s gadjeto ti za 3 4asa ama bez drehi gi ostavi, na studeno samo s edno leglo i oskudni zavivki.. moje i da ne pomogne za revnostta no puk sus sigurnost 6te polu4i6 nervna krizaПървоначално написано от babi_girl
I am in your fridge stealing your foodz!!
Имаш ли причина за ревност?Ако нямаш,не го прави.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!