.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: revnost

Голям фен

revnost

zdravejte, imam serioznem problem. zna4i s moq priqtel hodim ot polovin godina i mnogo se obichame. i vsichki kazvat 4e toj mnogo me obi4a - priqtelite, dori majka mu. ta problema e 4e az ne spiram da go revnuvam. kajete mi kak da go preodoleq

Повече от фен
    Ami 4ove6ko e da go revnuva6 i napulno normalno,vse pak go obi4a6 i te e strah da ne e s nqkoq druga.Prosto gledai da ne mu vdiga6 skandali za tezi ne6ta,za6toto ako ne si prava 6te e kofti.

Мега фен Аватара на machoka
    Срещни се с мен и ще го забравиш

С една дума, моята теория е, че определен тип ревност е много хубаво нещо, но някой друг път ще го развия.
    Ревността е неразделна част от любовта

Голям фен
    emi az ne mu pokazvam 4e go revnuvam i ne mu pravq sceni, ama mi stava gadno i toi go razbira i na nego mu stava gadno

Повече от фен
    Nqma kak da se spravi6 ili revnuva6 ili ne,za6to iska6 da se otturve6 ot tova,ne ti vredi mnogo,6tom ne mu pravi6 sceni tova e dobre

Голям фен
    emi na nego mu stava gadno, az iskam pone da se nau4a da skrivam revnostta si

Повече от фен
    Ami to si zavisi ot tebe,nqma ne6to universalno,koeto kazva"krai na revnostta"preglutni gi tezi momenti na revnost,minavi gi s leka ruka i vsi4ko 6te e ok! Nali znae6,4e se obi4ate,ne se natovarvai i s bezmislena revnost !

Голям фен
    6te se opitam, blagodarq za saveta

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ne znaq kak da spresh da si revniva... Az sashto sam dosta revniva, no go prikrivam v povecheto sluchei... A i v revnostta ima chastichka sladost, kogato znaesh che choveka otsreshta te obicha, nali
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Stiskam palci macka,puk i go priemi kato ne6to polojitelno,ina4e 6te6e da ti e prekaleno sku4no,ako ne go revnuva6e.Nqma6e da oceni6 kakuv gotin pi4 vsu6tnost ima6 do tebe \/ uspeh!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    нормално е да го ревнуваш,но според мен или му нямаш никакво доверие или не си достатъчно уверена в себе си.
    гледай да не му правиш много скандали,защото в един момент ще му писне...

Голям фен
    emi i az mislq 4e pochva da mu pisva i tochno za tova me e strah i iskam da spra

Ми виж сега нормално е да го ревнуваш,но да е достатъчно нито малко нито много.Помисли малко в твоя случаи явно го ревнуваш мн а когато ревнуваш си търсиш обич искаш да бъдеш обичана ... нима приятелят ти не те обича???Помисли над това и сама ще намалиш ревността НЕ казвам че ще спреш то е нормално неможе да съществува любов без ревност(това си е мое мнение)...ми пожелавам ти успех
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Neznam kak moje da q preodolee6 tazi revnost no SPRI! za6toto az dnes zagubi6 mom4eto koeto sum 4akala 3 godini za da iska da e s men i tolkova go revnuvah i tolkova se draznih 4e izliza nqkude bez men ili si vnu6ava6 4e toi prosto se otkaza ot men...i v momenta mn me boli no az samata sum si vinovna...kolkoto i da ti e tejko ne pokazvai 4e revnuva6 za6toto vsi4ko 6te svur6i mn burzo

FCUK THE GAME!
    Budi sebe si-ima dostatu4mo drugi hora...

Haresva li vi...?
    http://vij.iako.info/steal.php?ID=21637

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами когато човек обича си прибира ревността в чантата и го кара на доверие
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    oo toj me obicha, i to mnogo.

Град
    Sandanski
    Слънце нема за какво да се притесняваш Не се коси нема да те остава за нищо на света Само едно искам да кажа така както на теб ти става гадно ако ме видиш да си говора с некое момиче или примерно да го прегърна (приятелса прегръдка) така и на мен ми става когато съм с теб и някой ти каже ела за малко и ме оставаш веднага без да кажеш поне едно след малко се връщам или поне ОБИЧАМ ТЕ !!!
    Ама не го показвам нали ? Така че не се коси харесвам те такава каквато си не се притеснявай нема да те оставя, освен ако не ме оставиш ти

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Е, щом толкова много те обича едва ли би ти изневерил, но има и вероятност да го направи.
    Объркана работа...
    Най-добре поговори с него. Сподели с него това, което ни каза на нас и се разберете. Така ще е най-добре.
    Успех.

Супер фен
    Ревността е неизменна част от любовта Моята теория е следната:когато ревнуваш един човек ти показваш в действителност колко много държиш на него! Показваш,че ти пука къде и с кого е,показваш интереса си и страха си да не те изостави. Така...но говоря за ревността,която е сладка....това чувство което така те човърка,когато любимия е на някакъв купон без теб или когато е със най-добрата си приятелка (примерно)...ти знаеш,че нищо няма да стане,защото той те обича наистина много,но нещо те гризе от вътре и когато видиш на другия ден в очите му (които винаги издават....) че всичко е ок се чувстваш облекчен.За мен това е ревността,която върви ръка за ръка с любовта Другия вариант е отблъскващата ревност...която граничи с лудост и дори вманиачаване Ти си знаеш към кой тип спадаш,но ако си към първия....
    Е съвсем друго е,когато ревността е подплатена с действия....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Sandanski
    p4elata_brumze --> Нема нужда да ми казва нищо аз прочетох

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sexmaniak
    p4elata_brumze --> Нема нужда да ми казва нищо аз прочетох
    ...ама това ти ли си?!?

Град
    Sandanski
    Ама аз съм че кой друг :P

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ami revnostta e nai sigurniq na4in da otblysnesh nqkoi ot sebe si
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Re: revnost

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    zdravejte, imam serioznem problem. zna4i s moq priqtel hodim ot polovin godina i mnogo se obichame. i vsichki kazvat 4e toj mnogo me obi4a - priqtelite, dori majka mu. ta problema e 4e az ne spiram da go revnuvam. kajete mi kak da go preodoleq
    ami ostavi nai-dobrata si priqtelka v edna staq s gadjeto ti za 3 4asa ama bez drehi gi ostavi, na studeno samo s edno leglo i oskudni zavivki.. moje i da ne pomogne za revnostta no puk sus sigurnost 6te polu4i6 nervna kriza
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Re: revnost

Имаш ли причина за ревност?Ако нямаш,не го прави.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си