- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- UDALJAVANE NA KOSI METOD S FIBI
kakto vsiaka kosa dori i va6ata estestvena, se zaplita razbira se 4e triabva da se sresvate!!!logi4no e, vie ne se li sresvate vs. den???.....a dali moje da se spi s tazi kosa ...... ve4e mai vzeh da se povtariam daaaaaa mojeeee formata , na4ina na zakop4avaneto .. na samite fibi e takav 4e pozvoliava da se spi s neia bez problem... sa6to kakto s kapsite i s keratina i t.n.neznam na tebe kakvi fibi sa ti slagali no .... iavno ne sa bili mn. ka4estveni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Studio za krasota Kapriz, Vi predlaga nai-udobnia za vas dami metod da udaljite i sgastite Va6ata kosa!Nie razpolagame s nai-udobnia i lesen za poddrajka na4in za tova.Preka4vaneto 4rez fibi ne e nov, no za jalost riadko predlagan na4in za postaviane na udaljenia, taka klientkite ni spestiavat zadaljitelnia ejemese4en razhod za poddrajka na postavenite s drugi metodi /dosta po vredni/udaljenia, za6toto ideata na metoda s fibi e to4no tazi,Vie da mojete kogato pojelaete dori i ejednevno, da otkop4eete i svalite udaljeniata si i da gi postavite otnovo kogato re6ite, i sas sigurnost mnozina ot vas biha si zadali vaprosa,ami ako padnat???no ne, tova e izkliu4eno, formata i na4ina na zakop4avane na fibite e takav 4e tova e nevazmojno!Drug preoritet na metoda e 4e udaljeniata izdarjat dori po 3-5 i pove4e godini/v zavisimost ot tiahnata poddrajka/za6toto ne sa izlojeni na postoianno tretirane i mogat da se svaliat kogato se kapete, spite ili prosto re6ite!!!6te se radvame da ni posetite!!!adres:PATRIARH EVTIMII 43, tel:0899964376 4ETETE!!! VSI4KO E TAKA IASNO NAPISANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ami az 6te probvam da spia s tqh i estestveno 4e se re6a to e blizko do akula no imah v predvid dali se zaplita pove4e ot obiknoveno.. kakto i da e !!! 6te vidim kvo 6te stane s taq kosa za6toto predi malko q izmih za sete(az) novata de i mnogo kosmi padnaha 4e 4ak se izpla6ih-sorry za flooda ama normalno li e tva pri rusite kosi ili ne e ...
EDINSTVENOTO KOETO MOGA DA TI KAJA E 4E ILI SA TE METNALI ADSKI JESTOKO S VAZMOJNO NAI NISKOKA4ESTVENATA KOSA, I S NAI LO6OKA4ESTVENITE FIBI .... ILI NEZNAM!!!AZ POSTAVIAM TAKAV TIP UDALJENIA VE4E DOSTA VREME, I SAM NIAMALA PODOBNI PROBLEMI S KLIENTKITE SI, DORI VE4E SAMO ZA TAKAV TIP UDALJENIA IDVAT MN. RIADKO ZA KAPSI, A O6TE PO MALKO ZA KERATIN..... E PRAVI SI IZVODITE SAMA!!!![]()
![]()
![]()
Аз искам да попитам примерно 30 см. коса /със фибички/ колко ще ми струва?
И дали можеш да се къпеш с нея?!![]()
kolko 6te mi struva 50sm kosa.plsssssssssss kajete mi
moita e 60 sm i e 250 lv... smqtai! mnogo zavisi ot kade 6te si q vzeme6
a ti ot kude si si q vzela i dovolna li si
nqkoi moje li da mi pomogne.iskam da si udalja kosata s ki4uri.ako nqkoi moje da mi prepora4a salon v pld,6te mu bada mn blagodarna![]()
1 priqelka si e udaljavala kosata v pld za 350 no ne e mn dovolna![]()
от къде си си зела тая коса за 250Първоначално написано от Taina{}
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няма вариант да паднат, но наистина никъде на са обяснили какво представляватПървоначално написано от nikitooo
и ако не си виждал няма как да знаеш! Така наречените "фиби" са като шнолките "флик-фляк" хиихх и са като гребенчета ... та се захващат здраво за косата и няма страшно да падне
Аз само не разбрах за сумата от 400 лева какво получавам ... ? Или нека да попитам така за 3 двойни реда каква е цената ?
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Темата е стара!