- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли,че един мач е по-важен от мен?
Ами.. ситуацията е следната:
Днес гаджето ми ми пише в Skype цитирам:
" Мислех ако излизам да е след мача,но май за теб ще е късно..."
Е как мислите,нормално ли е това? Знае много добре че трябва да се прибирам по-рано заради даскало утре;Не сме се виждали от 2 дни,а той предпочита мача на Левски срещу незнам си кого пред мен... Според вас имам ли право да бъда засегната? Защото аз съм и то много!!!![]()
![]()
П.С. Много се извинявам ако темата е глупава,но наистина се чувствам много зле и бих искала да чуя какво е вашето мнение по въпроса(ако е възможно де) [-o<
Що си толкова дребнава ?![]()
Чудо голямо,че момчето е отишло да гледа мача!И той иска да се позабавлява..Това ,че сега е на мача,а не с теб не значи,че го предпочита!Не може да го вържеш да не излиза никъде,да не ходи никъде щото ти ще се засегнеш.Давай му повече свобода !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Na tvoe mqsto kato za nakazanie poveche nqma da mu pravq svirki za opredelen period. Taka napravih s 4-toto si gadje i podeistva. Sledeshe me kato kuchence sled tova...
Ахъмм.. не го задушавай толкова и погледни от негова гледна точка. Подобен отбор идва веднъж в България, а вие все пак не сте се виждали само 2 дена... голяма работа. Сигурен съм, че ще компенсира на следващата ви среща.![]()
Другият път му предложи да гледате двамата мача
така той хем ще е с теб хем ще си гледа мача.. обсъждайте двамата заедно .. коментирайте
Покажи му че се интересуваш и от неговия живот \
/
Love changes, changes everything
Love makes you fly
It can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
ами има за какво да се засегнеш разбира се, НО трябва да приемеш че момчетата си имат и техните мании
то просто футбола им е закодиран подсъзнателно на някои(шегичка)
"Целувка за лека нощ"
Emi i az sym na mnenieto 4e vs si ima nujda malko ot negovata svoboda
i se pak ko sa 2 dena?
taaa...vie ako se vijdate seki den 6e vi omryzne be![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Ами и аз съм на мнение, че му е нужна малко свобода, но като се замисля, мен би ме обидило най-много това, че не се е видял с мен заради МАЧ...Знам, че в момента доста си противореча, но...Някой примерно би ли ми обяснил с какво може един мач да е повече от гаджето, щото аз не разбирам...Нима тоя мач те целува, прегръща, обича...Мача си е мач, може да го да помоли някой фр да го запише на видео и тям подобни...![]()
Ако пък е бил на стадиона що не отиде с него...ако не обичаш футбола, ще го изтърпиш, но ще си с него...нз.....
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
E, ne mislq,che ima za kakvo da se syrdish. Vse pak toq mach se igrae edin pyt, a s teb moje da se vidi i na drugiq den, nali?Toi ima pravo na lichna svoboda,kakto kazaha po-gore, ne trqbva da go lishavash ot neq. Qvno za nego e bilo vajno da gleda macha, ne pravi svetoven problem ot tova, zashtoto nqma da e v tvoq polza...
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Някой примерно би ли ми обяснил с какво може един мач да е повече от гаджето, щото аз не разбирам...Нима тоя мач те целува, прегръща, обича...Мача си е мач,
Мача си е мач,но е веднъж,а приятелката си можеш да я виждаш,целуваш,прегръщаш всеки друг ден,нали?Какво толкова,2 дена,ще компенсирате в следващата си среща.Момичетата от време на време сме жасно дребнави,просто момчето също си има интереси освен теб и това,че едно вечер ще си остане вкъщи не означава,че не желае да е с теб!
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
vseki den li ima ma4..ne!vie mai si tyrsite da se zaqdete za vsqko ne6to!4oveka se nujdae ot svoboda ..dai mu q
![]()
Az s1m nap1lno s1glasna s neq !!!Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Голяма работа,сега ако се разсърдиш за това...
И с моя приятел имахме среща,но не се видяхме,щото искаше да гледа мача,аз не се ядосах,кво толкова?!
Всеки ден може да се видим,а тоя мач беше важен за бъдещето на българския футбол,много ще сбъркаш ако се нервиш за такива неща
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
spored men trqbva6e da otide6 s nego na ma4a...nqma za kvo tolkova da se zasqga6
Чудо голямо!И моя днес отиде на мач и пак не сме се виждали два дена (тоест за малко се видяхме в даскало де),ама голямата работа и утре е денНякой път и аз ще поискам да отида някъде и кво той да ми се сърди?!В крайна сметка не може нон стоп да е с тебе.Малко е егоистично,не мислиш ли?!Пък и мача свърши добре тоест утре ще е весел
![]()
Нз мн си дребнава според мене...само се чудиш за кво да се скарате![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от BeCauSe_{}f_y0u
подкрепям смело с две ръце!!!
само си търсиш причина да се скарате...
мача беше повече от велик !!
естествено,че ще иска да отиде ,това не е за изпускане,а и той има нужда да диша еба си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Абсолютно правилно! Как да пропусне такъв мач!? Скъсахме им задниците направо \/ .
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Ш..бе ей Габи ли си ква си не те знам, ама си много проста, чесно
По темата...имаше една тема в която избирахМЕ между човек...с който да правим секс, но само тази възможност имаме или да отидеМ на концерт. Сигурно над 90% избрахМЕ концерта.
Аз лично...пак ще избера мача пред те или която и да е. Ти си просто 1 номиче които мога да си гледам почти всеки ден. Мача е един и после... "нищо не остава"Не си го виждала от "цели" 2 дена..не се оплаквай... аз от 2 години не съм имал приятелка която да е от моя град. От Декември месец не съм бил "свободен" и не съм бил само с 1-2...тъй че..има и "по-тежки" случаи
Аз лично...(ех туй личното) съм на страната на приятелят ти. Ако си разбрана и свястна ще го разбереш...айде успех ви желая![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
Be ti ne si dobre !!! Toq ma4 se igrae edin pat,a tebe moje seki den da te vidi !!! Ne mu se sardi 6toto nqma za kvo !
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
I az podkrepqm!Vse pak mu trqbva nqkakva svoboda!puk i ne davat vseki den ma4.....Първоначално написано от BeCauSe_{}f_y0u
xxxxxaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaax. 20 posta li ima 30 li sa si4kite edni i sy6ti. ma to taka i trqq da byde, za nqkav si ma4 o6te malko ne go naredi 4e i izneverqva. xaxa, koi znae kak se e 4uvstvala kato e iz4ela vsi4kite teq komentari ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mn qsno 4e 6te si gleda ma4a 4oveka. =D> s1glasna s1m s1s si4ki koito sa na stranata na mom4eto ( a te ne sa nikak malko). se pak tva be6e vajen ma4. ne ste se vijdali 2 dena i ve4e 4udo golqmo. aide da ne povtarqm kakvo sa pisali drugite, ama naistina trqa mu dade6 pove4e svoboda. ina4e koi znae, moje da re6i 4e ve4e ne te iska...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Eee ti pyk 4ak tolkova .. za takiva drebni ne6ta i se syrdi6.Nau4i se da pravi6 kompromisi i da mu dava6 svobodata,koqto mu e nujna.I na sledva6tiq ma4 mu predloji da go gledate zaedno,za da ne se syrdi6 i ubijda6![]()
Malee razbiram te na p1lno mn e gadno da te zamestqt s nqkak1v 6iban ma4 deto nekvi lainar4eta gonqt edna topka ama i nz za6to go pravqt . Kaji mu 4e MA4A edva li e bil po vajen ot teb. Az s biv6eto si gadje postoqnno se karahme zaradi ma4ove ili 6te ima ma4 koito iska da gleda ili 6te hpdi da igrae MA4 ... taka 4e po dobre mu go kaji {}
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш