.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Град
    v frizera

Дали ще е проблем ?

Приятеля ми е на 23 а аз на 13 , пък много се обичаме . Как ще го приемат хората ? Никой незнае за нашата връзка . Как ли ще го приемат наще ? Има ли смисъл да продължава тази връзка ? Неможем да излезем заедно ... То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ?

Супер фен

Re: Дали ще е проблем ?

Цитирай Първоначално написано от Angel_of_fate
    То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ?

Да си намериш приятел на твойте години !

пп:не се обичате !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на machoka
    ъХ, 'любовта' ви платонична ли е?

Мега фен

То е незаконо
    Aко беше нормално и хората го приемаха така, щеше да е законно.

Приятеля ми е на 23 а аз на 13 , пък много се обичаме . Как ще го приемат хората ? Никой незнае за нашата връзка . Как ли ще го приемат наще ? Има ли смисъл да продължава тази връзка ? Неможем да излезем заедно ... То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ?
    Хмм много сте ми странни такива начи На мен малко ми е чудно как така 23 годишно момче ще се интересува и дори ще обича момиче на 13 Според мен тази връзка няма смисъл и попринцип момчето иска само секс пфф това са цели 10 години а пък и той на 23 ти на 13
    Ама айде да приемем че СЕ ОБИЧАТЕ! Еми щом толкова го обичаш и той също ( малко се съмнявам) не трябва да ти пука от хорското мнение ии трябва да защитавате любовта си дори и пред ваще( хмм малко странно родителите ти да го приемат ма знам ли..)!!!
    Съжалявам не одобрявам много такива работи ама дедазнам хората казват че любовта няма граници!!!

Мега фен
    Педофилството също няма граници!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    хмм може и да го обичаш,но като се замисли такава връзка няма никакво бъдеще.най-малкото:кажи ми какво ви свързва?какво общо имате-общи приятели,интереси?!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Az ne bih go narekla pedofilstvo, no opredeleno ne stava ne6to dobro.Takiva granici ima i pri momi4eta na po 16-17 godini no p1k togava pone pove4eto usmislqt ne6tata.Ta ti si na 13...zamisli ot kade po4va6 s glupostite!Nqma da te uprekna s "ti o6te ne znae6 kakvo e lubov za da kazva6 4e go obi4a6", no smqtam 4e ne os1znava6 nap1lno kakvo pravi6.Kogato obi4a6 nqkoi ne trqbva da se pritesnqva6 ot nego, trqbva da si spokoina kogato ste zaedno...a ti kakvo...strah te e da izlezete.Ostavi batkovcite i slez na zemqta.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Хах да и това го има Незнам въобще някой ще одобри ли това??
    Съмнявам се То е ясно тази връзка няма бъдеще!
    Май доста отчаяхме момичето

Град
    v frizera
    Не мисля да си намирам приятел на мойте години .
    Любовта ни не е платонична , или все още , но знам ,че ако ще правим нещо то ще е само защото аз искам .Нещата който ни свързват са много . Музиката , почти винаги сме на едно и също мнение , не го наричаме любов , защото не го знаем какво е . Имаме едни и същи желания , интересуваме се от едни и същи неща . Това са комютрите , таквиз неща . Много се радвам ,че ми помага в всичко , за домашните , когато го питам нещо винаги намира отговор . Даже ще ме учи де свиря на синтизатова . И двамата сме хора на изкуството , само дето той неможе да рисува , но аз го правя за двамата . Пишем си стихотворения . Обичаме да се разхождаме , макар и рядко . Обичаме природата , и двамата сме нежни създания .Много неща.Но възраста

Мега фен
    Човек, който казва "Метълът ще бъде" и "таквиз неща" не ми изглежда да е на акъла на възрастен човек. Може би той е на твоя акъл.

хмм...според мен няма смисъл да се продължава тая "връзка" ...се пак той е на 23- зрял мъж, едва ли дълго би издържал на прегръдки и целувки...замисли се... ти си на 13. Пък и едва ли родителите биха го приели (най-много да повикат полицията )
    И ми е много интересно как реши че го обичаш...?!
    You've got one life, so live it!!!

Град
    v frizera
    Ами да той е на моя акъл . Заедно се лигавим много , но това го разбирайте ,че говорим усобено например думата "бубле" ми той я каза а значи добре , добре-дубре-дубле-бубле , няма да се учудя ако скоро измислим нов език . А как реших ,че го обичам , ми почувствах се учудващо добре с него , или незнам , може би когато се натъжих заради него , за 1-ви път . Него го нямаше и аз почнах да се притеснявам , и също когато долувих в себе с ревност . няма пък ! Обичам го !!!

Мега фен
    Първо се научи на правопис, после решавай, че обичаш. "Няма пък!" - детски работи. Той да не би да е метъл? Ти май си решила, че си такава. Ще ми е интересно да науча информация за това.

Град
    v frizera
    Метъл е да , нещо против ? И аз слушам метъл ? Щото сме комплексари за това сме метъли , а мен не ме е срам да си кажа ,че се срамувам от някой мой черти

Мега фен
    Детенце, думата "информация" позната ли ти е? Кажи групи, какъв метъл слушаш, той - също.

Ами да той е на моя акъл . Заедно се лигавим много.
    явно не е мн зрял... :/

[quote=" Него го нямаше и аз почнах да се притеснявам , и също когато долувих в себе с ревност . [/quote]

хаха че и аз се притеснявам и ревнувам обаче тва не означава че обича6 дадения човек ...тва е признак за някво привързване по-скоро ...1-во си помисли добре какво точно зна4и думата оби4ам и тогава я използвай!
    You've got one life, so live it!!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Mi az kat gledam poslednite postove po4vam da se 4udq temata kakva be6e A i ako si re6ila da ne se promenq6, da ne si tyrsi6 drug aver, togava za6to izob6to pi6e6 tema???Kakvo celi6 ???

Супер фен
    Град
    до тебе...
    momi4e q se osuznai moe da si misli6 4e go obi4a6
    vsu6nost moje i da go obi4a6 no muj na 23 godini ot teb moje bi samo 6te iska sex po dobre si nameri nqkoi na tvoite godini
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    v frizera
    Ами и двамата слушаме нео метъл и готик . Слушаме System of a down , Crematory , Gun`n`roses , Nightwish, Evanescence , а аз и SlipKnoT .
    Gun`n`Roses незнам към какъв метъл спадат

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Ами и двамата слушаме нео метъл и готик . Слушаме System of a down , Crematory , Gun`n`roses , Nightwish, Evanescence , а аз и SlipKnoT .
    Gun`n`Roses незнам към какъв метъл спадат
    kakva e temata .........
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    v frizera
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    momi4e q se osuznai moe da si misli6 4e go obi4a6
    vsu6nost moje i da go obi4a6 no muj na 23 godini ot teb moje bi samo 6te iska sex po dobre si nameri nqkoi na tvoite godini
    Ха за какво той все едно пък нямма с коя да го направи . Пък и аз не съм толкова хубавичка , даже вообще не съм хубава , защо пък ще иска с мен ? Защото съм малка , едва ли . Има такива на моята възраст дето са по хубави . И да иска секс , какво от това . Ние сме говорили по темата със секса и зависи само от мен , много се съмнявам да ми направи лошо .

Мега фен
    По-добре не казвай пред метъли, че слушаш метъл, само ще се изложиш.

Оф като ще казваш "Няма пък" "Обичам го" защо наистина въобще пускаш тази тема?? Ти май само търсиш нашето одобрение,за да си спокойна че не правиш нещо грешно Съжалявам мила както виждаш май няма да го получиш, никои не би одобрил ВРЪЗКА между МЪЖ(пфф какъв мъж,то направо с лапешки ъкъл) и някаква МЕТЪЛКА (ммм май доста силно прозвуча,че чак смешно) Как може бе, накъде отива тоя свят се чудя с всеки изминал ден Вече ще четем теми : "На 13 съм да направя ли аборт"
    Ооо боже [-o< лигавили се, обичали се,имали еднакви интереси ГОЛЯМА ЛЮБОВ ама ти си решаваш поне не убиваи родителите си с БЛЕСТЯЩАТА ИДЕЯ да им кажеш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен връзката ви няма бъдеще.
    Говори с него и се разделете. Е, ти си решаваш, но...
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си