- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kuv e vkusa na spermata
e?
ami ne e lo6 vkusa![]()
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
spored zavisi kvo e ql picha ama po princip kisela ako tolkova mn ti e interesno opitai si q hahaha
т. 2, 9
ami da ti kaja pil/a li su surovatuchen proteinneshto podobno e,no nai-4esto razli4nite hora razli4no go vuzpriemat.Nqkoi dori ne mogat da go ponasqt i im se povdiga
P.S. opitai breako blizne6 nqma da umre6
![]()
мен лично не ме харсва,горчи ми
Не е кисела. Солена по-скоро.
Spored zavisi kvo e qlo mom4eto .... ako e ql neshto sok da e pil e sladka ako e pushil e gadna taka sum 4uval !
Първоначално написано от Carlos
kat na mene primerno
emi vkusa e otvratitelen spored mene
The pain is temporary!
Posledniq put, kogato gultah, be6e predi 2-3meseca i se zadavih![]()
![]()
![]()
Mi be6e ujasnoooooooiestestveno pove4e ne sum probvala...![]()
Наистина зависи от това кво е ял и е по-скоро солен, не кисел. Абе не е кой знай ква вкусотияама не е някакво супер гадно
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Имам чувството, че доста момиче не гълтат, защото се задавят. Ами, близо е до акъла, че ако я гълташ на секундата, излиза нова и ще се задавиш.Първоначално написано от sineoka_kukla
Em posledniq put ne q glutnah na sekundata, a q zadarjah v ustataПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
нз,аз лично съм гълтала само на приятеля ми и не ми харсва и въобще няма солен вкус,а горчи мн гадно....
Приятелят ти се БОДЕ !Първоначално написано от Анонимко
Затова му е горчив спермоча !Бих го зарязал веднага ако бях жена !мърсни наркомани !
![]()
ne sam gyltala,no i nqmam takova namerenie![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ne e vkusna mn mn.i e po skoro solena.no mom4etata mn se kefqt kato gultam i mi e nqksi kato nagrada dovolnoto im lice![]()
hmmmmmmm zavisi kvo sum qlpone taka spodelq priqtelkata
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
emi maistina mnogo zavisi kvo e qlo mom4eto.nau4no dokazano e 4e ako q pilo sok ot ananas spermata ima naistina strahoten vkus.ako oba4e e pilo ili pu6ilo vqrvai mi nqma 4ak takuv prekrasen vkus.![]()
lubovta e kato da vqra6 v duhove.hikoi ne gi e vijdal,no vseki vqrva v tqh.
Yeah, а като не съм се празнил 10 дена и я вадя "Асорти"Първоначално написано от sweet_lue
![]()
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
moita ima vkus i aromat na gorski plodove