- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kuv e vkusa na spermata
Зависи - различен е, но хубавата сперма може да бъде доста вкусна![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
moita e s dyh na cock-a cola![]()
mnogo e vkusna! pone tazi na gadjeto mi...koi kak se uredi,nali znaete
![]()
ela da probvash i moqta a ?Първоначално написано от :))))))))))
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от Fat_phil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дебелия пак го отрязаха![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
.Първоначално написано от :)))))))))))
e huuuu de az trqbvashe da probvam![]()
\
/
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
razli4no! ponqkoga e sladka,drug put e gor4iva,ponqkoga e bezvkusna i t.n.
black cat or white cat,that is the question!!!
abe na vkus ne znam kva e, ama 6e q serviram za zakuska, 6oto e na top4eta kato kus-kus.. sled 7 meseca...
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
hahaha zna4i super nito pu6a nito piq na4i opredeleno nqma da se pretisnqvam ot gadjeto si i kuv e vkusa mai trea da q pitam ma me e sram glupavo e![]()
Ухааа таз темичка ме кефи досега не се бях сещал да попитам някоя мадама как е била на вкус спермата и да ли и е било вкусно мухахахахха ,но впечатленията ми са ,че преобладават яко гълтащите явно е доста полезно стига да не ги задавиш с много![]()
![]()
Та събота и неделя ще поразпитам мухахахахах
некаде четох че прчсното мляко е много полезно за спермата а и давало добър вкус![]()
..deda znam kvo da si krivia dushata i da kazvam che e vkusna... to da ne e sladoled ili parche torta, sperma si e. Solena mi e na men i neshto ne me kefi, no priateliat mi kato mu dostavia udovolstvie mislia, che jertvata si zaslujava. Da ti nosi udovolstvie samia fakt, che choveka s koito si mu e xubavo smiatam, che e nai vajno. Togava vkusa ne e tolkova ot znachenie.. puk i ne e zaduljitelno da ia glutash :PP moje da si vadish chashka i da pluesh xaxaxa
xaxaxaxaxa surovata4niq protein i mle4niq sa sladki... moje da se barka6 sas soeviq....Първоначално написано от Carlos
nikoga ne sum gultala ama sum blizvala)) stramen e vkusa na spermata..em kisel i dosta solen , uuu mnogo gadno
![]()
![]()
Kogato se rajda6 vsi4ki se smeqt samo ti pla4e6...napravi taka ,4e kogato umira6 vsi4ki da pla4at a samo ti da se smee6!!!!
Ami ne sam vazhitena....ponqkoga daje mi se povdiga ne tolkova ot vkusa a kato 4eli ot aromata. I zatova ne galtam- pluq q (e ne v 4a6ka). Na priqtelq mi e mnogo gor4iva i leko kisela. No aromata koito mi napomnq belina i proteinova dobavka ponqkoga me ubiva.No vse pak trqbva da se pravqt jertvi v lubovta...
![]()