- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- menstruaciq
ne6to da mi prepory4ate za da se namali te4enieto po vreme na mensryaciqta,za da nee tolkova obilno?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
s vitamin C mojesh da go namalish,ako prekalish mnogo,moje dori da spre.a ne znam kolko vitamina tochno trqbva da izpiesh na den,za da namalee.probvai i preceni sama![]()
a dali nqma da ima strani4en efekt?pitam za6toto 6te pytyvam i mi e neudobno na 4ujdoto mqsta da se4 4uvstvam nekomfortno
Всяко прекъсване на нормалното протичане на процесите в организма има странични ефекти.
Абе Витамин Ц се пие преди да ти дойде,за да отложи самата менструация! И никак не е полезно...защото това е важен процес,с който не е хубаво да си играеш.В смисъл не е хубаво да си променяш нормалното протичане на процесите в организма по каквито и да било причиниА щом ти е дошло вече...нз няма начин да го намалиш. Просто това колко ще ти е силно зависи от това колко е количеството на течността натрупано около стените на матката...в общи линии май няма начин да го намалиш, а ако има никак не е полезно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
По-добре си вземи по-дебели превръзки или тампони. Няма смисъл да си разбутваш цикъла и целия организъм.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Вземи си тампони,ще ти е добре и не се цапаш много![]()
Бъди различен,бъди готин.
Vitamin C moje da ti go namali no shte ti teche pove4e dniaaa i ne e mn hubaavo da se pie
А ако не е отворена?Първоначално написано от {b0nb0n4et0}
tva ne prechi da si sloji tampon !Първоначално написано от nikitooo
![]()
ahahahahhaah oshte li si mislite che za da se sloji tampon trqbva da si otvorena.. nali za tova ima razmeri ! pfffff
Kakvo mu e vrednoto na vitamin C be hora??? Ot nego organizma ti nemoje da se prenasiti,kolkoto i da si pogulnal,organizma poema tolkova kolko mu e nujno samo! ZA da ti spre,o6te purviq den pie6 1 ampula te4no vitamin C za vuzrastni i sled tova vseki den po edna,za da ne ti doide.Az tova go pravq kato sum na more,no naistina e malko kofti,a ina4e za da ti e po slabo si pii obiknovenno vitamin C na hap4eta,az piq po 3-4 na den,namalqva mi i ne mi udaljava dnite,pone na men taka mi deistvat! \
/
thank U people![]()
не е вярно,че тече повече дниПървоначално написано от InSOMnIAaa
![]()
напротив![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love