.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    never_ever_
    Guest

MOLQ VI !SPENO E~!:(

Zdraweite,predi nqkolko dni pravihme sex s priqtelq mi i se skusa prezervativa tochno kogato toi svurshi,Vednaga vzehme POSTINOR DUO,no tui kato znaeh 4e se pie EDNOTO I SLED 12 4ASA VTOROTO,GO IZPIH TAKA,A NA OPAKOVKATA PI6E 2-TE NAVEDNUJ!DALI E VUZMOJNO SLED NA4INA PO KOITO SUM GO PRIELA,PURVOTO VEDNAGA I SLED 12 4ASA VTOROTO DA NQMA EFEKTA KOITO TRQBVA DA IMA?
    Drugoto koeto znam,4e bi trqbvalo da ti doide okolo 5,6 dni sled kato si go pil,za6toto efektut mu e takuv,a na men ne mi idva,imam leki bolki v korema.
    Molq vi se pomognete,za6toto mnogo se pritesnqvam

mhm..
    Guest
    Koftiii,napravi si test!

never_ever_
    Guest
    az test na tozi etap ne moga da si napravqtvurde rano e
    Interesuva me,ima li efekt taka kakto sum go pila,za6toto imam priqtelki koito sa go pili taka,aptekarkite kazvat 4e moje da se pie i taka,ot druga strana na opakovkata pi6e rugo.Adski mi e pritesneno,i se nadqvam momi4etata da pomognat s nqkakva informaciq,za6toto sa minali 4,5 dni,a az se poburkvam ve4e

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mmm 4esno kazano neznam... test sled 7-miq den, sega mojesh da se konsultirash s lekar ili pak da popitash nqkoi koito naistina znae i moje da ti pomogne... uspeh
    Love you Kris !!!

Голям фен
    mi i az poprincip znam 4e se pie taka...parvoto i sled 12 4asa drugoto...milsq 4e trqbva da deistva i taka...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Novite deistvat trqq 2 navednuj da se izpiat....
    ZASHTO NE CHETETE OPUTVANETO A ?

Guest
    Като пише така в упътването защо си правиш своеволия а?! И аз като пих постинор приятеля ми каза че трябва първо едното и след 12 часа другото,но ги изпих наведнъж тъй като така пишеше в упътването!

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Като пише така в упътването защо си правиш своеволия а?! И аз като пих постинор приятеля ми каза че трябва първо едното и след 12 часа другото,но ги изпих наведнъж тъй като така пишеше в упътването!
    Ми те 7 годишните още не могат да четат

Направи си тест. За да си сигорна

Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
    Направи си тест. За да си сигорна
    сигУрно

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мисля че вертоятностаа е малка но не е за изключване така че след 7я ден си вземи един шуър чек
    "Целувка за лека нощ"

never_ever_
    Guest
    pih go taka,za6toto aptekarkata kaza,4e moje da se pie i po dvata na4ina,a tezi moi poznati koito sa go pili sa go pili to4no taka.Kakto i da e,blagodarq mnogo.

Цитирай Първоначално написано от never_ever_
    pih go taka,za6toto aptekarkata kaza,4e moje da se pie i po dvata na4ina,a tezi moi poznati koito sa go pili sa go pili to4no taka.Kakto i da e,blagodarq mnogo.

Сигурно пък така е казала ... при положение, че на листовката си пише, че поради някои промени в състава на хапчетата, те ТРЯБВА да се приемат едновременно.... Не знам стискам ти палци да няма нищо, но другия път ЧЕТИ ЛИСТОВКАТА

I LOVE MY SEX

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Хапчетата са на хормонална основа и именно заради това са много вероятни смущения в цикъла ти,възможно е да ти прескочи този месец,да ти дойде по-рано от очакваното,да ти е по-краткотрайно или по-дълготрайно....нищо не се знае!
    Не трябва да мислиш,че след 5 дни от приемането на хапчето,ще ти дойде,това са глупости.Разрови се из форума и ще видиш,че са писали много момичета,които споделят,че след като са пили Постинор,цикълът им се е променил,не им е дошъл както дург път...това е нормално,не се притеснявай!!!
    Наистина е трябвало да прочетеш опътването,това е най-малкото,което можеше да направиш....Но станалото-станало!Мисля,че и така ще действат хапчетата,все пак са силни....
    Тест можеш да си купиш след като са минали 7 и повече дни от половия акт ,за който имаш самнения,че може да е станало нещо.Хайде,не се притеснявай,купи си тест ако са минали 7 дни и кажи какво е станало,но според мен няма защо да се тревожиш

Как ще те прескочи бе това ще значи, че си бременна.
    Няма да обяснявам подробно ...
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...hlight=#449325

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    глупости
    постинора си е бомба от хормони която малко или много ти разтройва организма въобще знаете ли как действа това?!след като си пила постинор е нормално да ти закъснявам поне малко цикъла
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    София
    Ми и аз ги пих 1 път така...и всичко си остана нормално.Но и аз от недоглеждане на упътването.По-вероятно е да няма от какво да се притесняваш.Но ако все пак нещо те притеснява-малко по-нататък тестче и това е...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много ясно,че може да и прескочи,има жени,на които цикълът им коренно се променя вследствие на хапчетата,много са силни както вече казах,може да ти дойде по-рано,по-късно,да е по-обилно или по-краткотрайно!
    Изчакай 3-4 дни и си вземи ШуърЧек

Фен
    Град
    В най - якия град

Ами много просто. Щом твойте приятелки са го пили като теб , при тях имал ло ли е ефект? Ако е имало значи и при тебе трябва да има

Slon4eto_Dambo
    Guest

Re: MOLQ VI !SPENO E~!:(

Zdraweite,predi nqkolko dni pravihme sex s priqtelq mi i se skusa prezervativa tochno kogato toi svurshi,Vednaga vzehme POSTINOR DUO,no tui kato znaeh 4e se pie EDNOTO I SLED 12 4ASA VTOROTO,GO IZPIH TAKA,A NA OPAKOVKATA PI6E 2-TE NAVEDNUJ!DALI E VUZMOJNO SLED NA4INA PO KOITO SUM GO PRIELA,PURVOTO VEDNAGA I SLED 12 4ASA VTOROTO DA NQMA EFEKTA KOITO TRQBVA DA IMA?
    Drugoto koeto znam,4e bi trqbvalo da ti doide okolo 5,6 dni sled kato si go pil,za6toto efektut mu e takuv,a na men ne mi idva,imam leki bolki v korema.
    Vij sega da ti kaja i po dvata na4ina deistva i tova 4e te boli korema e priznak 4e deistva dori i da ne ti doide na vreme taka 4e ne se pritesnqvai no drug pat badi gotova s ne6to po efikasno ot tova koeto si vzela za6toto postinor po princip ne e mnogo efikasno ako iska6 da ti kaja pove4e mirolin4o@abv.bg [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    глупости
    постинора си е бомба от хормони която малко или много ти разтройва организма въобще знаете ли как действа това?!след като си пила постинор е нормално да ти закъснявам поне малко цикъла
    Абе момиче ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ БЕ нали трябва ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ЯЙЦЕКЛЕТКАТА (защото има съмнение, че е оплодена или може да бъде...) това е действието на постинора ... а ти знаеш ли как се изхвърля яйцеклетката? Чрез мензиса ... Следователно трябва да ти дойде цикъла! Айде

I LOVE MY SEX

Guest
    Я споко, на моята приятелка не и дойде към 20-25 дена, но нито беше забременяла, нито нищо.

Мисля че гафа не е станал, то си зависи и Господ какво тяло ти е дал, незнам дали и 1 хапче може да те оправи. Стискаш зъби и се надяваш, мисля че не е фатално положението, после кажи всичко точно ли е

never_ever_
    Guest
    mnogo blagodarq,sled 2,3 dni 6te si napravq test i se nadqvam vsi4ko da e ok,za vtoriq variant ne mi se misli izob6to
    blagodarq vi

ne 4e se karam ne6to ama kato 6te piete hap4eta nau4ete se da 4etet opytvaneto!!!dryjte se pone malko kato zreli hora kakvito pone malko trqbva da ste za da pravite sex...i vse pak hap4etata si pi6e kak se piqt i taka i trqbva da se piqt...vse pak dano da sa ti podeistvali i taka...a za cikala ne e zadyljitelno da ti idva sled nqkolko dena...ako naistina si pro4ela opytvaneto tam pi6e 4e MOJE samo moje da se poqvqt promeni v cikala a ne 4e e zadyljitelno...nadqvam se da ne si bremenna vse pak...kysmet
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен
    ne se pritisnqvai hodi i si vzemi 1 test ot aptekata

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си