.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Кое е най-екстремното нещо,което сте правили???

Е??? \/
    Кое най-екстремното ви преживяване?

Голям фен
    Град
    софия
    една сутрин се събудих върху гардероба

Ходих по една скала на около 50 м. над земята без да се държа никаде , след 5 път , забелязах че мястото се рони и са озовах държайки са за корена на едно дърво !Мина сполучливо то беше като дупка и нямаше начин да са махна , ама по корена са покатерих

Супер фен Аватара на sometimes_
    Katerih se po skalite okolo edin vodopad. Po princip tam ne trqbva da se izkachva bez specialna ekipirovka, zashtoto e opasno, no s edni priqteli reshihme da probvame. Beshe dosta ekstremno prejivqvane, zashtoto skalite bqha hlyzgavi, pri tova beshe zima... A sliznato beshe ujasno trudno, no pyk beshe super qko .
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ами бях на стара планина и имаше един много стръмен склон. и той просто ... свърши... на едно място.... и надолу беше като пропаст.... и на около 100м. надолу а може би и повече имаше някфо езеро...
    и там дето свършваше склона имаше една много тънка пътечка или и аз не знам кфо , по което вървях с доста хора, освен сичко пръстта така се ронеше скапано. ооо екстремно беше а още по-екстремно беше когато се подхлъзнах на едни изсъхнали листа и щях да падна долу
    или когато лежах на едни железопътни релси, но тва си беше пълна простотия от моя страна
    алелуя.

Град
    Варна
    не се сещам за най-екстремното но днеска се стреснах доста
    с 2 френда ходим да караме на стадиона на нашто село (Долен Чифлик)
    обикаляме там дето хората бягат попринцип и то е сгория
    ние се състезаваме кой ще направи най-малко време..
    и така в разгара на надпреварата на единия завой миксера ми се поднесе (с 60 някъде) много и след това захапа и аз подскочих и се приземих на мотора ...щях да се изкъртя в едно дърво
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Да скоча от 3 етаж с чаршав
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}

Влакчето на ужасите в Париж

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    веднъж на един летен лагер исках да скоча от една скала(не много високо) във водата, както и да е скочих, потроших се малко но беше ЯКО другото е малко по-обикновено, но и бънджито е нещо
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    София
    Най-екстремното... напоследък ли?

Ми реших да вляза в една бензиностанция с 90... забавна случка беше...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Разкарвах се с 1 момче и 1 момиче по една не добре осветена уличка около 21.00, както сме си говорили зад нас се появила една група мангасари - 5-6 без аз да разбера и почнах д говоря нещо за циганите, сапуна и още нещо, като ги видех....кво да прая, кво да прая...разкрещях се "сички мангали на сапун, мама им циганска....да се е*а, мноо съм тъп, не требваше да пия така..." и онез ги чуам как се хилят ама аз се прая на яко пиян(въпреки, че не знам кво е чувството) и те май се хванаха - ама....мноу бой щех да ям...въпреки, че съм против расизма тогава бях ядосан на едни мангали дет` беха обрали един френд с дежурното "парите или живота"...
    -
    Също така в 7 клас(преди 2-3г) класната ми се обади на наш`те, че не съм бил на даскало от 2 седмици, а ме е видела по улиците - ей тва е екстремна ситуация - яко ми повдигна адреналина \/
    -
    Карам скейт ама не съм правил кой знае какво. Чакам да стана на 18 и да мина курсовете за парашутизъм и да скоча - тва ми е мечтата
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Az pyk vzeh, 4e sys vsi4kiq si akyl v glavata, pytuvah na STOP ot Stara Zagora do Plovdiv... s o6te 2 momi4eta... E NQMA TAKOVA IZJIVQVANE! Naistina si e ekstremno! pytq e okolo 2 4asa, za teq 2 4asa 987584957 pyti mi idva6e da si zabiq glavata nqkade i o6te neznam kolko pyti si kazah - "moito momi4e, ti syvsem otka4i..." Adrenalina be6e na MAX Da me pita 4ovek 6to go napravih...
    The art of love is not to let your heart get broken !

emi az vednuj bqh na seloto mi i ne me puskaha da izlqza 6toto bqh sgafila i re6ihme s bratov4ed mi da izlezeme prez prozoreca ot 3-q etaj na ku6tata s vuje...ok..ama vuje nqma i nie vurzahme 3 4ar6ava i az trugnah purva 6toto bqh po-leka i slizam si az spokoino i izvednuj se razvurzvat 4er6afite i se ozovavam v pirogov.mnogo be6e ekstremno povqrvaite.
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

lele kakvi situacii samo...nai-mi haresa tova za sabujdaneto na garderoba i za varzanite 4ar6afi...mnogo zdravoooo.Az sa6to sam extremen 4ovek-mn si padam po ludite raboti.Pravila sam sqkvi 6turotii.nz koe e nai-extremnoto ama mn se kafih kato sko4ih za prav pat s banji lastik na slan4ev brqag,ili pak kato mi se nalkoji da se ka4a po uluka do 3-q etaj i to posred bqal den na glavnata ulica v grada ni (kvo da napravq dr kato brat mi be6e zaklu4en) eee pone posle me pisaha vav vestnika !!! Dr ludo ne6to hmhmhmh...aa vednaj si bqah uvila zmiite(imame 3 zmii) okolo vrata i stresnah brat mi kato se napravih na umrqala-toi gorkiq kak se upla6iiii...

...скок с бънджи...или секс в община варна...дърпане на спира4ния лост на влака...или обиколки на бегом около блока по пра6ки...да продължавам ли???? =D>
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi prez terasata sas zasilka...(bez da iskam ,se pa no nacelih vratata)

Супер фен
    spuskah se ot ledenika (pe6tera tuk vuv vra4ansko ) i se zabih v 1 kola s okolo 40 km/h.othvur4ah i stro6ih prednoto stuklo....posledstviq-ruka,s4upena na 2 mesta,puknato rebro i scepena glava samo za tova se se6tam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Bqhme,vlezli s edni priqteli v edin stroej yj da go razgledame i kato bqhme nekude na 3-tia etaj paza4a ni spipa i kato ni podgoni....az mojah da stigna samo do 1-via etaj i se izgubih ,sko4ih prez edin balkon(ama dolu ima6e ot oniq garaji deto kolata sliza po edno nanadolni6te) i to se edno ot 2-ria etaj se pliosnah dolu ,ama vednaga pobegnah i sled tva se razminah s edin s4upen krak Adrenalina mi be6e nad MAxa

Голям фен
    Град
    :)
    sk8_dont_h8 ми то в подобни и аз...така де....май се води екстремно да те гонят пияни мангали....ваще да те приберат пияна от даскало...да те гони злобно куче...да те гонят от ресторант (при положение че не си в него ХААХХА) или да те возят на колело в насрещното на магистрала, докато се състезава (твоя шoфьор) със още двама...да те возят на BMX без спирачки по стръмна улица...случки много...иначе съм присъствала и на още други такива

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми.... Би трябвло да е едно скокче със ски. Беше някъде към един метър височина и изхвърчах малко нависоко. Пребих се де как няма да се прибия. Но беше доста страшничко

Беше ми подскочило много сърцето, когато се качих за първи път на Кулата, но впоследствие осъзнах че тя даже е жалка

А насклоро направих едно много екстремно нещо - докоснах се до един парапет в една галерия във Флоренция (Офици) . Бях точно пред "Раждането на Венера", на Ботичели, и се облегнах на един парапет и цялата галерия запищя и към мен се втурнаха някакви смахнати италиански куки. Опраихме положението де

Абе аз не съм много екстремна личност

Едит: Сетих се че веднъж ядох фикус (трилистник). А той е малко отровен И почна да ми пари в устата и да изкарвам километражни плюнки . Лекарката в даскалото ми (тя е луда и винаги говори такива неща) ми обясняваше че ще умра в Пирогов в 4 без 15, обаче 4 без 15 мина и аз оживах. Осъзнах че фикусът не става за ядене

Блъснахме са с една кола!!Яко!!! Колата не стааааааа за нищо!!
    I can't live without you!!

Mi az malko prekalih s ekstremnite prejivqvaniq na edin pojar....gore6e edna ky6ta...na poznat priqtel...i az s vsi4kiq si akyl vleznah sled edin pojarnikar bez da me vidqt ostanalite...samo s kaska....Be6e dosta veselo,gore6to i zadu6no...Zavarih frienda na stylbite...a pojarnikara be6e v drugata staq...i po4nah go vla4a...lele hubu 4e ne vleznah sama...6ot to4no kat doide pojarnikara i mi pomogna po byrzo go izdyrpame....se sruti malko ot etaja...Be6e mnooo qko....adrenalina na 100%...ma posle ne bqh obelila duma 2 dena(na6te ne znaqt za tfa 6ot 6me zastrelqt ako razberat)

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Ska4ala sam s bandji i be6e jestoko, no nai-ludoto be6e da sko4a ot edna skala na 100i ne6to metra napravo v moreto!!!!!!!!!!
    Be6e jestoko!!!!!!!!!
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Фен
    Град
    София
    Сещам се само за скокове със ски

someone`
    Guest
    ami taka neka pomislqq zna4i vednaj se pokaterih na pokriva na edno u4ili6te po keremidite pred pogleda na u4enici i u4iteli a i keremidite bqha hluzgavi i nakloneni..sushto taka se bqh ka4il na edna otvesna skala na vyrha koqto se rone6e i edna gre6ka i umirash..drugoo...sko4ih vednaj ot pokriva na edno zavedenie varhu pqsuka sus zasilka...letqh nqkolko metra no nishto mi nqma6e posle..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си