- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбирате кога да спрете да се целувате
Примерно при първата ви целувка кой първи спря?
И как става номера чудно ми е
Oleee... Shto za vapros e tova?!![]()
Spirash kogato usetish che trqbva da spresh
Nqma pravila za tova
Pri parvata mi celuvka ne pomnq, no mi se e sluchvalo i az da spiram, i toi da spira parvi... Taka che... preceni na momenta
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
е как да преценя на момента?
как са усещаспек
Cunkash se dokato ti e kef....
Оф да ви имам и проблемите и сичкото![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
хаха малии ми спираш когато вече всичко те боли от целуване базикам се де сам/а ще разбереш кога трябва да спреш както каза по горе няма някви правила за тва![]()
Сега никой не може да ти каже кога точно да спреш. То ще си се разбере на момента.
Не се притеснявай.![]()
Успех.![]()
vajnoto e da razberete koga da po4netee,da,i koga da sprete. celuvkata e izraz na vutre6no otno6enie,ne zabravqj tova..
![]()
a pri pyrvata mi celuvka toi me celuna,az po4ti ne u4astvahno pak be6e mnogo hubavo
krati4ka celuvka,no q pomnq mnogo po-silno ot nqkoi po - "profesionalno" izpulneni..
Първоначално написано от strange__
prosto se otpusni i kogato vi pisne vse nqkoi 6te se otdrapne!![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Понякога продължителната целувка е по-сладка?!Не мислите ли?!
Еми вище ми подписа и тогава решете кога да спирате![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!
Честно казано вече не помня кой първи спря да целува,знам само,че беше хубаво,не е важно кой от двамата спира,трябва да сте максимално отпуснати и да не обръщате внимание на такива подробности,а да се насладите на мига
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
kato ti svur6i vuzduha ili ti pote4e ligata e dobur moment za stopПървоначално написано от .....
I am in your fridge stealing your foodz!!
Хах тва е в кръга на шегата налиПървоначално написано от n0mak
![]()
neПървоначално написано от Krem4eto
В смисъл тва с лигата...не ми се е случвало...Първоначално написано от n0mak
eha.. ti si pro beПървоначално написано от Krem4eto
puk na mene samo mi tekut ligite kvo da ti kaja![]()
Трябва да си владееш лигитеПървоначално написано от n0mak
това е в кръга на шегата
![]()
Остави партньора си да спре...нека той да те води![]()
tva neznam dali 4atka6 ama vaji i za dvamata... te ako 4akat drugiq da spre ni6to 4udno da si umrat dokato se celuvat...Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
мда
само дето съм момче
на някой да му са е случвало да се отдръпне прекалено бързо?![]()
Значи ти мирише устата!Първоначално написано от .......
Когато се целуваш най-глупавото е да се "отдръпнеш" като попарен. Просто от бурните и разгорещени игри с езичето преминаваш към по-забавени движения,после посепенно прибираш език и превключваш на нежни целувки по устните....тогава моя приятел има навика да ми засмуква долната устна,което ме побъркваНе претендирам за някакви кой знае какви умения,но тва е в общи линии,...а кога точно ми те ти казаха като ти потекат лигите
И пак ще кажа....висчко свързано с целувката,било то първа или не, е интинкт бе.Затова въпроси от този тип са глупави просто отиваш целуваш я мацката и сико си идва от вътре....и пак ще кажа да ви имам проблемите
![]()