- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Извинете за темата , но ...
Проблема ми е , че имам нещо като точка върху пениса си ако мога така да се изразя!?
До сега не съм правил полов акт !Петното е с големина около половин см.!
и къде се намира то4но? кога се появи? Какво е на цвят? на колко години си?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Върху главичката на пениса , не се сещам кога се е появило , но мисля , че е отдавна!Кафяво е на цвят , на 15 години съм!Първоначално написано от Dr. Smurph
Върху самата главичка или върху кожата която покрива главичката? Не мислиш ли, че може да имаш това петно по рождение и да не си му обърнал внимание?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аз съм обрязан и петното е върху самата главичка !Първоначално написано от Dr. Smurph
За това по рождение , дали ?Но това петно чак сега почнах да се тревожа за него ...
някакви други оплаквания да имаш? Мисля, че не е нещо на което следва да обръщаш внимание. По-скоро го третирай като козметичен дефект отколкото като здравен проблем. Може да се махне вероятно, но незнам дали изобщо си струва усилията. Освен това не съм сигурен дали може, тъй като не съм го виждал.
Ако мислиш, че има какво да добавиш- пиши ми на мейла.
Айде на ЛС да се разберем , ей сега ще се регна !Първоначално написано от Dr. Smurph
Благодаря ти за вниманието!