.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Извинете за темата , но ...

Проблема ми е , че имам нещо като точка върху пениса си ако мога така да се изразя!?

Guest
    До сега не съм правил полов акт !Петното е с големина около половин см.!

Супер фен
    Град
    Sofia
    и къде се намира то4но? кога се появи? Какво е на цвят? на колко години си?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    и къде се намира то4но? кога се появи? Какво е на цвят? на колко години си?
    Върху главичката на пениса , не се сещам кога се е появило , но мисля , че е отдавна!Кафяво е на цвят , на 15 години съм!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Върху самата главичка или върху кожата която покрива главичката? Не мислиш ли, че може да имаш това петно по рождение и да не си му обърнал внимание?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Върху самата главичка или върху кожата която покрива главичката? Не мислиш ли, че може да имаш това петно по рождение и да не си му обърнал внимание?
    Аз съм обрязан и петното е върху самата главичка !
    За това по рождение , дали ?Но това петно чак сега почнах да се тревожа за него ...

Супер фен
    Град
    Sofia
    някакви други оплаквания да имаш? Мисля, че не е нещо на което следва да обръщаш внимание. По-скоро го третирай като козметичен дефект отколкото като здравен проблем. Може да се махне вероятно, но незнам дали изобщо си струва усилията. Освен това не съм сигурен дали може, тъй като не съм го виждал.
    Ако мислиш, че има какво да добавиш- пиши ми на мейла.

Guest
    някакви други оплаквания да имаш? Мисля, че не е нещо на което следва да обръщаш внимание. По-скоро го третирай като козметичен дефект отколкото като здравен проблем. Може да се махне вероятно, но незнам дали изобщо си струва усилията. Освен това не съм сигурен дали може, тъй като не съм го виждал.
    Ако мислиш, че има какво да добавиш- пиши ми на мейла.
    Айде на ЛС да се разберем , ей сега ще се регна !
    Благодаря ти за вниманието!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си