- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми, че е женен!!!
Ами... значи получи се много кофти!На 19 години съм и съм много объркана!
Запознах се с това момче на един коцерт. Той беше баш певеца и през цялото време ми хвърляше многозначителни погледи, докато пееше.
Не е някоя "супер рок звезда", просто си има група, която никой освен него и няколкото му почитатели не я знаят.![]()
От дума на дума ми каза, че ме харесва и, че искал да пием по кафе.
Нещата се задълбочиха и тогава ми го изтърси, че бил женен и аз съм била просто нещо, като развлечение!![]()
Каквото можа направи... отне ми девстеноста, защото му вярвах... подигра се с мен и ме изостави!![]()
Чувствам се отвратително! Как можа да ми го причини?!
Защото е прасе, затова е постъпил така.
Тъпанар!![]()
![]()
![]()
Tova moje da go napravi samo edin palen muhlio!Tova da ti e za urok!Po dobre opoznai dobre 4oveka s koito si ,da si imate doverie i togava pravi takiva ne6ta!
[-o<
[-o<
[-o<
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
[-o<
![]()
шок и паника!
Тъпа ралта се е получило.. ти пък намери жена му и й кажи.![]()
Да добра идея,върни му гоТой е пълна свиня
![]()
![]()
![]()
Бъди различен,бъди готин.
Ооо, я не се отчайвай, тоя явно е голям боклук и не заслужава дори да си тровиш мислите за него.
Ако искаш да си гадна-намери жена му, ако ли не просто го отпиши от живота![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
![]()
![]()
Как може да има такива хора като него!!!
![]()
![]()
По-добре не си досъсипвай здравето в мисли за него и така нататък, трудно е за изпълнение, НО по-добре си намери някакво хоби, излизай с приятели и т.н.(w momenta sym na wylna: " Teach Me Laughter, Save My Soul - ima mn smisyl tuk)- това може би ще ти помогне да го преодолееш (сигурно ще ти е мн трудно, но опитай поне...)
Може да не е дебел кви свини ...
Първоначално написано от nikitooo
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от nikitooo
LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!
дамз няма да е лошо да си му го върнешПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
![]()
тоя баси идиота се е оказал
![]()
по принцип съм против отмъщението, ама тоя направо се е олял![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Съгласна съм не си вгорчавай живота още повече,гледай да се разнообразяваш повечко,излизай с приятели и мисли колкото е възможно по-малко за този нещастник...Знам че звучи трудно и дори невъзможно,но да не забравяме,че времето лекува всички рани...Първоначално написано от Glezlata
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
дааамПървоначално написано от nikitooo
отмъсти си тва е най-малкото което можеш да направиш и следвашия път първо опознай партньора си преди да се задълбочаваш!
![]()
Naistina mnogo gadno....
Ako iskash da mu otmystish, kakto predlojiha - nameri jena mu, no ne mislq, che shte se pochuvstvash mnogo dobre. Shte si happy izvestno vreme, che si mu go vyrnala, no pak shte se bydesh syshtoto naraneno momiche.... Opitai se da ne mislish za nego, kolkoto i da e trudno. Shte si namerish drugo momche, koeto da te obicha...
![]()
Toq prosto e pylen idiot, ne si zaslujava dori da si spomnqsh za nego...
I`m trying to make your dreams come true...
Ama ti si na 19 i o6te si devstvena...ni6to lo6o nqma da kaja ... ama ako ne be6e devstvena i be6e po4nala ot po malka ...primern kum 16 - 17 da pravi6 takiva raboti ve4e 6te6e da znae6 kak stoqt ne6tata i , 4e mujete mnogo lujat v tva otno6enie i , 4e igrata izob6to ne e 4esna....mene ve4e me izigraha i ve4e znam vseki edin kakuv e![]()
Ama ti si na 19 i o6te si devstvena...ni6to lo6o nqma da kaja ... ama ako ne be6e devstvena i be6e po4nala ot po malka ...primern kum 16 - 17 da pravi6 takiva raboti ve4e 6te6e da znae6 kak stoqt ne6tata i , 4e mujete mnogo lujat v tva otno6enie i , 4e igrata izob6to ne e 4esna....mene ve4e me izigraha i ve4e znam vseki edin kakuv e![]()
А ти хайде да си намалиш подписа, защото така полоовин страница е запълнена с твоите момиченца.
И при тебе е така заради аватара ти ве ХИТРЕЦ!Първоначално написано от `Death`Whore`
а така,тоя си го заслужава,понеже от това,което си написала се вижда,че е голям боклук...Първоначално написано от nikitooo
![]()
![]()
f@nt@zi@
Няма смисъл от отмъщение.Стегни се и гледай само напред.Всичко отминава.Няма нищо вечно!Някой ден няма да си спомняш за него дори.Успех! [-o<
Вечно Манчестър Юнайтед на върха , 7 т. до Челси !Първоначално написано от Diabolic^Angel
Мс фараоня превзема микрофоня отварям си устата разказвам ви играта!
Първоначално написано от Lady Strange
MOLIA TE KAJI MI OT KOI GRAD SI ! ZA6TOTO IMAM SU6TIA PROBLEM! MOLIA TE AKO SI OT MOIA GRAD ZNA4I E SU6TIA 4OVEK, TAKA 4E MI KAJI I MOJE DA SE VIDIM I DA GOVORIM!