.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

На каква възраст започнахте да правите секс?

Нормално ли е днешните младежи да започват полов живот на по 12 години?Вие кога за пръв път правихте секс?
    Бъди различен,бъди готин.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всеки може да започне, когато реши, но според мен 12 години е малко рано.

Guest
    12 май е доста рано и според мен

12 opredeleno e rano az go napravih na 14 i pak e rano no to ne zavisi 4ak tolkova ot vyzrasta a ot organizma ti i vse pak nai malko trqbbva da si na 16 spored men za6toto ve4e tqloto ti e po okrepnalo i t.n ne mi se obqsnqva sega :P
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Повече от фен
    Mislq,4e 12 e tvurde rano ,az go napravih na 16 i mislq,4e su be6e super \/

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Направих го на 16,а на 12 години да правиш секс е смешно(поне за мен).

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    i az sum na tova mnenie no ne go napravih bash na 16 a skoro i bqh na 15 i 6 meseca

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от mimZzZ
    12 opredeleno e rano az go napravih na 14 i pak e rano no to ne zavisi 4ak tolkova ot vyzrasta a ot organizma ti i vse pak nai malko trqbbva da si na 16 spored men za6toto ve4e tqloto ti e po okrepnalo i t.n ne mi se obqsnqva sega :P

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotvena spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema

Цитирай Първоначално написано от martin_91_

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotven spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema
    То и ти си ми смешен в интерес на истината

Guest

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotvena spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema
    Ми дай тогава да се чукаш от бебе...мн ясно,че има значение възръста!
    Тялото ти трябва да съзрее..момичетата е желателно вече да имат редовен цикъл когато започнат да водят полов живот...,а и ако започнеш да се ебеш още от малък огранизма ти не е съзрял достатъчно и можеш да си докараш разни увреждания!

Всеки сам решава на колко е готов (въпрос на желание ). Но 12 е малко рано.

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-

Napulno te podkrepqm =D>

A vie drugite zemete si go n...te v an..te

Guest

Napulno te podkrepqm =D>

бе не виждаш ли ,че и той то казва,че на 12 е рано!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    az na 16 bez 2 meseca..
    a tva 12 godishnite.. e ciganska rabota

Napulno te podkrepqm =D>

А ти да извадиш късмета да не та срещна

az sam devstvena,no mislq 4e na 16 e nai-dobre,a na 12 naistina e rano..
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от nymphetamine_girl_199239
    az sam devstvena,no mislq 4e na 16 e nai-dobre,a na 12 naistina e rano..
    Май май вече ти идва времето и си прати пика

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    функцията на секса, мартинчо, мойто момче, е да се създава поколение. тфа, че хората са противни създания и го правят просто ей така за кефа е съвсем друга тема. как така няма значение възрастта?
    една пикла на 12 дето още мензиса не и дошъл ше тръгне да прави деца тоя номер само съгражданките ни ромки го могат...
    говорим за чисто физическа готовност за секс.
    а сега ми кажи как една пикла на 12 ще има психическа готовност?
    и разбира се пак леко отклонение - половината от тях дори не твърдят, че са психически подготвени за секса, а го правят само за да задържат батковците с които ходят. много е тъжно.
    та въпросната пикла на 12 каква готовност ще има? тфа момиче не може да разбере както се казва дали и се пикае или и се ебе....
    просто пишеш глупости осъзнай се=)
    алелуя.

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    i az sum na tova mnenie no ne go napravih bash na 16 a skoro i bqh na 15 i 6 meseca
    И аз на 15 и 6 месеца...малко съжалявам честно казано но...не можем да върнем времето така или иначе.Аколкото до секс на 12---аз на 12 още с барбита си играех а някои секс правят...пфуууу

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    функцията на секса, мартинчо, мойто момче, е да се създава поколение. тфа, че хората са противни създания и го правят просто ей така за кефа е съвсем друга тема. как така няма значение възрастта?
    една пикла на 12 дето още мензиса не и дошъл ше тръгне да прави деца тоя номер само съгражданките ни ромки го могат...
    говорим за чисто физическа готовност за секс.
    а сега ми кажи как една пикла на 12 ще има психическа готовност?
    и разбира се пак леко отклонение - половината от тях дори не твърдят, че са психически подготвени за секса, а го правят само за да задържат батковците с които ходят. много е тъжно.
    та въпросната пикла на 12 каква готовност ще има? тфа момиче не може да разбере както се казва дали и се пикае или и се ебе....
    просто пишеш глупости осъзнай се=)
    ЕВАЛА!!! =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    както каза i'm so excited! 12 годишните и понятие си нямат от секса, за тях това си е чиста проба фукане пред съученичките. понеже в даскало имаме някфа програма "деца преподават на деца" и ходим в по-долните класове да разискваме разни теми, еми кфо да ви кажа общо спряганото мнение е "може да се прави секс и без презерватив ако си вярваш на гаджето" абе те още немогат да се оправят да си пуснат телевизора ще ми правят секс?! първо трябва да знаят как да се предпазват и да са толкова големи че да могат поне малко да носят отговорност за постъпките си
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    както каза i'm so excited! 12 годишните и понятие си нямат от секса, за тях това си е чиста проба фукане пред съученичките. понеже в даскало имаме някфа програма "деца преподават на деца" и ходим в по-долните класове да разискваме разни теми, еми кфо да ви кажа общо спряганото мнение е "може да се прави секс и без презерватив ако си вярваш на гаджето" абе те още немогат да се оправят да си пуснат телевизора ще ми правят секс?! първо трябва да знаят как да се предпазват и да са толкова големи че да могат поне малко да носят отговорност за постъпките си
    Направете програмата "деца правят деца" ще е по - интерестно!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си