- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На каква възраст започнахте да правите секс?
Нормално ли е днешните младежи да започват полов живот на по 12 години?Вие кога за пръв път правихте секс?![]()
Бъди различен,бъди готин.
Всеки може да започне, когато реши, но според мен 12 години е малко рано.![]()
12 май е доста рано и според мен
12 opredeleno e rano az go napravih na 14 i pak e rano no to ne zavisi 4ak tolkova ot vyzrasta a ot organizma ti i vse pak nai malko trqbbva da si na 16 spored men za6toto ve4e tqloto ti e po okrepnalo i t.n ne mi se obqsnqva sega :P
kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki
Направих го на 16,а на 12 години да правиш секс е смешно(поне за мен).
i az sum na tova mnenie no ne go napravih bash na 16 a skoro i bqh na 15 i 6 mesecaПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Първоначално написано от mimZzZ
Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotvena spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То и ти си ми смешен в интерес на истинатаПървоначално написано от martin_91_
Ми дай тогава да се чукаш от бебе...мн ясно,че има значение възръста!Първоначално написано от martin_91_
![]()
Тялото ти трябва да съзрее..момичетата е желателно вече да имат редовен цикъл когато започнат да водят полов живот...,а и ако започнеш да се ебеш още от малък огранизма ти не е съзрял достатъчно и можеш да си докараш разни увреждания!![]()
Всеки сам решава на колко е готов (въпрос на желание ). Но 12 е малко рано.![]()
Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
Napulno te podkrepqm =D>
A vie drugite zemete si go n...te v an..te
бе не виждаш ли ,че и той то казва,че на 12 е рано!!!Първоначално написано от martin_91_
![]()
![]()
![]()
![]()
az na 16 bez 2 meseca..
a tva 12 godishnite.. e ciganska rabota
А ти да извадиш късмета да не та срещнаПървоначално написано от martin_91_
az sam devstvena,no mislq 4e na 16 e nai-dobre,a na 12 naistina e rano..
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Май май вече ти идва времето и си прати пикаПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
![]()
функцията на секса, мартинчо, мойто момче, е да се създава поколение. тфа, че хората са противни създания и го правят просто ей така за кефа е съвсем друга тема. как така няма значение възрастта?
една пикла на 12 дето още мензиса не и дошъл ше тръгне да прави децатоя номер само съгражданките ни ромки го могат...
говорим за чисто физическа готовност за секс.
а сега ми кажи как една пикла на 12 ще има психическа готовност?
и разбира се пак леко отклонение - половината от тях дори не твърдят, че са психически подготвени за секса, а го правят само за да задържат батковците с които ходят. много е тъжно.
та въпросната пикла на 12 каква готовност ще има? тфа момиче не може да разбере както се казва дали и се пикае или и се ебе....
просто пишеш глупости осъзнай се=)
алелуя.
И аз на 15 и 6 месеца...малко съжалявам честно казано но...не можем да върнем времето така или иначе.Аколкото до секс на 12---аз на 12 още с барбита си играех а някои секс правят...пфууууПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ЕВАЛА!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от i'm so excited!
както каза i'm so excited! 12 годишните и понятие си нямат от секса, за тях това си е чиста проба фукане пред съученичките. понеже в даскало имаме някфа програма "деца преподават на деца" и ходим в по-долните класове да разискваме разни теми, еми кфо да ви кажа общо спряганото мнение е "може да се прави секс и без презерватив ако си вярваш на гаджето" абе те още немогат да се оправят да си пуснат телевизора ще ми правят секс?! първо трябва да знаят как да се предпазват и да са толкова големи че да могат поне малко да носят отговорност за постъпките си![]()
"Целувка за лека нощ"
Направете програмата "деца правят деца" ще е по - интерестно!Първоначално написано от midnight...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love