.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен

Mackiii pomagaite !

Zdraveite,mn gotini hora ima tuk i e hubavo,4e vseki pomaga s kakvoto moje! Moq problem e,4e imam taka narechenoto bqlo techenie,no me pritesnqva,che e gusto i s ostra mirizma i osven nego ponqkoga imam neshto kato sasirek,bqlo,prozra4no,ne mnogo golqmo i e razteglivo,kakvo e tova?? I oshte neshto da popitam kude ima salon,kudeto pravqt po evtina kola maska ?

Мега фен
    Чувала ли си за гинеколог? Отивай веднага!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Заминавай на лекар!
    Това "бялото, прозрачно, разтегливо" появява ли се когато би трябвало да си в овулация?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Zna4i e normalno i vseki go ima tova taka li?

kfo ni pitash nas za tova nie ne mojem da reshim problema ti otivai na genekolog !!! \/

Повече от фен
    Ne vinagi go ima,no se poqvqva i me pritesnqva slu4valo li vi se e ? Kolko struva edin pregled pri dobur genekolog?

Мега фен
    Взимаш направление от личния лекар и струва лев и нещо прегледа. Иначе струва 10 лева май. Не си ли ходила досега на гинеколог?

Повече от фен
    Ami ne ne sum,na 16 sum,spala sum samo vednuj s momche i ne mi se e nalagalo da hodq.PUk i shte me e stram da otidq,kakto moje bi pove4cheto momi4e....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Еми всяка жена има нормален вагинален секрет, чрез който вагината се "самопочиства" ... не бяло течение!
    Бялото течение, когато е съпроводено с миризма, сърбежи, промяна в цвета и каквито и да било други оплаквания е признак на инфекция до колкото знам...
    Така че си вземи направление от личния лекар и хващай пътя към някой гинеколог...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен
    И мен ме е било срам, било ми е гадно по време на прегледа, обаче здравето и то интимното здраве е адски важно!

Повече от фен
    A boli li li po vreme na pregleda kakvo vsushtnost ti pravqt?

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami ne ne sum,na 16 sum,spala sum samo vednuj s momche i ne mi se e nalagalo da hodq.PUk i shte me e stram da otidq,kakto moje bi pove4cheto momi4e....
    awe sram ne sram otivash !!! shot moje i da e neshto seriozno i kato si sedish taka staa ne mn dobre za tfa otivash . no se pak nie ne mojem da te karame na sila samo te savetvame a ti pravi kakvoto znaesh i namerish za dobre

Мега фен
    "Боли" не е точната дума. Неприятно е.

Повече от фен
    Pravi ste milichki,vse pak lekarq si e lekar,ama pustiq chopveshki sram

Мега фен
    А не те е било срам да правиш секс. Баща ми казва: "И го лапа...и я срам, и я срам...!"

Повече от фен
    Na nqkoi sluchvalo li mu se enashto podobno ili da e chul neshto za tova?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Виж сега, какво то и да си говорим и да си обясняваме най-много да се объркаш още повече...

Повече от фен
    A nqkoi po evtin kozmetichen salon da mi kajete?

Град
    на луната

-

Мойто бяло течение е такова! не съм забелязала кога се появява ама не е винаги! точно това ме притеснява... няма да казвам на какво прилича щото е ужасно и както споменах и в др тема не мога да ида на генеколог! та дайте малко поечко инфо относно това
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар / широчина/

momi4e...vzemi si pazi zdraveto, za6toto ako ne misli6 sega....posle nikoi nqma da ti dade 6ans.na lekar do sa ne si xodila,ama ne zabravqi, kolko xora pak sa minali....ako be6e tolko opasno nqma6e da ima lekari,a 6tqxme da xodim na ubiici
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: -

Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    Мойто бяло течение е такова! не съм забелязала кога се появява ама не е винаги! точно това ме притеснява... няма да казвам на какво прилича щото е ужасно и както споменах и в др тема не мога да ида на генеколог! та дайте малко поечко инфо относно това
    Как така не можеш да отидеш на гинеколог?

Повече от фен
    Ini4ka написа:
    Мойто бяло течение е такова! не съм забелязала кога се появява ама не е винаги! точно това ме притеснява... няма да казвам на какво прилича щото е ужасно и както споменах и в др тема не мога да ида на генеколог! та дайте малко поечко инфо относно това .
    nali mili4ka i az mislq taka! A tezi belite i razteglivi ima6 li gi ponqkoga? No se primirih s misulta,4e 6te otida na genekolog,hva6tam edna priqtelka i ...nqma da se mre [-o<

Град
    на луната

-

da teq beliute razteglivite gi imam... ujasni sa... qvno i az tr da otida no otida li maika mi 6te razbere 4e ne sym devstvena i togava v nas 6te m ise slu4i slu4ka... ama po dobre sega.... a az si iz4islih gore doli koga mi se poqvqvat teq razteglivite nqkade mai v ovolaciq kato sym
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар / широчина/

Повече от фен
    "ini4ka" mila ima6 li mail? Dai go ako iska6 da si pi6em! Ti na kolko godini si i ot kude? A nameri li svesten genekolog?

OH MILI4KA NE SE PRITESNQVAI OT TOVA TE4ENIE PO4ETI SI4KI MOMI4ETA IMAT TAKOVA TE4ENIE DORI I AZ NO NE MI PUKA PO TOZI VAPROS IMA MNOGO TEMI RAZGLEDAI IMA DAJE OBESNENIE OT KADE SE POQVQVA I KAKVO PRESTAVLQVA USPEH [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си