.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

на коя среща

въпроса ми към всички е на коя среща позволявате вие момичета да ви опипват момчетата,а вие момчета кога го правите (говорим по принцип,щотооо всяко правило си има икзлшчение )
    и кога за първи път му пускате..

Re: на коя среща

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    въпроса ми към всички е на коя среща позволявате вие момичета да ви опипват момчетата,а вие момчета кога го правите (говорим по принцип,щотооо всяко правило си има икзлшчение )
    Hahhahhahahahhhhahahahahahaha

P.S. asl? 12 m sf horny?

Повече от фен
    Ami mn si zavisi ot momi4eto i mom4eto,ot obstanovkata,ot tova dali iskat,moje bi kogato sviknat edins drug,a ne jivotinskata...

Супер фен

Re: на коя среща

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Около три срещи след целувката,за опипване.

Guest
    Е, момчетата винаги са готови и винаги пробват пук когато им излезе късмета!А момичетата...зависи за какво опипване говориш...и на каква възраст си..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    То за това си няма определена бройка. В смисъл първо се опознавате по-добре и тогава стигате до тези неща. Като почувстваш, че можеш да му имаш доверие.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ami to si idva prosto, kogato usetish, che e doshyl momenta...
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami mn si zavisi ot momi4eto i mom4eto,ot obstanovkata,ot tova dali iskat,moje bi kogato sviknat edins drug,a ne jivotinskata...
    Suglasna sum...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хахаха .. Бе .. що питаш такива глупости .. то си зависи от момчето и момичето

Инчи тоя отговор е най-добър :

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    То за това си няма определена бройка. В смисъл първо се опознавате по-добре и тогава стигате до тези неща. Като почувстваш, че можеш да му имаш доверие.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Mi az mu puskam vseki pat kogato toi poiska :P :P :P

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от sladka_macka
    да се запознаем а

Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    Цитирай Първоначално написано от sladka_macka
    да се запознаем а
    4shh... sladkata macka IS MINE da znae6 6te te otvli4am...

ee az sam za vseki

EEE krai nqma dorejdane awe mili4ko 6to pi6e6 tuka q si ela pri mene mani gi tia

Мега фен Аватара на machoka
    Не е точно така. Момичетата може и да не си признават, но от мен ще знаете, че хлътне ли едно момиче по момче, което не познава, но направо иска да го изяде целия, ще му позволи всичко да направи с нея още на 10-тата минута, стига момчето да използва този факт както трябва.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не е точно така. Момичетата може и да не си признават, но от мен ще знаете, че хлътне ли едно момиче по момче, което не познава, но направо иска да го изяде целия, ще му позволи всичко да направи с нея още на 10-тата минута, стига момчето да използва този факт както трябва.
    Аз дори да хлътна по някой яко,си имам принципи...Които не пристъпям колкото и да ме карат,пък и ако едно иска да ме накара нещо по-рано от колкото трябва да си гледа работата!!!!!!!

Аз друго съм виждал по дискотеки

Харесва си момиче даден субект от мъжки пол, ама толкова много, че иска да го оближе целия. Онзи, фешън облечен красавец с дебел портфейл /имам предвид младеж, не мутра/, доста привлекателен /атлетично тяло, сладко лице, прекрасно ухаещ/, разчита импулсите на момичето - кани я на танц.. леко по лека танцът става по-еротичен, малко по-малко ръцете му слизат надолу по тялото на момичето, което няма нищо против, а и е приятно. Стига се до целувката, която в първия момент е невзрачна, но в последствие започват да дишат и двамата през носовете си и не си отлепят езиците 20 мин. Слизат от дансинга, сядат на едно ъгълче на сепарето и започват да се целуват, опипват и всичко останало.. и двамата са готини и на двамата им е приятно да го правят. За секс не говорим, въпреки че и това се случва в подобни ситуации.

Не ви ли звучи познато? 21 в., да живее разкрепостеността. "Курва" - в 19 в. би била такава, днес ще се нарече просто нормална тийнейджърка.

Голям фен
    Град
    София
    machoka

Pump it

Доста си прав... за съжаление (?)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз друго съм виждал по дискотеки

Харесва си момиче даден субект от мъжки пол, ама толкова много, че иска да го оближе целия. Онзи, фешън облечен красавец с дебел портфейл /имам предвид младеж, не мутра/, доста привлекателен /атлетично тяло, сладко лице, прекрасно ухаещ/, разчита импулсите на момичето - кани я на танц.. леко по лека танцът става по-еротичен, малко по-малко ръцете му слизат надолу по тялото на момичето, което няма нищо против, а и е приятно. Стига се до целувката, която в първия момент е невзрачна, но в последствие започват да дишат и двамата през носовете си и не си отлепят езиците 20 мин. Слизат от дансинга, сядат на едно ъгълче на сепарето и започват да се целуват, опипват и всичко останало.. и двамата са готини и на двамата им е приятно да го правят. За секс не говорим, въпреки че и това се случва в подобни ситуации.

Не ви ли звучи познато? 21 в., да живее разкрепостеността. "Курва" - в 19 в. би била такава, днес ще се нарече просто нормална тийнейджърка.
    Не виж в дискотеките са най-развалените хора.Аз съм против тези работи!Пък и тези които ходят по дискотеки,знаят какво може да се случи там,а именно това което си описал!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    аз пък мисля,че това не става само по дискотеките,когато си влюбен понякога не се замисляш и действаш немислимо ,а после като се замисляш си казваш"ауу това не бях аз" .. понякога очаквай неочакваното дори и от самия себе си .. казвам го от личен опит
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Не виж в дискотеките са най-развалените хора.Аз съм против тези работи!Пък и тези които ходят по дискотеки,знаят какво може да се случи там,а именно това което си описал!
    Именно, те заради това и отиват там. И момчета и момичета.

Дали е лошо - въпрос на ценности, морал -> все непознати понятия за съвременния тийн, но пречи ли му непознаването на тази материя да си живее живота и да се кефи на мах? Не, а в крайна сметка не е ли това най-важното?

Momi4eto precenq koga iska da mu pozvoli da q opipva i koga da pravi sex s nego.Nqma pravila za tezi ne6ta.Vseki go pravi kogato preceni,4e e do6al momenta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си