Цитирай Първоначално написано от machoka
Аз друго съм виждал по дискотеки

Харесва си момиче даден субект от мъжки пол, ама толкова много, че иска да го оближе целия. Онзи, фешън облечен красавец с дебел портфейл /имам предвид младеж, не мутра/, доста привлекателен /атлетично тяло, сладко лице, прекрасно ухаещ/, разчита импулсите на момичето - кани я на танц.. леко по лека танцът става по-еротичен, малко по-малко ръцете му слизат надолу по тялото на момичето, което няма нищо против, а и е приятно. Стига се до целувката, която в първия момент е невзрачна, но в последствие започват да дишат и двамата през носовете си и не си отлепят езиците 20 мин. Слизат от дансинга, сядат на едно ъгълче на сепарето и започват да се целуват, опипват и всичко останало.. и двамата са готини и на двамата им е приятно да го правят. За секс не говорим, въпреки че и това се случва в подобни ситуации.

Не ви ли звучи познато? 21 в., да живее разкрепостеността. "Курва" - в 19 в. би била такава, днес ще се нарече просто нормална тийнейджърка.
Не виж в дискотеките са най-развалените хора.Аз съм против тези работи!Пък и тези които ходят по дискотеки,знаят какво може да се случи там,а именно това което си описал!