- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ли ви е да се влюбите?
Е да... всяка трътка е с уникална форма...Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
А сериозно погледнато - знам как е....
ще си позволя да цитирам, няма значение кой:
(само послдния цитат е на Кастанеда)Ne se predavai! Znam che e ujasno trudno. Jenata e dushata na maja-kato ia zagubi, se proshtava s chast ot sebe si!
Vseki ima takiva migove, vremena prejivivaniq kato ujasni vechnosti, no tova e chast ot PATIA.
Kakvoto i da izberesh shte e pravilno, stiga da mu se posvetish.
"V EDIN SVIAT, V KOITO SMARTA E LOVETS, NIAMA MIASTO ZA SAJALENIE, NITO ZA SAMNENIE, IMA MIASTO SAMO ZA RESHENIE" - Karlos Kastaneda
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
imam gor4iv opit i sega mai se vlubvam i mi e mnogo tejko za6toto neiskam pak da se vlubq i da me naranqt
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Преди няколко месеца ме беше страх,защото никога преди не се бях влюбвала истински.Тогава хич не ми пукаше с кой ще ходя,момчетата за мен бяха просто забавление и никога не съм им отдавала голямо значение.Обаче любовта променя хората.Сега съм влюбена и вече не ме е страх.Пък и да ме е страх вече съм се влюбила и няма измъкване.Просто в любовта няма място за страх.Залагаш всичко,рискуваш и се молиш да ти провърви.Или влизаш в огъня с двата крака или изобщо не се забъркваш.Няма средно положение.И да,съгласна съм,от любовта понякога много боли,но пък си струва.Пък и ние хората сме си мазохисти.Знаем,че ще страдаме,но въпреки това се влюбваме.Неизбежно е.Но си струва,в това съм сигурна!!!![]()
abe to hubavo hubavo, ama kraq mu boli nali? .. az vednuj namerih istinskata lubov i sled kato q zagubih stra6no mn se promenih.. mn stradah no mi mina s vremeto.. i sled tova pak se vlubihrazbira se mina vreme mejdu dvete vruzki no misulta mi e,4e preodolqh straha si ot naranqvane-ve4e znam kakva e bolkata i 4esno kazano ne mi puka 4e moje pak da go prejiveq.. i edva li-vse pak purvata lubov e edna.
dam suglasna sm i as s teb,no vsqko momiche se nadqva vsqka sledvashta vruska da e prikazka i da otkrie princa,no ponqkoga trqbva da se subudish i da priemesh realnostta,a tq e che shte sreshnesh tozi princ samo 1put i ne se znae koag...dochakai go,togava shte imash shtastieto koeto sega tursish a ne namirashAngel_kiss Пуснато на: 04.04.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Цитат:
Angel_kiss Пуснато на: 04.04.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Да!Определено ме е страх да се влюбя след многобройните пъти,които съм няранявана!Хора мн боли!!!
vij,mila qvnu naistina si naranqvana mn puti,no ne kazvai "Hora n boli",zashtoto ne fsqko momche naranqva,moje prosto da si popadnal ana nepodhodqshtiq....NE vsichki momcheta sa takiva....Ima momcheta(makar i malko) koito sa gotovi da sfalqt cqloto nebe v krakata ti...i za moq radost as popadnah na takuv,makar che rpedi nego me naranih ais e radvam che ne se strahuvah da zapochna nov avruska,zashtoto ako se strahuvah sega qnmashe da sm shtastliva,a SAMA i moje bi vse oshte UPLASHENA...
Може би си права,но при появата на следващия аз се надявам той да е истински,но всеки път получавам едно и също!!!
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Не ,защото през това време поне щe знам какво искам!!!
Страх ме е ако се влюбя в неподходящият човек
Мен адски много ме е страх,защото съм изпитвала такива чувства два пъти и двата пъти се с неподходящи хора!Дори сега сърчицето ми е на пух и прах и не искам никога повече да се влюбвам прекалено много боли....![]()
Любовта все някога те застига...мисля че съм влюбена,но ме е страх да си го призная...Страх ме е,че в човека в който съм влюбена ще ме нарани...
Liubovta boli,no kogato prez teb e preminalo i dori ne te e dokosnalo,vsi4ko onova koeto si bi mogul da useti6 i izjivee6 dokato si se strahuval boli o6te pove4e,za6toto 4ovekut e daren s du6a s razlika ot jivotnoto i tazi du6a ima svoite estestveni porivi,kopneji i emocii koito trqbva da budat izjivqni,ina4e riskuva6 da ostane6 prazen i da se 4uvstva6 takuv.
Tova e moeto mnenie.Li4no az obi4am v momenta i sum bezkraino 6tastliva,moje bi za6toto sum namerila i dostatu4no podhodq6t 4ovek,no..vse pak FAKT E
OBI4AITE SE BEZ DA SE STRAHUVATE,ZA6TOTO TOVA E NAI-4OVE6KOTO 4UVSTV
STRAHUT E ZA SLABITE![]()
emi moje bi da .... no lubovta e slqpa i ne pita,kato se vlubi6 nemoje6 da napravi6 nishty sledva6 sarceto si ... i kakkto kazvat nqkoi ... stsva6 ludd
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ne me e strah da se vlubq,no me e qd 4e vseki put kogato se vlubq i mn se razo4arovam
"Nqma ni6to po hubavo ot liubovta i ni6to po bolezneno ot neq!!!!!!!!"
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Не,аз обичам да съм влюбен.Тогава пиша и стихотворения.
Death is not the end,it`s just the begining.
Любовта си е истински мазохизъм...до този извод стигнах вече...
Дали ме е страх? Не...нито мога да крия чувствата си, нито мога да ги залича...
Относно нараняването...трябва да се свикне...така или иначе...все някога ще се случи...
4estno kazano da i to4no za da me naranqt
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
пффф любовта......тва е чувството от което не можеш да избягаш,но оставаш и много наранен...вече наистина ме е страх.Страх ме е че някои ден това ще свърши...страх ме е че някои ден няма да бъдем заедно...страх ме е да го загубя...страх ме е от живота ми след като тои си тръгне....Любовта може да нарани много хората....![]()
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Vnachaloto vinagi ima strah no kogato vidish che otseshta imash sqshtite chuvstva dage mogebi i po silni se vpuskash v liubovta i obichta kam nqkogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не ме е страх от това. Страх ме е от болката, която ще ми причинят, когато всичко свърши, когато ме излъжат, когато няма доверие във връзката. Какво да те е страх да обикнеш ? Да има някой до тебе, да ти помогне, да те успкои, когато нещо е станало, да те дарява с любов ? Какво толкова лошо има ?!
Hubavo e kogato obichash i si obichan,kogato do teb ima chovek na kogoto da razchitash...no chesno kazano az veche ne smeq da se nadqvam ili da vqrvam v kakvoto i da bilo svarzano s lubovta zashtoto prekaleno mn sa me razocharovali i lagali...I naistina me e strah da ne se sluchi otnovo ..Znam che ne vsi4ki naranqvat prosto na takiva sam popadnala
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
"Работи,сякаш не ти трябват пари,танцувай,сякаш никой не те гледа и обичай все едно никога не си бил нараняван!"
Колкото пъти съм била наранявана,няма да се откажа от любовта,защото винаги ще има някой по-различен.След едно нараняване не трябва да се опитваме да бъдем като камъни!
Не, няма от какво. Любовта е едно от скъпите и хубави чувства. Няма нищо страшно. Щом обичаш някой не трябва и да се замисляш дали да си с него.![]()
Винаги има известна доза притеснение.![]()
От една страна проклинам, това че има такова чувство!Защото любовта е много шиба*о нещо!Това да не ти е в живота!Не ми е било особено приятно когато не съм могла да ям, да излизам с приятели и то само, защото ме боли от любовта!А знаете ли кое беше най-лошото, болката от любовта беше толкова голяма, че дори нямах сили да заплача, поне малко да ми олекне!
От друга страна се благодаря на Господ, защото не много хора биха могли да се похвалят с чувствата, които аз съм изпитала и изпитвам до сега!Толкова красиви, че може би само Раят може да се равни с тях!Когато пък си върнеш старата любов, с която си се разделил преди време чувството е неописуемо!Такъв неочакван момент и случка в реалността, нещо за което си дал душата си и сърцето си, нещо за което не си могъл да спиш или да мислиш трезво, и ако пак се събереш с човека, когото обичаш ...просто съм изумена как може да има такива чувства и направо не мога да го сравня с нищо, прекалено идеално е...Ами това е...