.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Guest
    Чети преди да пишеш бе Уесли

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чети преди да пишеш бе Уесли

da ti kaja samo 4e e Westlie (Уестли) be Уесли
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Я виж ти, пожънах успех ;]

Хм, щом ще сте в тях може да му се дърпаш, ама някакси по закачливо.
    Или да му се закачаш, да го пляскаш лекичко, ,да го обарваш<уж без да искаш>, мръсни думички от сорта<ще те ме пляскаш ли>, някакви такива и мисля, че ще имаш успех ;]

Успех от мен ;]

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Я виж ти, пожънах успех ;]

Хм, щом ще сте в тях може да му се дърпаш, ама някакси по закачливо.
    Или да му се закачаш, да го пляскаш лекичко, ,да го обарваш<уж без да искаш>, мръсни думички от сорта<ще те ме пляскаш ли>, някакви такива и мисля, че ще имаш успех ;]

Успех от мен ;]
    От тоя план няма да стигнеме и до средата и вече ще я плющя
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

хЕхе, ще му се дърпа, но не много, че взело момчето да се откаже ;]
    ще му се закача, това ще помогне, убеден съм ;]

Голям фен
    Град
    София
    Ей... да ви имам проблемите... нека някоя мацинка дойде да ми се чуди как да ме накара да полудея пък ще видим
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ХахА, тигър си.
    То си е така де, ама момичето не иска направо да и скочи и да я ..., а иска да го дразни, да е властна, то и няма лошо де ;]

Фен
    Град
    Burgassssss
    варзва го са леглото и му запушпа устата ( на мен са ми го праили )ама така че да си марда краката демек само разете след което започваш да му танцуваш и да го дразниш като стане тварде напечено ти ше забележиш кат го погледнеш

Голям фен
    Град
    София
    Да бе, като почне да ме дразни така ше стана с все леглото...
    Сега ще се дразниме (като любовна игра), или ще се мъчиме

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    ХахА, тигър си.
    То си е така де, ама момичето не иска направо да и скочи и да я ..., а иска да го дразни, да е властна, то и няма лошо де ;]

po skoro q ostavqsh da si misli 4e vlastna i taka ina4e e gotinko da q gledash kak si igrae s nego(malkiq pojarnikar)!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34367&start

ama kato ste v tqh shte ste sami nali?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    ne maika mu i ba6ta mu 6e sedat v drugata staq i 6e gledat sapunki i 6e pu6at marihuana dokato slu6at kak onaq se previva pod napora na orgasma..

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34367&start

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne maika mu i ba6ta mu 6e sedat v drugata staq i 6e gledat sapunki i 6e pu6at marihuana dokato slu6at kak onaq se previva pod napora na orgasma..
    breh,che si zabaven
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    basi vie go obyrnahte na super zle... da sami 6e sme... mersi na u4tivite hora za pomo6tta a na teq det samo si trupat mneniq s nqkfi gluposti i nalivat i floodqt ... da si gledat rabotata./.. bih iskala da pomolq moderatorite da zaklu4at temata... spored men e priklu4ena... ot tuk natatyk 6e se spravqm i sama... basi i horata
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Фен
    Град
    В най - якия град
    Ами трябва да бъдеш МРЪСНИЦА отвсякъде , почвай със свирките , може да вкараш събличане и вадене на члена с уста , някви такива, пушкай повече, мятай му се на члена по мръснишки , менкай позите и т.н.

Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    basi vie go obyrnahte na super zle... da sami 6e sme... mersi na u4tivite hora za pomo6tta a na teq det samo si trupat mneniq s nqkfi gluposti i nalivat i floodqt ... da si gledat rabotata./.. bih iskala da pomolq moderatorite da zaklu4at temata... spored men e priklu4ena... ot tuk natatyk 6e se spravqm i sama... basi i horata
    Споко бе душко.

Послучай поне един от моите съвети.

Късмет ;]

Повече от фен
    uuu kvo se qdosa tolkova de spoko!!! ti nishto ne 4etesh ili ne ti iznasq ne znam

gosho ot pochivka
    Guest
    ne se surdi choveche slunceto napeche veche... az sum ico i se uvolnqvam skoro be

ko a ti kaa ti si nestandartno pogulnato purjola kazvaiburzo parola svetlio sapuna got selce ot rotata ne e dobre skoro be

a

Ako sTe NQKude NA KAfe VinAgi Ima tirKoVE....SexI oBleKlo ObLizVAne NA ustnI doKOsVAne NA bedRA alA bala...viNAgi MOjesh DA go NAKArash da POludee A OsveN toVA PrAvi sE NA nedOstuPna vinAgi PoMAgA YSPExiI
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара.

Голям фен
    Обуй си шотландска поличка и пред голата си оная работа си закачи пражка... шунка! Да те пляска по клитора.
    После му се връцни така и...
    Животът е БРЯГ!

Guest

Re: kak da poludeee????

Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    emi stava duma za tova:

s biv6iq mi iame ugovorka 4e 6e se vijdame za sex... i predi sme go pravili kato bqhme zaedno, no tozi pyt iskam da e razli4no... moje li nqkoi da mi dade malki syvet4eta kak da go pobyrkam o6te predi da sme po4nali sys sy6testvenata 4ast...??? prosto iskam predi da po4nem da pravim sex da go nakram da poludee i tolkova mnoy da me poiska 4e da ne izdyrja nito sekunda poe4e! ahah molq vi daite nqkfi malki syvet4eta ili trik4eta- 6te sym super blagodarna \/
    Пробвай да го подгониш с ножиците, толкова ще се възбуди че даже ще тича

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си