- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kogato mom4etata se durjat kato tupaci...
vuprosa mi e kak da razbere 4ovek koga na edno mom4e mu puka za teb/dori i ne kato gadje/,a se pravi ,4e ne mu puka/po neobqsnimi pri4ini/ ili prost naistina ne mu puka....i ako mu puka kakva e pri4inata izvednuj da promrni durjanieto si sprqmo teb..??
Може да има много причини, някоя твоя постъпка например.![]()
А защо направо не го попиташ ?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Да бе,я вземи излезте двамата на кафе и го попитай " Ти обичаш ли ме?" да видиш изразжението на лицето му![]()
I az tova pitam ?Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
e to o6te malko az 6e otida da go pitam be..
I am in your fridge stealing your foodz!!
mislq 4e momi4eto ima vpredvid nqkoi s koito ne hodi..Първоначално написано от lululululu
ami znam li,idi go pitai...mom4etata v dne6no vreme sa sramejlivi i ako o4akva6 da kajat kakuv e prob;ema moje bi nqma da se polu4i...po-skoro 6te se pravqt ,4e ne im puka ...![]()
Еми въпроса ти е показателен до колко познаваш въпросният човек. Няма показатели, по които можеш да определиш. Просто трябва да я има близостта и то ще си проличи.
pri4inite moje da sa mnogo ako poobqsnish situaciqta moje i da se pozamislim to4no kakvo moje da e![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от Анонимко
Не толкова директно, разбира се!Просто излезте на кафе и го питай нещо от сорта : дали има някакъв проблем и сърди ли се за нещо,защото напоследък държанието му е по-различно от преди.
Не смятам ,че е трудно?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...