.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

OSAZNAH CHE NE GO POZNAVAM

Vazmojno li e spored vas da obichash nqkoi koito izobshto ne poznavash kato chovek? Imahme kontakti, no az qvno ne go poznavam i vapreki tova ne moga da go zabravq. Ot togava imah nqkolko drugi "obekta na jelanieto", no seg apak se vrashma kam nego... Misleh si che znam koi e, no sam se lagala jestoko i vapreki razocharovanieto... ne spiram da go iskam Moje bi sam se vlubila v tozi obraz koito mi e predstavil v nachaloto ili... nz Sigurno se zablujdavam, no iskam i vashteto mnenie
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

ox,kolko poznato za sujalenie 4esto se vlubvame v 4ovek bez da go poznavame kato si izgrajdame nqkukav izmislen i nerealen obraz za nego(koito ne e osobeno prekrasen)s vremeto 6te go prejivee6 toq,vsi4ko si minava po reda
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Qvno naistina si se vlubila v edin izmislen obraz. Ako vaobshte moje da se nareche vliubvane...
    Zashto go iskash li? Zashtoto qvno ne moje i ne trqbva da go imash.
    I`m trying to make your dreams come true...

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Разбира се че може... и такива неща се получават

Много чсето си изграждаме някаква представа за даден човек и го вийдаме такъв,какъвто ни се иска да бъде,влюбваме се,но не след дълго виждаме истинската същност на любимия и се разочароваме от него.Боли ни,но всъщност обичаме и страдаме за човека,който сами сме сътворили в образа на някой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си