- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди
Добре за какво нападате момичето само не мога да разбера...някви завиждате ли кво?!?!?!?Просто на нея не и е приятно...тя ако иска да се изфука едва ли ще е във форумМн сте зле
Имаш адски големи гърди??
Ми дай малко на мене тогава,де!![]()
еми добре не и е приятно.Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
и ние кво можем да направим по тоз проблем?
алелуя.
uxahaxhaxhaxhhax kompleksi....
![]()
![]()
![]()
The pain is temporary!
Godzilla 6te vika6 na maika si.. to 4ovek da ne napi6e ne6to.. kat ne ti ot1rva , f1666!Първоначално написано от Анонимко
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
QrOsTnA``, спокойно! Когато родиш проблема ти ще бъде решен! Щи си премяташ циците на гърба и никой няма да те заглежда![]()
Годзила...![]()
![]()
![]()
Aми хората са казали ако искаш хората да те гледат в очите докато ти говорят е трябвало просто да се родиш момче ..... и нямаше да имаш сега такъв проблем
Я си тегли една ръка латекс на мутрата и дерзай! Без простащини и идиотщини... няма място за такива тук.. пък хуморът ти е "убиец"![]()
![]()
![]()
Ihh mi 4e to ne e lo6o da ima6 golemi cici...Po - gadno e da ima6 malki i samo da ti se podigravat -> da ne te e ohapal komar i t.n.t. ... Te mom4etata nikoga ne sa dovolni ... Samo "0o0of kvi malki cici" ili "Ge3e3 kvi sa ti golemi " ili nz o6te kvo!?aBe na dobre da sa normalni ama nemoje da ne izmislqt o6te ne6to .. prosto nemoje
![]()
Първоначално написано от Анонимко
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
Можеш да покажеш една снимка да те видим...Първоначално написано от QrOsTnA``
Иначе хората плачат за големи гърди пък ти не искаш...не мога да те разбера![]()
![]()
ebahti neudobnoto. az ako s1m na teb, 6te se gr1mna!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
mn momi4eta na tvoita v1zrast imat golemi ama kato stanat na 17-18godina se smalqvat
Zamisli se koi ima kompleksiПървоначално написано от beB_
![]()
Mmm taka...i az imam golqm biust samo 4e grudnata mi obikolka e okolo 94sm, a podgrudnata mi e super malka![]()
Ta suvetut mi e da si podbira6 po-dobre sutieniete i v nikakuv slu4ai nedei da nosi6 sutieni, koito imat tvurda 4a6ka (6toto te dopulnitelno ogolemqvat cicite- makar 4e sa po-udobni)
Za purvi put v jivota si namerih takuf sutien kufto iskam(i dvete znaem kolko e trudno da si namerim podhodq6t sutien)...
Tozi e s meka 4a6ka i e nqkuf elasti4en i se samoupuva i zaema formata na gurdite....materiqta e mnogo meka,nqma danteli i e adski stegnat (razmerut e "75 D", a markata e "Perfect", struva6e 14lv) i s toq sutien gurdite mi vuob6te ne pricvukvat (kakto na folkpevicite) i kato obleka bluzka i mi izglejdat super malki,6tot sutiena gi spleskva(mn se kefq
i az ne obi4am da me zqpat mnogo)...Eto takuf sutien strahotno 6te ti svur6i rabota
ili pone si kupuvai bez banel, a s meka 4a6ka
![]()
tva naistina e gadno za6toto i az go izpitvam!kofti e 4e nikoi ne te priema na seriozno!
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uaaaaaaaaaaa....gospojooo pomoooshhhhtttt
Momi4etata mi gledat dolo v gashtite zashtoto mi e 18 sm.....pomoshttt molq vi ovladeite se malko 4ovek ne moje da nosi prilepnali pantaloniii
SMESHNO E WE MOMI4EEE RADVAI SE CHE IMASH GOLEMI GARDI NQKOI MOMICHETA MOGAT SAMO DA MECHTAQT !!!!!!!!!!!
KVO SE PRAISH NA INT !
Първоначално написано от Sexy_Boy_16
mda i az iskam da sum na 16 s 18 cm(nenadurven) paket kato tvoq i vsi4ki momi4eta dame gledat![]()
ehhhhhh
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
WTF?!
Още ли дават "Блясъчко Мечтателника" по телевизията?![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
"Toq Blqsu4ko" ne beshe li posledovatel na Dan4O SKinara?Първоначално написано от penywise
и Пешо Панделата... Киро Тухлата, Тони Ютията и Цецо Хазарта...Първоначално написано от Fat_phil
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ee ti zabravi nai-vajnite :
PAPa'TA
Kuckela
partaviq
Milen
Sakatiq ........i tam koito e ostanal:P
Първоначално написано от Fat_phil
4akai we pi4 kak nenadurven we ti normalen li si --- trqqshe da uto4nq nadurven....maliii ako beshe nenadurven shteshe da e 40 nadurven axxaxaxaxaxa ne si ma razbral i ne sam na 16 ve4e sum na 17 ot 1 mesec ve4e![]()
![]()
![]()
![]()
eeeeee dobre taka po stava shtoto ina4e bqh po4nal da podhulcvam ot smqh i imashe opstnost da se zadavq i da puknataka e po-4oveshko
mi neka ti se radvat we kvo ti puka![]()