- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди
Kogato nqkoe mom4e te gleda v cicite, kaji mu da nezavijda
Глей ги кво се оплакват... то си е ЯКО бе... лягаш на една цица и се завиваш с другата...
Биба-биба!!!![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
IDvat ti kato CAMP komplect all you need for a camp :PПървоначално написано от penywise
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ot genekologi4na gledna to4ka uveli4enieto na biusta v tazi ranna detska vyzsrast svidetestva za ranno razvitie i neprestanno otdelqne na hormoni. Ot mujka gledna to4ka bih te popital s turskite 4ikii kak si?Първоначално написано от QrOsTnA``
съгласна ;=)Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
abe mace!opravi se nay-posle!znae6 li kolko momi4eta na tvoqta v1zrast iskat da imat 105 gr1dna obikolka???ami az kvo da kaja kato s1m na 16 i razmera na sutiena mi e C???a???ne gi krii v nik1f slu4ay!pokazvay gi-neka ti zavijdat!nali znae6 4e horata te precenqvat po p;riqtelite,taka 4e kolkoto pove4e pogledi obira6 tolkova pove4e priqteli s1bira6/ako gi zagovori6 de/,a kolkoto poe4e priqtel4eta si ima6 tolkova pove4e samo4ustvieto ti se vdigademek-ne se pritesnqvay-horata gi gledat za6toto im haresvat ne za drgo,te prosto se naslajdavat na gledkata.....o4i p1lni,r1ce prazni!
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
na edna moq sau4eni4ka i e 118 taka 4e ne se oplakvai ima i po zle
Девойче, заблудено....
Не знам кой ти дава тия съвети и кой ти пъха мухите... Защо се косиш? Аз няма да си казвам гръдната обиколка, че не е време за автореклама, ама не бих казала, че не ми харесва да са си големи... Напротив... Първоначално и на мен ми беше кофти когато момчетата гледат натам...ама после свикваш и почва да ти става готино. Както някой каза по-рано - хората ги гледат защото им харесват, не за да злорадстват!
А изчакай да стигнеш до момента, в който се намира някой смелчага, който на всеослушае ти направи комплимент (гледайки и оценявайки:P) и после цялата компания да захване тема за бюста ти.... :P![]()
![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
ne nosi prozra4ni drehi...
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Мила влизам ти в положението,въпреки че моята е 93,но ми е супер кофти да ме зяпат!!!Първоначално написано от QrOsTnA``
takammm
1vo naistina za kvo si pusnala taq tema?za da znae celiq svqt 4e ima6 ogromni cici?emi bravo,kvo da ti kaja
2ro ima 1 momi4e...na 14 e i ne znam kolko i e obikolkata,no az po-golemi gardi ne sam vijdala/osven pamela andersan/
za da vidite d-vo
pomisli si naistina dali tva e problem,za6toto ima mnogo jeni koito biha dali si4ko za da imat tvoite gardi
Tam e rabotata 4e mnogo me drazni fakta 4e kato me pitat az nikoga ne sum se pritesnqval da kaja i kato im kaja istinata i te mi vikat " da be da ... lujesh" i nekvi e takia oba4e kato ima kaja iskash li da vidish aide ela u nas da ti pokaja i vednaga se po4va " eeee ne moga....tova onova"Първоначално написано от Fat_phil
Abe kvo da ti kaja.....gluposti ama takuv e jivota !
abe az se izkazah ve4e...tva si e...ima takiva deto da zavijdat i da se draznqt macka...taka si e
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
xaxax shte moje li snimka?![]()
Debela li si?A da se kazva6 Vili slu4aino?6oto znam edna deto tai se kazvai ima ebasi cicite....haha
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
nz za6to go smqtate za nekav nedostatyk ama nema lo6o da ima6 ne6to po golqmo ot ostanalite kefi si se o tova .
Ne e vajno kakvo govorqt zad gyrbyti vajno e kato si lice v lice da mal4at
таман за турски чикий (ах колко ми харесват)![]()
Make love,not war!
Аз СъМ На 13 СаМо Да Кажа
Skype - .F.a.b.l.e.
Първоначално написано от QrOsTnA``
Ne e li xubav da ti se radvat mom4etata....
ou i sega komplimenti li o4akvash za golemite ti cici ?kato ne ti haresvat hodi s puloveri i bez sutien i are nema se vijdat
![]()
ama te teb li gledat ili gardite ti ???
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Абе тва е ного кофти проблем, особено ако са прекалено големи...в смисъл ако са некви огромни ще увиснат и ще стоят ужасно. А и така никога не може да си сигурна дали гаджето ти харесва теб или циците ти! Не знам, мила...кофти работа - има операции за смаляване, но надали искаш това...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Аз те съветвам да ги показваш възможно най-много докъто са стегнати все още... после никой няма да ти ги гледа като увиснат. А стигне ли се до коленните стави, положението отива по дяволите. Айде носи си двойния товар и не ни занимавай колко е обемист!
Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama Preslava e gospojica 108 sm ne 105 :P ama akot stane6 na 16 moje da ti stanat 110 :P
Ми не може кво да напраа аз питах и не може иначе с удоволствие..абе момичето да прати един келяв пик да я вийм сигурно е няква грозна с цици....уаауауаахахха!Първоначално написано от LyLa
Vij sa kvo spored men tova e hvalba...!moje i da ne e ama taka izglejda!Puka mi na mene 4e gurdite ti sa golemi!I moite sa golemi i kvo da napraa,ni6to ni se hvalq nito ni6to!ako stava vupros za golemi gurdi az sam po zle ot teb:na 14 sam i grudnata mi obikolka e 108, ikvbo ot tova i men me zqpat i...golemiq problem! te ako si gotina 6te zqpat nezavisimo ot grudnata obikolka! ebasi i temata!da po4na i az da puskam takiva ....Първоначално написано от QrOsTnA``
P.S ne iskam izob6to da prozvu4i kato hvalba
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...