.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Kogato nqkoe mom4e te gleda v cicite, kaji mu da ne zavijda

Голям фен
    Град
    София
    Глей ги кво се оплакват... то си е ЯКО бе... лягаш на една цица и се завиваш с другата...

Биба-биба!!!
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Глей ги кво се оплакват... то си е ЯКО бе... лягаш на една цица и се завиваш с другата...

Биба-биба!!!
    IDvat ti kato CAMP komplect all you need for a camp :P
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Guest

Re: Големи гърди

Цитирай Първоначално написано от QrOsTnA``
    Проблемът ми е такъв!!! на 15 съм и имам страшно големи гърди.. гръдната ми е 105 см. Не са в никакъв случай увиснали, но ми писна всички да ме зяпат сякаш ще им изскочат очите! Аре ве момчета , овладейте се малко.. не мога да сложа прилепнал потник щтото моментално ме зазяпват..
    Толкова ли са важни големи те гърди... б**си!
    Ot genekologi4na gledna to4ka uveli4enieto na biusta v tazi ranna detska vyzsrast svidetestva za ranno razvitie i neprestanno otdelqne na hormoni. Ot mujka gledna to4ka bih te popital s turskite 4ikii kak si?

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Тва сигурно едва ли е приятно...но няма какво наистина да се направи,освен като те зяпнат да им кажеш "кво гледате бе,не съм ги крала,мои са и са естествени" и точка...не обръщай чак такова внимание и не се тормози за такива работи
    съгласна ;=)
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

re:

abe mace!opravi se nay-posle!znae6 li kolko momi4eta na tvoqta v1zrast iskat da imat 105 gr1dna obikolka???ami az kvo da kaja kato s1m na 16 i razmera na sutiena mi e C???a???ne gi krii v nik1f slu4ay!pokazvay gi-neka ti zavijdat!nali znae6 4e horata te precenqvat po p;riqtelite,taka 4e kolkoto pove4e pogledi obira6 tolkova pove4e priqteli s1bira6/ako gi zagovori6 de/,a kolkoto poe4e priqtel4eta si ima6 tolkova pove4e samo4ustvieto ti se vdigademek-ne se pritesnqvay-horata gi gledat za6toto im haresvat ne za drgo,te prosto se naslajdavat na gledkata.....o4i p1lni,r1ce prazni!
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Guest
    na edna moq sau4eni4ka i e 118 taka 4e ne se oplakvai ima i po zle

Град
    На оня свят
    Девойче, заблудено....
    Не знам кой ти дава тия съвети и кой ти пъха мухите... Защо се косиш? Аз няма да си казвам гръдната обиколка, че не е време за автореклама , ама не бих казала, че не ми харесва да са си големи... Напротив... Първоначално и на мен ми беше кофти когато момчетата гледат натам...ама после свикваш и почва да ти става готино. Както някой каза по-рано - хората ги гледат защото им харесват, не за да злорадстват!
    А изчакай да стигнеш до момента, в който се намира някой смелчага, който на всеослушае ти направи комплимент (гледайки и оценявайки:P) и после цялата компания да захване тема за бюста ти.... :P

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Супер фен
    ne nosi prozra4ni drehi...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    Монтана

Проблемът ми е такъв!!! на 15 съм и имам страшно големи гърди.. гръдната ми е 105 см. Не са в никакъв случай увиснали, но ми писна всички да ме зяпат сякаш ще им изскочат очите! Аре ве момчета , овладейте се малко.. не мога да сложа прилепнал потник щтото моментално ме зазяпват..
    Мила влизам ти в положението,въпреки че моята е 93,но ми е супер кофти да ме зяпат!!!

takammm
    1vo naistina za kvo si pusnala taq tema?za da znae celiq svqt 4e ima6 ogromni cici?emi bravo,kvo da ti kaja
    2ro ima 1 momi4e...na 14 e i ne znam kolko i e obikolkata,no az po-golemi gardi ne sam vijdala/osven pamela andersan/
    za da vidite d-vo
    pomisli si naistina dali tva e problem,za6toto ima mnogo jeni koito biha dali si4ko za da imat tvoite gardi

Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
    eeeeee dobre taka po stava shtoto ina4e bqh po4nal da podhulcvam ot smqh i imashe opstnost da se zadavq i da pukna taka e po-4oveshko
    mi neka ti se radvat we kvo ti puka
    Tam e rabotata 4e mnogo me drazni fakta 4e kato me pitat az nikoga ne sum se pritesnqval da kaja i kato im kaja istinata i te mi vikat " da be da ... lujesh" i nekvi e takia oba4e kato ima kaja iskash li da vidish aide ela u nas da ti pokaja i vednaga se po4va " eeee ne moga....tova onova"
    Abe kvo da ti kaja.....gluposti ama takuv e jivota !

re:

abe az se izkazah ve4e...tva si e...ima takiva deto da zavijdat i da se draznqt macka...taka si e
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Guest
    xaxax shte moje li snimka?

Голям фен
    Debela li si?A da se kazva6 Vili slu4aino?6oto znam edna deto tai se kazvai ima ebasi cicite....haha
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

nz za6to go smqtate za nekav nedostatyk ama nema lo6o da ima6 ne6to po golqmo ot ostanalite kefi si se o tova .
    Ne e vajno kakvo govorqt zad gyrbyti vajno e kato si lice v lice da mal4at

таман за турски чикий (ах колко ми харесват)
    Make love,not war!
    Аз СъМ На 13 СаМо Да Кажа
    Skype - .F.a.b.l.e.

Guest

Ne e li xubav da ti se radvat mom4etata....

ou i sega komplimenti li o4akvash za golemite ti cici ? kato ne ti haresvat hodi s puloveri i bez sutien i are nema se vijdat

Повече от фен
    ama te teb li gledat ili gardite ti ???
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Абе тва е ного кофти проблем, особено ако са прекалено големи...в смисъл ако са некви огромни ще увиснат и ще стоят ужасно. А и така никога не може да си сигурна дали гаджето ти харесва теб или циците ти! Не знам, мила...кофти работа - има операции за смаляване, но надали искаш това...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest
    Аз те съветвам да ги показваш възможно най-много докъто са стегнати все още... после никой няма да ти ги гледа като увиснат. А стигне ли се до коленните стави, положението отива по дяволите. Айде носи си двойния товар и не ни занимавай колко е обемист!

ReVenGeR
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    novata preslava
    ama Preslava e gospojica 108 sm ne 105 :P ama akot stane6 na 16 moje da ti stanat 110 :P

Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    сложи си чувал и няма да гледат, но пък няма какво да направиш по въпроса
    Chuwal li si za operacii?Btw Lili Iwanowa ima operaciq za smalqwane na biusta!

Awtorke , dai pic shte precenim , no e kofti ako si groznowata w liceto i si s cici
    abe operacii are stiga s tiq gluposti 4e mi stava sme6no
    zemi si naprai ti operaciq na mozuka
    Ми не може кво да напраа аз питах и не може иначе с удоволствие..абе момичето да прати един келяв пик да я вийм сигурно е няква грозна с цици....уаауауаахахха!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

Vij sa kvo spored men tova e hvalba...!moje i da ne e ama taka izglejda!Puka mi na mene 4e gurdite ti sa golemi!I moite sa golemi i kvo da napraa,ni6to ni se hvalq nito ni6to!ako stava vupros za golemi gurdi az sam po zle ot teb:na 14 sam i grudnata mi obikolka e 108, ikvbo ot tova i men me zqpat i...golemiq problem! te ako si gotina 6te zqpat nezavisimo ot grudnata obikolka! ebasi i temata!da po4na i az da puskam takiva ....

P.S ne iskam izob6to da prozvu4i kato hvalba

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си