- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди
амиии...проблема ти е малко странен...
същност кво се оплакваш?някои момичета се молят за малко внимание,а ти си го имаш и в излишък-един съвет:ако искаш гърдите ти да не личат толкова не слагай поло и не закопчавай ципа на блузата до горе![]()
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
Това е добър съвет, но ако не искаш да си момичето с големите гърди покажи какво друго имаш освен тях. Когто някой не те познава те запомня с това което се вижда. Покажи им че не си само с бюст. никакви операции не ти препоръчвам - някои хора мечтаят за такъв бюст (хмм та даже и азис май щял да си слага, четох някъде)Първоначално написано от black_lady999
Яка тема аз обичам циците големите ма тия май са извън нормите демек гадни.
ohh skupa nzz kak da ti pomogna samo shte kaja ti si novata PRESLAVA a az si padam po neq;]
sigurno v momenta stotici momi4eta ubivat za da sa na tvoe mqsto
ami deto se kazva koi kvoto si nqma nego iska
tova si ti e ne6to dadeno , ne se pritesnqvai , 6te te zqpat i to tepyrva , no ne im obry6tai vnimanie
Не, не са толкова важни, споко. Аз никога не съм харесвал жени с големи гър... цициПървоначално написано от QrOsTnA``
.
Заглеждането е от принципна гледна точка и не изразява непременно сексуален интерес. Аз и по магазините за комп. чаркове се заглеждам, но това не значи, че искам да си бутна flash-драйва вътре![]()
майПървоначално написано от penywise
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
da ti imam problema![]()
хаха е искаш ли да ти кажа нещо.не си по зле от мен и моите са големи4ки (е не 4ак 105 ама доста) мом4етата ве4е като 4е ли им се нагледаха на циците и не знам просто днес си ходя из даскалото и някфи мацки си ми оглеждат циците ама еи така наи нагло и като 4е ли ве4е моми4етата пове4е ме зяпат там от колкото мом4етата хаха.А и докаде стигнахме онзи ден в магазина (бтв аз сам на 15) аз и една приятелка влязохме да си вземеме банани и някфа лелка зад нас около 40-годишна ни пита за кво са ни тия банани,и ние викаме ще ги ядеме,а тя :оооо да ама те и за това стават хаха ебасии ве4е моми4етата ме заглеждат пове4е и от мом4етата хаха
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА
ИСКАМЕ СНИМКА .................................................. ...................... ГООЛЛАААА
Само с искане ще си останем....
Само ми ела.....
уеуееее![]()
някой момичета си умират да имат такива големи гърди.. радвай се.. ама то е така се не се харесваме баси.. на коят са и малки иска големи.. тая с големите било кофти.. ми приемете се такива кфит сте и толкова..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Moq priqtrlka e na 13 s grudna obikolka 100smRadvai se
:P
![]()
радвай се че имаш голям бюст.Само че много зависи и от това колко тежиш и колко си висока.Ако си в нормата=поздравления имаш това за което всички момичеата да не кажа и жени си мечтаят.
да си ги носиш със здраве =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Ами харесвам гърди стил Райна или някви такива, но не и големи!
КО ТЕ ЕБЕ?!Първоначално написано от QrOsTnA``
еба*ти тъпата тема
Даа, а аз имам братовчедка на 3 с 200 гръдна - за госта 3 мнения преди моето.Миличка гадно е непрекъснато да те зяпат знам какво е чувството нищо, че съм чашка Б.Не се притеснявай, както казаха по-нагоре МНОГО МОМИЧЕТА И ЖЕНИ (не крещя) искат такива гърди и хвърлят бесни суми за тях.Знам, че големите гърди тежат, но всяко нещо си има "+" и "-".Гордей се с това, което имаш.
не е нужно да имаш големи гърди за да те зяпат, така че не се тревожи - не си единствена
хората правят теми че имат малък бюст, ти братче от обратното се оплакваш
madafaka
Имала големи гърди .. е кво толкова дал ти господ имаш![]()
П.С и аз имам голям ... ама не се притеснявам![]()
made my dayПървоначално написано от kokicha
![]()
madafaka
It's too late...