.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 127
    амиии...проблема ти е малко странен...
    същност кво се оплакваш?някои момичета се молят за малко внимание,а ти си го имаш и в излишък-един съвет:ако искаш гърдите ти да не личат толкова не слагай поло и не закопчавай ципа на блузата до горе
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от black_lady999
    амиии...проблема ти е малко странен...
    същност кво се оплакваш?някои момичета се молят за малко внимание,а ти си го имаш и в излишък-един съвет:ако искаш гърдите ти да не личат толкова не слагай поло и не закопчавай ципа на блузата до горе
    Това е добър съвет, но ако не искаш да си момичето с големите гърди покажи какво друго имаш освен тях. Когто някой не те познава те запомня с това което се вижда. Покажи им че не си само с бюст. никакви операции не ти препоръчвам - някои хора мечтаят за такъв бюст (хмм та даже и азис май щял да си слага, четох някъде)

Guest
    Яка тема аз обичам циците големите ма тия май са извън нормите демек гадни.

BeLPhi
    Guest
    ohh skupa nzz kak da ti pomogna samo shte kaja ti si novata PRESLAVA a az si padam po neq;]

sigurno v momenta stotici momi4eta ubivat za da sa na tvoe mqsto

ami deto se kazva koi kvoto si nqma nego iska

tova si ti e ne6to dadeno , ne se pritesnqvai , 6te te zqpat i to tepyrva , no ne im obry6tai vnimanie

Mi to i az go imam toq problem malko e dosadno ama kvo tolkova neka si zqpat na men puk mi haresva ne e bolka za umirane.te si4ki se tormozqt 4e si nqmat.Radvaite se hora na tova koeto imate dokato go imate!!!!!!!!!

Фен
    Град
    София

Re: Големи гърди

Цитирай Първоначално написано от QrOsTnA``
    Проблемът ми е такъв!!! на 15 съм и имам страшно големи гърди.. гръдната ми е 105 см. Не са в никакъв случай увиснали, но ми писна всички да ме зяпат сякаш ще им изскочат очите! Аре ве момчета , овладейте се малко.. не мога да сложа прилепнал потник щтото моментално ме зазяпват..
    Толкова ли са важни големи те гърди... б**си!
    Не, не са толкова важни, споко. Аз никога не съм харесвал жени с големи гър... цици .

Заглеждането е от принципна гледна точка и не изразява непременно сексуален интерес. Аз и по магазините за комп. чаркове се заглеждам, но това не значи, че искам да си бутна flash-драйва вътре

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Ти са хвалиш ли се или...
    май
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен
    Град
    Sofia
    da ti imam problema

kiss_mi_f
    Guest
    хаха е искаш ли да ти кажа нещо.не си по зле от мен и моите са големи4ки (е не 4ак 105 ама доста) мом4етата ве4е като 4е ли им се нагледаха на циците и не знам просто днес си ходя из даскалото и някфи мацки си ми оглеждат циците ама еи така наи нагло и като 4е ли ве4е моми4етата пове4е ме зяпат там от колкото мом4етата хаха.А и докаде стигнахме онзи ден в магазина (бтв аз сам на 15) аз и една приятелка влязохме да си вземеме банани и някфа лелка зад нас около 40-годишна ни пита за кво са ни тия банани,и ние викаме ще ги ядеме,а тя :оооо да ама те и за това стават хаха ебасии ве4е моми4етата ме заглеждат пове4е и от мом4етата хаха

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Kefi si se takava,kakvato si si i ne im obrachtay vnimanie!

Guest
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА
    ИСКАМЕ СНИМКА .................................................. ...................... ГООЛЛАААА

Само с искане ще си останем....
    Само ми ела.....

Супер фен
    уеуееее

Супер фен
    някой момичета си умират да имат такива големи гърди.. радвай се.. ама то е така се не се харесваме баси.. на коят са и малки иска големи.. тая с големите било кофти.. ми приемете се такива кфит сте и толкова..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Moq priqtrlka e na 13 s grudna obikolka 100sm Radvai se :P

радвай се че имаш голям бюст.Само че много зависи и от това колко тежиш и колко си висока.Ако си в нормата=поздравления имаш това за което всички момичеата да не кажа и жени си мечтаят.
    да си ги носиш със здраве =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ами харесвам гърди стил Райна или някви такива, но не и големи!

Guest

Re: Големи гърди

Цитирай Първоначално написано от QrOsTnA``
    Проблемът ми е такъв!!! на 15 съм и имам страшно големи гърди.. гръдната ми е 105 см. Не са в никакъв случай увиснали, но ми писна всички да ме зяпат сякаш ще им изскочат очите! Аре ве момчета , овладейте се малко.. не мога да сложа прилепнал потник щтото моментално ме зазяпват..
    Толкова ли са важни големи те гърди... б**си!
    КО ТЕ ЕБЕ?!

Фен
    Град
    Sofia BG
    еба*ти тъпата тема

Даа, а аз имам братовчедка на 3 с 200 гръдна - за госта 3 мнения преди моето.Миличка гадно е непрекъснато да те зяпат знам какво е чувството нищо, че съм чашка Б.Не се притеснявай, както казаха по-нагоре МНОГО МОМИЧЕТА И ЖЕНИ (не крещя) искат такива гърди и хвърлят бесни суми за тях.Знам, че големите гърди тежат, но всяко нещо си има "+" и "-".Гордей се с това, което имаш.

Повече от фен Аватара на w0lf
    не е нужно да имаш големи гърди за да те зяпат, така че не се тревожи - не си единствена
    хората правят теми че имат малък бюст, ти братче от обратното се оплакваш
    madafaka

Град
    Yambol
    Имала големи гърди .. е кво толкова дал ти господ имаш

П.С и аз имам голям ... ама не се притеснявам
    every man dies,
    but not every man
    really lives.

http://www.teenproblem.net/teenid/kokicha

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от kokicha