- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате? (момичетата)
абе мислите ли,че на един 25 годишен ще му се занимава с тъпи шматки на по 17 години??? ако можеше да си хване нещо на неговата възраст,изобщо нямаше да се занимава с вас. или просто щото на неговата възраст няма да му вържат,затва...
ама вие си се заблуждавайте... той тоя на тея години,ако е искал "сериозна връзка","истински чувства" нямаше да се занимава с вас. хахахах
emi 4estno da ti kaja i dori da ne si Adriana Lima (nai-sexy pi4kata na zemqta za men) pak moje da te vzema stiga da se haresame naliПървоначално написано от Game_Over_Boys
adriana lima si e me4ta no kvo da ti kaja s neq sum samo kogato![]()
![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ne e to4no taka edna moq bivsha suy4eni4ka e na 20 ve4e i ima dete ot 30g. muj taka 4e ne sum to4no na tova mnenie
![]()
![]()
![]()
![]()
nqmam predpo4itaniq!
black cat or white cat,that is the question!!!
pove4eto momi4eta hodqt s po golemi ot tqh ( 1 momi4e ot moq klas hodi s 22 godi6en )moje bi momi4etata se 4ustvat po-sigurni ili prosto im e po dobre....nz...........btw na 15 sam
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
от сичко което изчетох а ме марзеше по голем=по опитен ами ако докат станеш на 20 нема на ко да се упражняваш апосле по зрели дада тва че мое да ти е тати и като се ожените ше играе табла с бащати е друг въпрос
2-3 години по голем на моита вазраст били клиощави ами момиче ти какви сте бе що си мислите че 1 момиче на 16 е по зряло от дно момче
цялата тема е твърде общо казано и е само
![]()
![]()
![]()
ти на колко си ?Първоначално написано от Fat_phil
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Защото Е така, искаш или не искаш, вярваш или не вярваш - доказано е, момчетата изостават с приблизително 2 години в развитието си, спрямо момичетата!Първоначално написано от dinkisa
някои да но не сички бих казал към 30 %са напред тва че постояно ръсим простотии не значи нищо ем ето на ся бех 2 на националната олимпиада по математика ко по тъп ли сам от една "мома"Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
heheheheh![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
и аз съм на тожа мнение,защото по големите мислят,че могат да си те разиграват,както те си преценят!!Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
ima si predimstva i v tva da si s1s mal1k,i v tva da si s1s golqm!vr1snicite ti te razbirat samo kato gi pogledne6,namirate ot raz ob6 ezik...takia ne6ta...a p1k kato si s1s ve4e v1zrastni m1je...tva si 4ist materializ1m!!!100% zaradi kintite e...
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
мнооого си заблудена, повярвай миПървоначално написано от LoLita^
![]()
Nai-golemiqt mi partnior be6e na 24 i be6e hubavo,za6toto e po-samostoqtelen - ima si apartament, kola, rabota i t.n. Parite nqmat zna4enie. Az nqmam ni6to protiv po-malkite mom4eta (Daje sum hodila s po-malak ot mene), no v pove4eto slu4ai ostavam razo4arovana ot vrasnicite si, za6toto vav vazrastta, v koqto sum, mom4etata mislqt samo za seks i rqdko ocenqvat duhovnata strana na vrazkata...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Моя приятел е с 12 години по - голям от мен и се чувствам прекрасно с него. При това мисля,че с него сме на еднакъв акъл и имаме много по общи теми за разтовор от колкото с тези на моята възраст. - Те се интересуват само от секс, пиене,наркотици и автомобили.
Е що за възглед към живота е тва???
Слезте малко на Земята. И спрете да си мислите, че всичко което хвърчи се яде!
![]()
Усмихвай се докато имаш зъби!
dekemvri pravq 20!Първоначално написано от [CSKA
a tq napravi mart 20!
MI az sam na 18 i sam s maj na 37 i ne me vozi v BMW i ne mi kupuva drejki vseki den. I da si kaja chesno chuvstvam se prekrasno.![]()
Е то е нормално, защото си курваПървоначално написано от nons
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ti pa ot de znae6 tq kva e we?!Първоначално написано от penywise
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
mnogo po-dobre e da si s po-golqm muj ot teb,za6toto prosto e po-dobre.to4ka.
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
kurva shte mi kajesh kogato mi dadesh 100 evro da ti napravia svirka a az ti se izpliuq v liceto. S tozi chovek sam ot 1 godina i povtariam chuvstvam se prekrasno. I sam na mnenieto chesamo idioti kato teb penywise ( iavno si niakoi 16g nezadovolen profan, koito se chudi zashto ne mu vrazvat) moje d aiskaje tolkova nepodgotven.
Penywise Ти знаеш ли какво означава думата курва?
![]()
Усмихвай се докато имаш зъби!
Ние с приятеля ми ходим от 8 месеца, той е с година и половина по-малък от мене, аз съм почти на 18, а той септември навършва 17, но се разбираме перфектно. Аз съм му първата приятелка. Имаме общи интереси, общи приятели, сходно мислене. И знам, че чувствата му са искрени, че ме обича истински, както и аз него. Това чисто и прекрасно чувство не бих го изпитала с друг човек, някой си с 10 години по-голям от мен. С приятеля ми си говорим по всякакви теми, познаваме се много добре, дори искаме да живеем заедно след време, да учим заедно и т.н., а дай боже и да се оженим... Никой досега не ме беше обсипвал с такава нежност, с такива ласки и прекрасно отношение. А и чесно да ви призная на моменти той постъпва много по-зряло от мен. Той е по уравновесеният от двама ни.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi po princip sum ''za'' po golemite mom4eta no max sus 4 godini...vupreki 4e iam vrusnici koito sa dosta po zreli i pe4eni ot mom4eta koito poznaam na po 17-18![]()
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
Той е на 37
Тя е на 18
Той я вози в BMW
Той и купува дрешки всеки ден
Извод:
-*----*-
Тя го обича?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life