.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 179
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Nai-golemiqt mi partnior be6e na 24 i be6e hubavo,za6toto e po-samostoqtelen - ima si apartament, kola, rabota i t.n. Parite nqmat zna4enie. Az nqmam ni6to protiv po-malkite mom4eta (Daje sum hodila s po-malak ot mene), no v pove4eto slu4ai ostavam razo4arovana ot vrasnicite si, za6toto vav vazrastta, v koqto sum, mom4etata mislqt samo za seks i rqdko ocenqvat duhovnata strana na vrazkata...
    Kyde sa tiq mom4eta deto mislqt samo za seks
    Otgowor:
    w diskotekata : prodava se- kupuwame
    izwod:
    na bitaka nqma ka4estweni stoki

nons
    Guest
    penywise procheti vnimatelno kakvo sam napisala
    ne me vozi v BMW i ne mi gupuva dreshki
    togava pravi poredniq si netochen i glupav izvod

iz4etoh temata ot krai do krai! vse edni i s16ti ograni4eni i zadr1steni mneniq, na kone s kapaci i tuk tame nqkoq kaka deto se pravi na m1dra i opitna.

lubovta idva bez da pita. kogato obi4a6 ne se interasuva6 ot tova na kolko godini e, kakvo raboti, ima li pari...moje i nai-golemiq bednqk i d1rtak da e, ama udari li te limkata na lubovta...tova ne te interasuva.

taka i nerazbrah oba4e za6to vs si mislqt 4e kato e po-golqm s 10-15 god, 6te ima bmw...

az s1m na 17, a priqtelq mi e na 26. interesno mi e da s1m s nego. imame mn stranni vzaimootno6eniq, no ni e ok zaedno. nqma bmw, no sme 6tastlivi. nikoga ne sme se zamislqli za razlikata v god. tq e fakt, a ne pre4ka. \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от х
    az s1m na 17, a priqtelq mi e na 26. interesno mi e da s1m s nego. imame mn stranni vzaimootno6eniq, no ni e ok zaedno. nqma bmw, no sme 6tastlivi. nikoga ne sme se zamislqli za razlikata v god. tq e fakt, a ne pre4ka. \/
    батковците имаме много предимства. първо - не мислим само за секс; и второ, знаем какво е секс

колата и парите - едно на ръка

Град
    Vratsa
    Аз съм почти на 16,а приятелят ми е на 21 и според мен ралзиката ни не е толкова голяма. Защото важна е не възрастта,а човека

Град
    in Hell
    Цитирай Първоначално написано от х

lubovta idva bez da pita. kogato obi4a6 ne se interasuva6 ot tova na kolko godini e, kakvo raboti, ima li pari...moje i nai-golemiq bednqk i d1rtak da e, ama udari li te limkata na lubovta...tova ne te interasuva.

taka i nerazbrah oba4e za6to vs si mislqt 4e kato e po-golqm s 10-15 god, 6te ima bmw...

napalno sam saglasna s teb
    Bade6teto prinadleji na onezi,koito vqrvat v krasotata na me4tite si!

Голям фен
    Аз пък като се запозная с някой човек първата ми работа е да попитам на колко години е ако е на повече от 22 го пращам у лево, може да е най-страхотния мъж, но у лево, защото връстниците ми, някои по-малки от мен и малко по големи са казали "НЕ МОЖЕ, НИЕ НА ТАКИВА КОИТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С МОРАЛА ИМ ВИКАМЕ К**ВИ". не им пука че мацката скоято са спали вчера се е ч****ла с още стотина на нашата възраст, не тя е п*чка. А най-лошото е че мен ме привличат мъже не момчета и не заради материалното, нито пък заради опита.... те имат един много специфичен чар - погледа, движенията, осанката, начина на общуване. Но може ли човек да говори толкова общо всички под един знаменател или всеки се е огледал в един специален мъж/момче и чрез него характеризира всички останали?
    До тук всяка мацка каза "вие не сте прави аз и моето гадже се обичаме пък каква ни е разликата" Но вие момичета влизали ли сте в някои елитни софийски дискотеки и заведения и знаетели за какво става въпрос? Как едни милички момиченца наклепотени до ушите с грим седят до разни мазни гадни дебели плужеци заради стоте лева на сутринта, знаете ли колко ми е жал за тях? Но нашия стандарт на живот тъпата поп-фолк халтура
    апелира - пари, коли, бижута, заведения А знаете ли колко лесно се попада в гадна компания и колко трудно се излиза от там? Така че оставете н-годишните си гаджета на мира те сигурно са добри хора. Въпросът е за ценностната ни система за това как и защо живеем какво искаме от живота и да тук всички ще сме "светици" нали форума се чете от хиляди хора , всички много ще се обичаме приятелите си и всичко ще е на 6 а тъпите ни връстници нищо няма да разбират Стига сме се престрували само , че кой не обича да се вози в кола вместо в автобус, да може да отиде при гаджето си в личния муапартамент, когато реши а не да дебне кога мама и тати няма да са в къщи. кой не обича да е облечен добре с красиви дрехи и да посещава модните заведения. Ако има една която може, не от гадже например, от родителите си да получи това (без апартамента на гаджето де ) и да го отхвърли да каже. Така че, да, съвременото общество провокира такива връзки , родителите се трепят по цял ден за да може децата им да са добре, но заради това възпитанието отива на кино.
    Така че, момчета и хиляда пъти да попитате какво не ви е наред и защо ви пренебрегват отговорът е същия - не сте интересни, нямате какво да дадете на съвременната мацка, която на 14 се мисли за пораснала , а на 16 вече е зряла. Съжалявам
    ПС: Леле, ако някой прочете тоя пост докрай евала му казвам

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    az predpochitam gadjeto mi da e na mojta vyzrast ili naj-mnoho 1-2 godini po-golqmo. ne razbiram za kakvo moje da si gvorish s chovek 10 godini po-golqm ot teb

ami s kakvto se sluchi ne sa vajni godinite vajni sa chuvstvata

Мега фен
    Колкото и да съм подвластна на чувствата и страстта си, все пак признавам, че трябва да се мисли. Най-голямото момче, с което съм била, беше 4 години по-голямо от мен. Аз бях на 18, не беше голямо чудо, но той работеше всеки ден по 10 часа и беше трудно. А аз исках повече внимание.

venita
    Guest
    na4i moite gadjeta sa vinagi po golqmi ot mene s pone 3 godini. nai golqmoto mi i natoq6teto e s 6 godini po golqmo ot men..... xm za6to li? mi za6toto te sa po opitni ne sam v sexa ami v si4ko i moga da rz4itam na tqh i da si spodelqm oriblemite si za6toto te su6to sa izpitvali takiva ne6ta na moqta vuzrast i znaqt kak da me posuvetvat za da postupq pravilno :P

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami az ne sum "za" 4i4kovcite,no sum "za" batkovcite az sum na 17,gadjeto mi e na 22 i mislq,4e si mi e perfectno!
    И мен такава разлика най-много ме устройва.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    БАЯ ИЗЧЕТОХ И СЯ ЩЕ ИСКАЖА СВОЕТО МНЕНИЕ ЩО МОМИЧЕНЦАТА ХОДЯТ С БАТКОВЦИ АМИ ЩОТО СА С КУРВЕНСКИ АКЪЛ ИСКАТ ДА СЕ ХАРЕСВАТ НА ОКОЛНИТЕ И МИСЛЯТ ЧЕ СА ЗАБИЛИ НЯКОИ ДВАИСЕ И НЯКОЛКО СИ ГОДИШЕН И СЕ МИЛСЯТ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА АМА НЕ ЩОТО И ВИЕ НЕ СТЕ ЗРЕЛИ КО СИ МИСЛИТЕ ТОЯ БАТКО ВИ МАНИПУЛИРА ГОВОРИ ВИ ХУБАВИ РАБОТИ ЧЕ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ЧЕ ДО СЯ НЕ СЕ Е ЧУСТВАЛ ТАКА ЧЕ ВИ ОБИЧА АМА НЕ ТВА СА ЛЪЖИ МЪЖА ИСКА ХУБАВА "МРЪВКА"
    ЕИ ТВА Е ПЪК ЛЮБОВТА ВИНАГИ Е ВРЕМЕННА ЩОТО ДОКЪТ СИ С ОПРЕДЕЛЕНОТО МОМИЧЕ МОЗЪКА ТИ ОТДЕЛЯ НЯКАКЪВ АНФЕТАМИН И СИ В НЕЩО КАТО ЕОФОРИЯ И ТВА Е ЛЮБОВТА СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ВЕЧЕ "МРЪВКАТА" ТИ УМРЪЗВА И ТВА НЕЩО СПИРА И СИ ТЪРСИШ НОВА ТВА Е ВРОДЕН ИНСТИКТ ЗА ВЪЗПРОЗВЕЖДАНЕ ЕИ ТВА МОГА ДА ВИ КАЖА И ВИНАГИ МЪЖЪТ ЩЕ ДОМИНИРА НАД ЖЕНАТА ЩОТО СИ Е ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ТАКА МИСЛЯ АЗ ИСКАМ НЯКОИ ДА МЕ ОБЕДИ В ОБРАТНОТО
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    az predpochitam gadjeto mi da e na mojta vyzrast ili naj-mnoho 1-2 godini po-golqmo. ne razbiram za kakvo moje da si gvorish s chovek 10 godini po-golqm ot teb
    Не разбираш, защото не си говорила с такъв
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Фен
    Град
    Iowa
    мойта е 11 дена по малка от мене и има страшни базици .. "аз съм баткото и аз ш' казвам ко да прай" хахаха много е сладка

П.С. единствения проблем е че тя слуша чалга а аз .... Pennywise .. е автора на тая тема вероятно знае как ми е

Голям фен
    Град
    София
    Не слушам PeNNywise (за това е PeNywise)

но да... чалга с това, което слушаме и аз и ти, макар и различно... - не става

(ма на втората бутилка съм капитан и ми е се тая )
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    Iowa
    ... зависи бутилка кво... вчера на дискотеката изпих 2 литра бира и ме фана за 5 минути докато не го изпикам (ходих да пикам 10-тина пъти) и после нищо ми немаше, голем shit

Сегашното ми гадже е по-голямо с 4 години.Иначе...какви предпочитам...ами готини това е,не гледам възрастта.Но твърдо съм убедена че не бих тръгнала с някой коойто имаме разлика в годините от 5 нататък.
    Аз например съм на 17,той е на 22,има кола,но това изобщо не ме интересува.Много си допаднахме още първия път.И двамата сме много весели,емоционални,постоян но се бъзикаме.Приятели казват,че сме страшно сладка двойка и много обичали да гледат как сме се закачали и бъзикали един с друг.
    А не мисля че имаме голяма разлика в годините.

Мега фен
    МОга да смятам и мисля, че разликата ви е 5 години.

ABE IMA EDNA EDNO NE6TO ZA MOM4ETATA "ZEMI SI KAKA DA TE OTRAKA"

mi az predpo4itam po golemite ama ne s 10-15 godini mi s 2-3 6toto mom4etata se razvivat po bavno i v fizi4eski i v emocionalen plan
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    mi az predpo4itam po golemite ama ne s 10-15 godini mi s 2-3 6toto mom4etata se razvivat po bavno i v fizi4eski i v emocionalen plan
    да.... личи си, че още ги четете от книжките тия неща
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ama az tfa sama go ustanovih kfo da ti kaja bratle nekfo tiq ot na6iqq klas o6te igraqt na YU GI OH!!!!! kfo moga da kaja za eno mom4e 8mi klas deto igrae na nekfi tupi igri emi prosto nema na4in dokato pove4eto mi frdove sa 10-11 klas i se razbirame po dobre
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mi moje bi malko po golqm ot mene!1-2-3 godini mi se struva dobre

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

anonimna22
    Guest
    Taka.. purvo godinite ne sa pre4ka, a izvineniq. Ako nqkoi muj ti kaje "mnogo si malka, no mnogo mi haresva6, no ne moga" zna4i luje... Naistina ne zavisqt godinite, a akula i interesite i na4ina na jivot. I za6to trqbva da si kurva ako si na 15-17 i hodi6 s 25-27 godi6en naprimer?? Haresali ste se, gotino vi e - lo6o nqma!! I drugoto, koeto e: za6to nqkoi na 26-28 tqrbva da e 4i4ko?? Moga da vi kaja 4e ima hora na po 22-23, koito izglejdat kato 4i4kovci i hora na po 27-28, koito sa zapazili mladejkiq duh i ne sa se pomislili izvednuj za mnogo porasnali i mnogo ulegnali, kakto im se slu4va na nqkoi mom4enca na po 20. Vsi4ko e super otnositelno i naistina lubovta nqma granici. Ako horata se razbirat i se 4uvstvat dobre, nqma smiusl da se izmu4vat ot nekvi komplesarski komentari!! I drugoto, koeto su6to ne e vqrno e, 4e tezi t.nar."4i4kovci" na 25-27, na koito im bilo samo za sex...hahaha...moga da kaja, 4e na mom4etata na 17-22 im e mnogo pove4e zaradi sex-a, a na po-golemite - ne, za6toto te ve4e imat dostatu4no opit i znaqt kakvo tursqt!! Prosto e bezmisleno da se davat nekvi strogi granici i opredeleniq.. V kraina smetka: hora razni, vkusove razni!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си