- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате? (момичетата)
Абе като ви гледам повечето тук сте доста комплексирани...Странното е че сте на по 14-15 години и си мислите че сте видели много от живота а всъщност още не сте прогледнали..Естествено че момчетата до 18-20 години са пълни пубери без ясна цел..Всяко едно момиче тайно се надява да срещне големия батко с хубавото тяло готините дрехи и добрата техника в леглото..Не ми обяснявайте че някой пубер може да задоволи едно момиче както някой мъж с опит..Просто защото пуберът няма опит...Истината е една : Яхвайте пишките на големите за да усетите какво е секс..Харесвали ми били пикльовците на техните години ???Какво им харесвате бе ???Девствените мустаци ли или хилавите ръчички или косматите хуьове или жълтите зъби или това че нямат един лев да ви заведат на заведение ???Аиде моля ви се...
евалаПървоначално написано от Анонимко
![]()
много правилно казаноПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
mi spored men e super glupovo da hodi6 s nqkoi 10 godini po golqm ot teb
super tupo e
nqmate ni6to ob6to
ta toi e izjivql mn pove4e ne6ta ot teb
normalno e gore dolu s 2-3-4-5max godini po golqm
a s vrustnik su6to ne vurvi za6toto mom4etata v puberteta se durjat mn po detski ot momi4etata (pone s horata okolo men e taka)
pone ne si materialist i prostПървоначално написано от Анонимко
![]()
хаха тоя сигурно е някой на 45 дето се оглежда по 15 годишни момичета![]()
Или пък някой, който е по -умен от теб и не си търси оправдания, а ви казва истината в очите?
absoliutno sam saglasenПървоначално написано от [CSKA
Аз съм на 17, а той на 25. Не е малка разликата. Съзнавам го. Само че наистина се обичаме и това няма значение за нас. Аз винаги съм си падала по по-големи момчета. Поне 1 година по-големи, но в никакъв случай чичковци. Защо ли? Защото не се виждам с някое момче, което го вее вятър на бял кон. Аз си имам амбиции и очаквам хората около мен също да имат. Съгласна съм, че има свестни момчета на мойте години. Познавам такива и те са ми приятели. Но въпреки това харесвам по-големи. Не заради пари или нещо такова.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
emi ako e s 2-3 maksimum do 4 god. po golqm ot mene 6te se 4ustvam dobre no nqkoi 4i4ko na 30 e izvinqvaite ama tva e pedofiliq.6te mi e mn nekonfortno 6oto toi 6te si pravi kvoto si iska s men.
Значи на колко години е гаджето ми не е работа на никойТова,че аз имам някакви принципи,които не бих прекрачила е различно...но това,че от известно време се обсъжда кой с колко годишен/годишна ходел и защо мен лично ме дразни!Айде ако обичате си гледайте във вашите връзки и не се вълнувайте толкова от чуждите. И аз смятам,че е смешно,дори жалко момиче на 15 да ходи с 25-26 годишен,но това си е тяхно решение.Просто го приемете и се откажете да поучавате разгонените момичета...те едва ли ще ви чуят тъй като "любовта" е сляпа (глуха и няма....). А това да обичаш някой е до толкова станало част от ежедневието ни,че в 2/3 от случаите се казва по навик,но на вас пък не ви ли омръзна да правите забележки?! Имат си родители да се оправят кой както може....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
1. Хората имат свобода на изказа.
2. Това е форум, което значи, че в него се обсъжда.
Abe ei hora malko se zamislete!Nima tva 4e toi e na 40 i ima pari zn4i 4e ste happy????I ko toi va ima za k*rva.....6toto vi pla6ta kat vi kypyva koto iskate.....A ina4e ako izlizate s vr1snici pak e kofti....se pak....te sa samo kolkoto vas ...i nz ko iskat....i kat polygolo momi4e i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aa аз съм на 12 а приятеля ми на 28 ... мисляче това е напълно нормално защото аз едно малко 12 годишно разлигавено лапенце ..аи имам доста голям пристиж в даскало защото тои идва да ме зима с колата си ....
е баси простотията маина ....хахаххаха ебавам се тва са глупости ....
не смятам че едно 15-16 годично момиче има общи теми с някои които е на 25-26 .... поне аз не бих намерила ... аз мисляче 3-4 години повече може но поиче от 5 ... неее !!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Явно ти под "батко" разбираш 10-15 години по-голям...Моите представи са други.Не бих тръгнала с някой дето може да ми е баща.Ест ако е по-малък от мен,ще се чувсвам гадно. Но...иначе на мойте години или 2-3 по-голям ми е се тая.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
az sum na 16 a priqtelqt mi na 21 i si ni e super zaedno!az mom4etata na moqta vazrast dori ne gi zabelqzvam!nekvi ligavi lapeta sa i obujavat da se hvalqt koi s koi spal!ujas a i sa nqkvai takiva slabi4ki a az haresvam po qki4ki ne kazvam 4e moqt e nqkav kulturist no tqloto mu e varhut!da ima i strahotna kola no tova ne me pravi kurva az kakvo da napravq 4e toi se poddarja i e re6il 4e iska takava kola?az go haresvam zaradi samiq nego!6te kajete 'kurvensko mnenie'no vse pak se zamislete kolko jeni mogat da imat takav maj???malko nali eto za tova po grozni4kite se zadovolqvat sus smotliovcite na tqhnata vuzrast
P.P ne iskam da zasegna nikogo
prednoto mnenie be6e ot men bqh zabravila da vlqza!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Винаги съм се задявала с тези на моята възраст или с 2-3 години по-големи
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Хаха... не знам какви са повечето момчета, но до сега аз с по-малко момиче от мен - НЕ СЪМ ХОДИЛ, НАДЯВАМ СЕ ГОРЕЩО И ДА НЕ ТРЪГНА!
Скъпи момичета, замисляли ли сте се, че може би не вие сте израстнали бързо и сте стигнали акъла на момче на 22г, а че той е доста изостанал и е на акъла на 16годишна ? ХхаахХАх
Няма да ми се обиждате, но като описвате картинката "по-големия ми приятел, с кола, с добро тяло, на 22 години и т.н.", споменете и че все още живее при мама и тати, а колата му е от 18я му рожден ден или 2 години не е закусвал на работа!
Просто на такива "зрели" мъже им казвам ЧАО!
Няма ли тука и някое момиче, дето да е ходила с някой по-малък, да каже че хич не е толкова зле? Особено ако не му дават по-малко от 20, пък той да е на 17?
В тая тема се получи некво възроптяване на девствените дришльовци - сиреч може ли готините пички вместо с нас да ходят при некви батковци. А, охоо ми то тея батковци имат повече пари от мене, лелееее и кола имат, ужас. Ми пичките значи са курви, заключение.![]()
2т. системно
И между другото, да добавя... 70 % от пичките дето ходят с големите батковци, даже не бих ги погледнал. Не щото външно не струват... в главата ги няма. Естествено има и изключения, които наистина са умнички, но техните батковци не са от онея с кухите ланци и голф тройка, а някви по-земни хора.Първоначално написано от Amayo
Не можах да ги прочета всичките.Но това ми хареса най много.Радвам се че има още такива жени на този свят.Който да мислят със главите си.Първоначално написано от Chiana
Аз все още нямам приятелка но...се надявам да е срещна някой ден.
Едно момиче според мен трябва да има акъл в главата си,да те разбира (както и ти нея)и винаги да бъдеш във трудни моменти при нея.Както и тя при теб.
А колкото до разликата...мисля че от 3-4 мах 5 г.Това според мен е добре.тези работи дето ги пишете със 10 г.не мога да го възприема.Просто не е хубава гледка.Примерно отиваш със приятели на кафе и говориш си с тях и по едно време идва някаква 2-ка (момичето на 19 а момчето на 29 или 30).Това според вас хубава гледка ли ще бъде.За мен няма да е.
Тия 70 % с кой уред ги измери? Нали са на 16 години, естествено че в главата ги няма. Ама айде да видиме ако си по умен от мойта пичка тебе ще те еба.Първоначално написано от liroos
Е ?
2т. системно