.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: сутрин...

сутрин...

Колкото и да е разнообразен откъм ситуации, денят на всеки от нас е изпълнен с някакви повтарящи се действия, които сами си изграждаме....т.е. навиците
    Хрумна ми да ви питам какви са първите неща, които правите сутрин преди да излезете от къщи? Имате ли си някакъв свой "ритуал" който ви подготвя за задачите през деня? И смятате ли, че наистина е точна сентенцията:"Денят се познава от сутринта"...или с други думи доколко нагласата ни след ставане определя хода на предстоящия ден?

Например на мен са ми много важни първите 5мин. след събуждането, в които просто се прозявам и "търкалям" в леглото....без тях ми е като секс без предигра)))
    Също след стандартните процедури с душа в банята....обичам още с мократа коса да си прегледам пощата или темите във форума
    Откакто спрях цигарите - вече не ми се пие и кафе-общо взето този култов навик при мен липсва, но без нещо шоколадово - не мога...
    И ключовия момент: винаги преди да изляза: слушам няколко любими песни, които ме настройват позитивно за деня....

*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*

Мега фен Аватара на machoka
    Дните са ми толкова дълги и претрупани с много важни задачи, които трябва да свърша, че излизам повечето пъти по тъмно и се връщам по тъмно. Вечерта не си спомням това, което съм закусвал днес ли е било или е било в минал ден - толкова 'отдавна' ми се струва.

Така че, цялата ми сутрин минава в преразпределение на програмата през деня и във вайкане как тези стотици неща просто не е възможно да се свършат за ден.

Re: сутрин...

Цитирай Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
    Колкото и да е разнообразен откъм ситуации, денят на всеки от нас е изпълнен с някакви повтарящи се действия, които сами си изграждаме....т.е. навиците
    Хрумна ми да ви питам какви са първите неща, които правите сутрин преди да излезете от къщи? Имате ли си някакъв свой "ритуал" който ви подготвя за задачите през деня? И смятате ли, че наистина е точна сентенцията:"Денят се познава от сутринта"...или с други думи доколко нагласата ни след ставане определя хода на предстоящия ден?

Например на мен са ми много важни първите 5мин. след събуждането, в които просто се прозявам и "търкалям" в леглото....без тях ми е като секс без предигра)))
    Също след стандартните процедури с душа в банята....обичам още с мократа коса да си прегледам пощата или темите във форума
    Откакто спрях цигарите - вече не ми се пие и кафе-общо взето този култов навик при мен липсва, но без нещо шоколадово - не мога...
    И ключовия момент: винаги преди да изляза: слушам няколко любими песни, които ме настройват позитивно за деня....
    du6, forum, e-mail, pesni4ki 4e ti v kolko 4asa stava6 az kat stana v 6:45 i v 7:30 sam na daskalo izmivam se zybkite tralala v kenefa i obli4am se i begam na daskalo pyk po4ivnite dni stavam kysn o ala bala malko na vyn posle na kompa posle pak na vyn i tva gore dolu posle zaspivam q u nas q na skameika \/
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

ми миличак аз съм втора смяна и съм на даскало от 1 .30 и имам доста време сутринта

Повече от фен
    Ставам, после следват 10-15 минути в банята, обличам се, оправям си косата и след тва на даскало.А следобед на тренировки.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми ставам в 6:00,къпя се,обличам се,гримирвам се там гланцове ала бала,обличам си якето и изчезвам за даскало...перфектно ми минава сутринта,а?
    f@nt@zi@

mi az sutrin stavam(v 7.10)i purvata mi rabota e da otida do wc i kato se
    vidq na kvo prili4am da se ujasq
    miq si o4ite,obliam se,ne6to se 6lqq,miq si zubkite i v 8.00 izlizam za trenirovki(pfu,de da ne bqha tolkova rano )
    i kato se vurna se kupq,u4a si i kisna vuv foruma

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Kato sega sym 2ra smqna , vyrgalqm se do 10 4asa , u4a , sedna na pc-to , qm , miq se i trygvam na daskalo
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    Ставам сутрин в 5:30, изкъпвам се(поне половин час под душа, иначе нещо не ми е както трябва), приготвям си каквото ще ми трябва за през деня(мр3, дискове, батерии, документи или каквото там ми трябва го хвърлям в раницата), слушам малко музика и в 6:30 бягам за лекции.

Ами за понеже съм си 1ва смяна от няколко години насам...ставам в 6и 10 влизам в банята къпя се за 5минутки излизам обличам се мия си очите зъбите слагам си парфюмец слагам си мп3 то и започвам да слушам радио Фреш със Тео и Киро след това вече е станало 6:30 отивам на кафе с 3 от моя клас едно момиче и две момчета пием едно кафе до към 7:20 и 7:30 сме в даскало в стаята готови за час!!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Сутрин ставам 6:15 едвам съм си отворил едното око и сядам на компютъра.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    In the basement
    Събуждам се 7:00 и до около 7:20 се опитвам да стана, мия се, обличам се криво-ляво и към даскало.

I'm darkness, I'm anger, I'm pain
    I am master
    The evil song you sing inside your brain
    Drive you insane

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз и да съм първа и да съм втора смяна като стана вече няма никой у нас
    та значи ставам веднага пускам някоя много енергична песничка отправям се към банята(златни минутки за разкрасяване ), след това към кухнята пускам си кафенцето и докато стане преглеждам имейла, след това вече пия кафенцето, обличам се и айде да ме няма
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Когато съм на училище , ставам в 6 и 10 сутринта, ходя до банята,още по пижамка отивам да си направя кафе и сядам на дивана.Пия си кафето и сменям каналите..ако през деня ще имам важно контролно,седя ,затрупана с учебници и се нервирам,често си изливам и кафето После поглеждам с ненавист часовника,отбелязвам,че е станало време да се обличам,защото приятелките ми идват да ме викнат в 7 и 10 за училище.Така...в 7 ставам от дивана,измивам си чашата от кафето,отивам в стаята си,обличам се набързо,слагам си чантата с тетрадките в коридора,да ми е близко,когато звънне звънеца.Отивам пред огледалото,сресвам се.
    Когато имам повечко време , слагам си малко пудра,гланц и черен молив.Звънецът звъни...Приятелките нервно ми казват да побързам Суетя се,докато си оправя нещата,които съм разхвърляла.Обувам се,грабвам чантата,телефна и ключовете и излизам.

Някой път наистина когато сутринта ти тръгне на зле, денят ти продължава по същия начин.Един път се скарахме с майка ми и после цял ден бях нервна,следваха ядове след ядове

През уикенда и ваканциите обичам да спя до по-късно,някой път се излежавам в леглото до обяд,а друг път предпочитам да стана по-рано,за да имам повече време да оправя из дома,да изляза и да изляза някъде.Често събота и неделя ставам в 10 сутринта,за да гледам "Кръгът на Доусън"

Цитирай Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
    ми миличак аз съм втора смяна и съм на даскало от 1 .30 и имам доста време сутринта
    emi togava moje \/
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Aлармата звъни. Изключвам я. Тя кучката пак звъни . Пак я изключвам. Но тя не се отказва. Няма да се разберем така- изключвам я така, че да не звънуи повече... Но понеже това съм го предвидила вечерта, почват едно след друго през пет минути да дръначат "събитията" на телефона ми- Ставай ве! Още ли не си станала... И т.н...

В някои случаи и те не помагат и спя до 10, изпускайки лекции, работа или там където трябва да ходя.

В други случаи най-накрая след половин час титанична борба с тъпите аларми, ставам... Вие ми се свят (трябва да пия кафе..) ПОглеждам се в огледалото- плаша се до смърт . Трябва да се гримирам...
    Не мога да си намеря гримовете. Сестра ми ги е свила- мразя я ще я убия!!! Дънките ми са мокри. Другите са за пране, а никъде не мога да си открия панталона . Ровя в купчината, псувайки, докато ги намеря.
    Няма ми го сутиена. След 10 минути го намирам в банята. Сещам се, че не съм се изкъпала. Водата е студена- е поне вече не ми се вие свят, дигна ми се кръвното.
    Спъвам се в нещо в коридора. Чантата ми. Вътре са гримовете, но вече нямам време- пак ще плаша хората. Мокра ми е косата, но нямам време да я суша. Слагам си шапка, която така ми смачква косата, че няма да я сваля цял ден. ..

Тръгвам...
    Връщам се за ключовете. Търся ги.
    Връщам се за портфейла. Няма го. Взимам пари от касичката на малката.
    Забравих да си изпия кафето, кафемашината ще гръмне...
    Връщам се за студентската книжка. няма я. Майната и.

Тичам за автобуса. Изпускам го.Следващия е след 20 минути и е икарус...
    Няма да ходя на лекции. Първо ще пия кафе.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Събуждам се в 7 без 15,ставам в 7 без 10 псувайки живота що ме е прецакал да живея в България.След това криво ляво се обличам,продължавайки да псувам.Мия се някак си,оправям си мешката за даскало,взимам пари от наще и излизам ядосан от нас,после настроението ми се оправя след като си додремя в рейса.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Ставам в 6 и 20, отивам до тоалетната, върша работа <малка> , после си пускам душа, отивам си до стаята, събличам се, взимам си една голяма кърпа и скок до банята, влизам в душ кабината, сапонисвам се, изплаквам се, мия си очите и зъбите под душа, пак се изплаквам, слагам малко шампоан на косата, изплаквам и нея и спирам водата, обувам си джапанките, слагам си кърпата, подсушавам се в банята и скок до стаята.
    там сядам на леглото, оставям си джапанките, събличам си кърпата, слагам си нови слипчета<най-вече>, слагам дезадурант<май не се пише така>, слагам някоя блузка, някакви дънки, нещо от горе<това до сега, ама нещо времето се оправя и май без нещо от горе ще минеме>, слагам парфиум.
    След това виждам каква ми е програмата, слагам си там тетрадките които ми трябват в чантата, слагам си я на гърба, взимам си ключа, заключвам си стаята, отивам до стаята на брат ми, чукам му на вратата, казвам му чао и опа на долу по стълбите до спалнята на нашите, казвам, че тръгвам, да ми дадът пари също казвам и излитам ;]

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    emi sega sum vtora smqna i sutrin kato stana purvo vlizam v banqta miq se ala bala po4istvam si liceto,miq zubkite i sled tva sqdam na kompa i proverqm po6tata i forum4eto.sled tva govorq po telefona i predi da trugna za daskalo slu6am nekolko pesni4ki.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Budq se v 05:30 ot uporitoto zvunene na budilnika, GSM- a i vklu4vaneto na TV- to i zqpkam nqkvi animacii (:
    Stavam v 05:50. Za 10 min sum se izmila, namazala sum si liceto s protivopupkovi 6itni... Ako sum stanala po- rano si vzimam du64e. Do 06:20 si izbiram drehite, obli4am se, narejdam si ne6tata, koito si nosq po kitkite i vrata i se parfumiram. Do 06:40 sum se namacala s o4na liniq, 4eren moliv, senki i spirala i sum se sresala. Do 06:50 sum si opravila me6kata. Tova vklu4va zaduljitelnoto nabutvane na 4etka za kosa, dezodorant, neseser s grimove, otvara4ki, himikalki i drugi polezni ne6ta, tefter sus stihotvoreniqta. Sled tova si provejdam zaduljitelen monolog. Pitam se dali sum si vzela portmoneto, klu4oivete, telefona, MP3 Playera, dopulnitelna bateriq za nego, cigari i zapalka. Dokato si otgovarqm si pribiram vuprosnite predmeti v me6kata ili po djobovete. Puskam kafeto na ba6ta mi i go budq. Vzimam si pari i izlizam
    Mn mi e vajno da minavam po strogoopredele put, dokato slu6am muzika i si pripqvam po ulicata. Podminavam si purvata spirka na troleq za da si dopu6a fasa i se ka4vam na vtorata i to zaduljitelno ot poslednata vrata, kato vinagi si mislq, 4e otzad sedqt freakovete, starcite i policaite (dulga istoriq)... Slizam ot troleq, stigam pred daskalo, vzimam si 3 v 1 i si palq fas.
    Ot tam natatuk ne6tata se razvivat razli4no vseki den.
    Ako propusna, koeto i da e ot tezi deystviq ne se 4uvstvam 4ovek...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Ми сутрин ставам в 8 часа мия си зъбките и очите,обличам се оправям си косата слушам музика и след това отивам да тичам.Връщам се,взимам душ приготвям си дрехите за даскало..обличам се оправям си косата след това закусвам,мия си зъбките отивам на кафе и по някога след това играя билярд или тенис на маса и заминавам за даскало..
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}

Амии да видим
    Събуждам се в 7:00 от ужасното звънене на GSM-а ставам към 7:15
    отивам в банята там 5-10 мин, щото просто нямам време за повече от късното ми ставане. Докато се обличам и пъхам в чантата си вземъзможни глупости и гримове да се гримирам на даскало щото не съм могла сутринта съм пуснала някоя супер якичка песен на компа. Следва редовния скандал с майка,че не мога да си намеря нещата и се моткам много( в повечето случай това ми разваля настроението,но после се оправям).Излизам, виждам че съм забравила нещо,връщам се вземам го (почти винаги е mp3-ката ми) осъзнавам,че закъснявам много и тичам до даскало.
    Не мисля,че както започнеш деня така ще ти върви,или поне при мен е така,сутрин ставам почти винаги супер изнервена,но после съм в чудесно настроение
    Когато не съм на даскало ставам към 11-12 часа къпя се оправям се,гримирам се и излизам или сядам на компа още необлечена и неоправена Това е общо взето!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Takammm... na4i 1-vo magiqta e da si 4uq nqkoq ot 3-te alarmi na telefona, koito zvynqt sutrin... sledva6tata magiq e da stana. Ottam natatyk vsi4ko proti4a po sledniq na4in - PALQ CIGARA - zadyljitelno Dokato q pu6a slagam kafe, izbiram si drehite, namiram gotina muzika po TV-to... i fasa svyr6va... Sledvat zybkite i sutre6nata uplaha pred ogledalceto kakto i da e... kafetop ve4e e gotovo, 4a6kata i v moita staqqq... sledva super ekspeditivno obli4ane, grimirane, kato s izvajdaneto na grim4etata se pali o6te edin fas - bez nego ne6tata ne sa sy6tite, moje da izgori bez dori da sym si drypnala, no e ZADYLJITELEN Sled tova vikam taxi, dokato doide si pribiram 2-3 tetradki v nqkoq torbi4ka, sresvam se, slagam nqkvi paty4ki iiiiii... BEJ da me nqma !

Ot tam natatyk... vsi4ko e myglqvo pone do 2-riq 4as v daskalo... posle se sybujdam i takaaaaaa
    The art of love is not to let your heart get broken !

Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Takammm... na4i 1-vo magiqta e da si 4uq nqkoq ot 3-te alarmi na telefona, koito zvynqt sutrin... sledva6tata magiq e da stana. Ottam natatyk vsi4ko proti4a po sledniq na4in - PALQ CIGARA - zadyljitelno Dokato q pu6a slagam kafe, izbiram si drehite, namiram gotina muzika po TV-to... i fasa svyr6va... Sledvat zybkite i sutre6nata uplaha pred ogledalceto kakto i da e... kafetop ve4e e gotovo, 4a6kata i v moita staqqq... sledva super ekspeditivno obli4ane, grimirane, kato s izvajdaneto na grim4etata se pali o6te edin fas - bez nego ne6tata ne sa sy6tite, moje da izgori bez dori da sym si drypnala, no e ZADYLJITELEN Sled tova vikam taxi, dokato doide si pribiram 2-3 tetradki v nqkoq torbi4ka, sresvam se, slagam nqkvi paty4ki iiiiii... BEJ da me nqma !

Ot tam natatyk... vsi4ko e myglqvo pone do 2-riq 4as v daskalo... posle se sybujdam i takaaaaaa
    браво но теб

Град
    Варна
    7 часа е, алармата ми звъни и с точно премерено движение я спирам.
    ..лежа 1 минута и след това се излюпвам.
    Ставам, обличам се, слагам си овесени ядки с мляко да се накисват, минавам през банята, после отивам в кухнята изяждам купичката с ядките, вземам си раницата и заминавам.
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си