Колкото и да е разнообразен откъм ситуации, денят на всеки от нас е изпълнен с някакви повтарящи се действия, които сами си изграждаме....т.е. навиците
Хрумна ми да ви питам какви са първите неща, които правите сутрин преди да излезете от къщи? Имате ли си някакъв свой "ритуал" който ви подготвя за задачите през деня? И смятате ли, че наистина е точна сентенцията:"Денят се познава от сутринта"...или с други думи доколко нагласата ни след ставане определя хода на предстоящия ден?

Например на мен са ми много важни първите 5мин. след събуждането, в които просто се прозявам и "търкалям" в леглото....без тях ми е като секс без предигра)))
Също след стандартните процедури с душа в банята....обичам още с мократа коса да си прегледам пощата или темите във форума
Откакто спрях цигарите - вече не ми се пие и кафе-общо взето този култов навик при мен липсва, но без нещо шоколадово - не мога...
И ключовия момент: винаги преди да изляза: слушам няколко любими песни, които ме настройват позитивно за деня....