- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сутрин...
Aлармата звъни. Изключвам я. Тя кучката пак звъни. Пак я изключвам. Но тя не се отказва. Няма да се разберем така- изключвам я така, че да не звънуи повече...
Но понеже това съм го предвидила вечерта, почват едно след друго през пет минути да дръначат "събитията" на телефона ми- Ставай ве! Още ли не си станала... И т.н...
![]()
В някои случаи и те не помагат и спя до 10, изпускайки лекции, работа или там където трябва да ходя.
В други случаи най-накрая след половин час титанична борба с тъпите аларми, ставам... Вие ми се свят (трябва да пия кафе..) ПОглеждам се в огледалото- плаша се до смърт![]()
![]()
. Трябва да се гримирам...
Не мога да си намеря гримовете. Сестра ми ги е свила- мразя я ще я убия!!!Дънките ми са мокри. Другите са за пране, а никъде не мога да си открия панталона
. Ровя в купчината, псувайки, докато ги намеря.
Няма ми го сутиена. След 10 минути го намирам в банята. Сещам се, че не съм се изкъпала.Водата е студена- е поне вече не ми се вие свят, дигна ми се кръвното.
![]()
Спъвам се в нещо в коридора. Чантата ми. Вътре са гримовете, но вече нямам време- пак ще плаша хората. Мокра ми е косата, но нямам време да я суша. Слагам си шапка, която така ми смачква косата, че няма да я сваля цял ден. ..![]()
Тръгвам...
Връщам се за ключовете. Търся ги.
Връщам се за портфейла. Няма го. Взимам пари от касичката на малката.
Забравих да си изпия кафето, кафемашината ще гръмне...![]()
Връщам се за студентската книжка. няма я. Майната и.![]()
Тичам за автобуса. Изпускам го.Следващия е след 20 минути и е икарус...![]()
Няма да ходя на лекции. Първо ще пия кафе.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.