- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем със космите по тялото
Значи хора на 14 години съм и искам да попитам дали е нормално вече да имам мустак и брада ( само на брадичката и съвсем малко отдолу ) и отстрани по бакембардите ( нз дали така се пише ) ?Аз ги махам като ги подстригвам с една машинка за да нямам.Също така имам и косми под мишниците и по краката и малко по задните части.Хора мн сам притеснен.![]()
![]()
Лошо ли е това ?
be ti si mom4e we normalno e da pochnat da ti se oformqt brada i musta4ki tai 4e kfo sa plashishПървоначално написано от Анонимко
![]()
pove4e ot normalno e,ta ti sega se razviva6 be 4ovek,napulno normalno e da ti rastat kosmi ve4e![]()
Аз си мисля, че това е неприятно за момичетата.Прав ли съм?![]()
![]()
![]()
Естествено, че е нормално! Та ти си вече на 14! Питаш ли го един приятел, който е започнал да се бръсне от 3ти клас (виждала съм снимки!!!) ?
И защо да е неприятно за момичетата? Ако ги махаш няма проблем.![]()
П.П. Ех, вярно, девствените мустаци не са особено привлекателни, но...какво да се прави, всички момчета имат и такъв период. След време ще стане истинска хубава брадичка.![]()
- mi ne,ne si prav,men si me kefat po-kosmatiteПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
Напълно си е нормално, аз започнах да се бръсна на 14 години (само мустака де )![]()
xaxa i meneПървоначално написано от better_life
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Тва си е напълно нормално за твойта възраст бе човек.Кво се стряскаш,ти навлизаш в пубертета и това си е напълно нормално!А колкото до момичетата,ако ги отстраняваш кво те бърка![]()