Преди около година ходех с едно момче, но бях глупава и му изневерих, след което скъсах с него. Той е много стабилен и си останахме добри приятели, въпреки че го нараних.
Със сегашния ми приятел сме заедно от 9 месеца и преди го обичах страшно много. Постоянно плачех за него и т.н, но в последните месеци той се държеше ужасно с мен, гогвореше ми по много гаден начин, не се съобразяваше с мен за нищо, защото беше на ясно, че не мога без него. Обаче след всичките нагрубявания и след всичките сълзи усетих, че вече не го обичам толкова силно. Говорих с него, казах му, че ако се държи по този начин не искам да съм с него и той обеща да се промени. Е, промени се - държи се много мило и внимава да не ме обиди с нещо... Но все пак заради него се мъчех месеци наред.
Сега обаче бившото ми гадже ми намеква, че иска да сме заедно. А той е изключително добър, знам , че никога не би ме наранил или обидил. Сега е в казарма и се виждаме рядко, но...
И започнах да се чудя кого от двамата да избера. Да остана със сегашния и да продължавам да страдам или да се върна при предишния (към когото все още имам някакви чувства) и да бъда щастлива???