Taka.Zna4i,istoriqta mi se otnasq za men,za nai-dobrata mi priqtelka i za biv6iq mi.
V petyk,vzeh nai-dobrata si priqtelka na selo.Da,sigyrno se smeete,no kompaniqta tam,v koqto se sybiram e strahotna.Zapoznah q s vs,vkliu4itelno i s biv6iq mi.Poprincip s nego ve4e nqmam ni6to ob6to i ne iskam da imam.Dori ne go obi4am ve4e.
O6te na vtorata ve4er te trygnaha nanqkyde.Nablijava6e vremeto da se pribirame,a tqh o6te gi nqma6e.Kakto si sedqhme kompaniikata,nai-dobrata mi pr-X,da q nare4em,mi cykna.Az i zvynnah,za da vidq kakvo iska i tq mi kaza,4e Y-biv6iq mi,q e ostavil nqkyde i se e pribral i tq se e izgubila.Bqh sp pritesnena,kakvo li ne mi mina prez glavata.Trygnah da q tyrsq.Nai-nakraq te dvamata doidoha.Az po4nah sp mn da q pregry6tam,prosto mi padna kamyk ot syrceto.
Kogato se pribrahme,tq mi razkaza uj vs,no na dr den razbrah,4e izob6to ne e taka.Okaza se,4e tq se e mlqskala s nego,4e sa se pregry6tali i t.n.Evala i davam za tva,no ima6e edno ne6to,ot koeto mi stana sp gadno.Tva,koeto mi kaza po telefona,4e e se e bila izgubila,e lyja.
Taka,dobre.Na 3-tiq den te trygnaha.Gadno mi e ot fakta,4e tq-nai-dobrata mi pr,e trygnala s Y,vypreki,4e znae kolko myka mi e pri4inil,ili kakvi ne6ta e vyr6il i t.n.Ve4e ne moga da i imam doverie vypreki,4e gledam da se dyrja taka,sqka6 ni6to ne e stanalo.Ne iskam priqt.ni otn. da se razvalqt.Ot edna str,az ocenqvam fakta,4e tq mi prizna vs,no ot druga-tva e povedenie na edna dolna licemerka.Predstavqte li si?"S kogo hodi6?" "Ami s biv6iq na nai-dobrata mi priqtelka." Kajete ne6to po vyprosa.Kakvo da pravq?Znam,4e priqtelstvoto e mn po-vajno,no....Pak kazvam,4e az ne izpitvam ni6to kym nego,no e dosta kofti situaciq.
4akam otg vi!Blagodarq za tyrpenieto.