- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK ZABRAVQTE
KAK ZABRAVQTE HORATA KOITO SA VI NARANILI ILI TEZI KOITO ZNAETE 4E NE SA ZA VAS
Не подържам никакъв контакт... и като цяло никога повече не се виждаме![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Az ne moga da zabravqm![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами излизай с приятели ,ходи по кафенца и купони.Опитай се да бъдеш повече сред хора,защото ако останеш вкъщи ще се сдухаш , от личен опит знам :PP
Хм... а защо ми е да забравям?
(написаното по-горе от мен НЕ значи, че "забравям")...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Може да звучи нахално , но в тва отношение характерът ми е ЛОМ - не забравям! Ако някой ме е наранил , засегнал , никога не забравям .. А ако питаш как да забравиш някое гадже - това също не го правяНе мога..
П.П Не казвам нищо за отмъщение.. тва е ужасно малоумно за мен
polovin godina nikakvi kontakti s choveka, nikakvi obajdaniq, nikakvi vijdaniq "po sluchainost" izbirash si podhodqshti priqteli i zabravqsh.Drug izhod nqma.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 месеца не съм го виждала
и преди една седмица като го видях
и несипрам да мисля за него..............
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
И защо не го вижда 10 месеца?Първоначално написано от piFka_LP
Първоначално написано от penywise
защото исках да го забрявя
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ami...ne zabravqm. Nikoga ne moga da zabravq nqkoi, koito me e naranil... S vremeto moje da zabravq bolkata, no ne i nachina, po koito mi e prichinena...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Никога не забравям и това ми е голям проблем.Понякога искам просто да не чувствам и да не си припомням минали моменти но това никога не става![]()
caps?!Първоначално написано от jenny_e
ina4e sus zabravqneto vuprosa e re6en... zima6 ne6to mnoooooogo tejko i taka qko se 6ibva6 po glavat 4e posle da popita6 "koi me udari?", "koi sum?" i "kude 6te obqdvame?"
I am in your fridge stealing your foodz!!
Ne zabravqm, no vremeto lekuva![]()
Опитвам се да го заменя, а ако не просто си влошавам,че не е хубав или че не ме е заслужавал!!!
Еми как..не знам и аз.Мислил съм по доста начина как да забравя човека на който се бях отдал изцяло.Най често използваните от мене начини са да излизам навън и да съм постоянно с приятелите си и да не оставам сам, защото остана ли сам, започвам да мисля за нея непрестанно и изпадам в депресия.Днес сутринта като станах пуснах winamp-a и първата песен по случайност уцелих kelly Kelly Clarkson - Because Of You, а това беше песента на двама ни.После целия ден мислих за нея, независимо дали съм с приятели или сам.Само като си припомня песента и се сещам за нея.Така, че най добре изтрий всичко свързано с нея (email, gsm, sms) и бъди постоянно с приятели и се разкарвайте насам натам.
...za6toto iny4e boli...Първоначално написано от penywise
absolutno saglasna...Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Аз просто не мога да забравям, много съм злопаметнаДори и с всички сили да се мъча да забравя все се намира нещо, което ме подсеща
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Opitvam se da gi zabravq ili ako ne moga ne podurjam nikakvi kontakti s tqh!!!