.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен

първия път

искам да попитам момичетата болеше ли първия път когато правихте секс. и знаете ли какво да се направи за да не боли????

ludata_f
    Guest
    emi 4esno da ti kajq boli i nqma kakvo da se pravi zavisi ot 4oveka sas koito go pravi6 po bavno da ti go vkarva i nqma da te boli 4ak tolkova ama ne barzo in a4e 6te boli

Не съм момиче, но ми е ясна картинката ;]

Значи, то си зависи как те предразположи момчето <любовната игра> е много важна.
    При нея ще се успокоиш, ще свикнеш малко или много с момчето, ще ти доиде куражат, ще искаш вече да свършва, щото си си го наумила на ума, че днес ще ти отнемат девствеността и ще стане бързо, но малко се съмнявам да няма никаква болка.

Успех, няма страшно ;]

Гост...
    Guest
    много е важна любовната игра трябва да си се възбудила достатъчно освен това за предпочитане е момичето да е от горе за да определя темпото

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    ami slance da ti kaja parvo da ne se pritesnqva6
    men li4no po4ti ne me bole6e i izob6to ne mi te4e krav. Moje bi pri4inata be6e 4e go napravih s naistina opiten i gotin maj toi e na 24 a az na 17 i taka tai 4e vajnoto e da si s gotin maj drugoto...samo 6te stane
    Uspeh
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Повече от фен
    Mene mn me bqha napla6ili za purviq put,bqha mi kazvali"Se edno s noj te rejat","napravo se edno umira6" i nqkvi takiva.NI6TO takova nqma(pone pri men) i az nqmah kruv,bolka ima6e,ama trqbva samo da q izturpi6 i hi4 ne e tolkova stra6na-ponosima e! \/

Мега фен Аватара на machoka
    Има много теми, ползвай търсачката, като и укажеш да ти връща резултати само за този радел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си