.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Тема: kak da go zabrqvq

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

kak da go zabrqvq

kajete mi kak da go zabravq obi4am go ot tri godini nekade bqhme nai dobri pr hodime no ni6tu ne se polu4i za6toto i dvamata ne iskame da hodim izvestno vreme posle da se razdelim i da ne mojeme da se gledame zatova predpo4etohme da se razdelim dokato ne e kasno i da si ostanem pr no az go obi4am kak da go zabravq samo ne mi kazvaite da stoq dale4 ot nego za6toto tva e ne vazmojno ne moga da jiveq ako ne go vijdam

0biChkam SlyNcEt0 :}

С течение на времето чувствата ти ще залинеят.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

kato gledam mai si dosta obarkana.. trqbva da si kaje6 6te go zabravq, ima dr mom4eta sigurna sam 4e mn 6te te boli no taka mai e po dobre. prosto 6te sre6tne6 dr kakto si sre6tnala tozi i 6te napravi6 vsi4ko vazmojno da go za bravi6 no ne si vnu6avai postoqnno 4e go obi4a6 tova e zle.. nz kakvo dr da ti kaja pojelavam ti uspeh.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    С течение на времето чувствата ти ще залинеят.
    И аз мисля така, но ако чувствата ти са много силни може и да бъркам...

Град
    Варна
    Mмм..не искам да звуча песимистично , обаче ако толкова много го обичаш и от толкова много време..едва ли ще можеш да го забравиш.Пък и ..ако той те обича ...защо да не сте щастливи заедно?Предварително ще се изясните и като си отиде любовта някой ден , което дори не е 100% сигурно , ще продължите да си бъдете приятели , ако той е разбрано момче , естествено.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    4ustvata sami 6e si zaminat i 6e namalqt...oba4e trqbva da si naloji6 volq...zapoznai se s novi mom4eta i se opitai s nqkoi drug...tova do izvestna stepen 6te ti pomogne 6toto 6e te raseee..

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

napulno mi e poznato

kogato obi4ash nqkogo e mnogo trudno da go zabravish!trudno e mnogo, no trqbva da imash vqra prosto badi silna.mnogo hora kazvat "s nova vruzka burzo 6te zabravish" , povqrvai mi takova neshto nqma!ne e vuzmojno kogato obi4ash nqkogo da go zabravish prosto taka!Badi silna i ima turpenie,koi znae jivota moje da ti podnese NEO4AKVANA IZNENADA!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ohh neznam sqko mqsto mi napomnq za nego kagoto sam na komp kogata sam v legloto si kagato sam na sqko mqsto dori v toaletnata vsi4ko bili sme navsqkade zaedno i imame prekrasni spomeni parvata ni celuvka mqstoto kadeto se zapoznahme pomo6t ne moga da spra da pla4a gledam i edna secunda da ne sam sama za da ne mislq za nego maikami neznae za slu4kata i kato sam postoqnno tajna i zamislena misli 4e imam nqkakfi seriozni problemi a nemoga da i kaja za6toto 6te go gleda mn gadno kagato idva vav nas izliza sas edni ot na6tiq grad deto sa palni piqndeta i ne moga da mu pomogna za6toto neznam kak 6te reagira ako mu kaja da ne izliza s tqh strah me e da ne si pomisli 4e go pravq zaradi momi4etata v onazi kompaniq

idvami da se samoubiq za6toto taka ne se jivee imam 4uvstvoto 4e smarta e edinstvenoto re6enie na praoblema

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    idvami da se samoubiq za6toto taka ne se jivee imam 4uvstvoto 4e smarta e edinstvenoto re6enie na praoblema
    Повярвай ми - самоубийството не е решение, на който и да е от проблемите ти! Виждам, че на тебе ти липсва воля да продължиш напред. За да не си мислиш за него, трябва да започнеш да правиш нещо. Например да рисуваш. Просто трябва да си намериш някакво занимание. Това е решението.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Chufstfata samo shte si zaminat,no problemut e che nikoi(osfen teb) ne znae koga..
    ti trqbva da si kajesh "Shte go zabravq,toi ne me zaslujava" i da napravish vsichko vusmojno tova(da go zabravish) da stane....ako nemojesh predi da kajesh "Nemoga da go zabarvq" si pomisli dali naistina nemojesh ili moje bi prosto neiskash...moje bi prosto iskash da jiveesh s misulta za nego...s misulta za otminaloto vreme,s misulta kakfo e mojelo da bude...
    No minaloto nemoje da se vurne,zatova trqbva da gledash napred !!!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен Аватара на machoka
    Ще си чукнем една среща на Попа, днес в 20 часа и ти гарантирам, че ще имаш нов обект на желанията си \/

Виж, мила....трябва сама да поискаш да го забравиш първо. Това не е нещо, за което ти трябват пари, знания или пълнолетие. Това е психика. Никой не може да ти помогне, ако не го пожелаеш сама. А направиш ли го - хоп! На мига е станала магията, вече не му обръщаш внимание, не се интересуваш от него. Въпрос на нагласа. Не търси решението у приятелите си или по форуми, защото ще го намериш единствено в себе си.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne moga da ne mislq za nego dori kato si sedq v nas sqko kat4e mi napomnq za nego nqma mqsto v moq grad deto da ne sme bili dvamata i na vsqko mqsto imame prekrasni spomeni kak da si kaja da go zabravq kat sam probvala milioni pati i ne staa ot tri godini se opitvam da ne mislq za nego ma ne staa

Супер фен
    Град
    до тебе...
    postepenno 6te go zabravi6 i az sum bila taka ve4e sled godina po4ti n6 ne4uvstvam kum nego 6te vidi6 kak leka po leka 6te go zali4i6 ot surceto si
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Da skysash s nqkogo bez osnovatelna prichina, a zashtoto si mislite, che vse nqkoga shte skysate, e golqma greshka. Da ne bi da ste spreli da se obichate? Ti znaesh li toi kakvo chuvstva sega? Trqbva da ste chestni edin kym drug. Ot tam se zapochva. 3 godini sa mnogo vreme i predostatychno. Vreme e da se poveselish s drugi hora. Vsichko shte si doide ot samosebe si. Vsichko shte se naredi. Bydi silna i vqrvai...no i ti napravi usilie.

Фен
    Град
    sf
    mili4ka povqrvai mi znam idealno kakvo ti e
    az sa6to sam v takova polojenie sled 1 godina vrazka s 4oveka koito obi4am pove4e ot jivota si(i ne -preuveli4avam opredeleno)na 14 02 skasahme i to za6toto negovite 4uvstva ''ne bili sa6tite''

ne spiram da pla4a i da se samosajalqvam
    i za men ve4e nqma radost,nqma jivot a samo vegetirane!
    ta nz kvo da ti kaja! i az ne znam otgovora na vaprosa ti i razre6enie!
    samo moga da ti bada udu6nik i kogato poiska6 moje6 da mi pi6e6 na li4niq obe6tavam da otgovarqm!

s vremeto moje i da go zabravi6 zavisi kolko ti e silna obi4ta kum nego!Ako go obi4a6 istinski nqma da e mn lesno daje bih kazala 4e 6te ti e mn trudno!sigurno te boli ujasno mn!?No nqma kak v jivota i takiva ne6ta se slu4vat ne si edinstvenata!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mnogo go obi4am ot celi tri godini sam taka ujasno e

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Mila i az sum bila taka v na4aloto mi be6e mn gadno no s vremeto vsi4ko mina i sega vsi4ko e super spoex s vremeto 6te se opravish

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nadqvam se da se opraa 6toto nz kak 6te jiveq s taa bolka a kato zn kakvi planove si praaehme

Голям фен
    Град
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: 22.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

nadqvam se da se opraa 6toto nz kak 6te jiveq s taa bolka a kato zn kakvi planove si praaehme
    ooo mila napulno te rasbiram tuk,osobenno "..kakfi planove si pravehme" as i bivshiqt mi priqtel sushto si pravehme mn planove,,no...edin den za chast ot sekundata Vsichko SVYRSHI trqbva da produljish napred,klkoto i da ti e trudno,shtom si go obichkala tolkova nqma da go zabravish napulno,nqma da zabravish i spomenite i obeshtaniqta i mechtite i planote...No pone osuznai che nqma da si s nego i produlji napred,makar che v sebesi shte nosish spomeni,mechti.. Bydi silna ! Ne se predavai !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ni6tu nqma da zabravq osven ako ne se iznesa ot moq grad za6toto tuk si4ko mi napomnq za nego kak da go zabrava i na divana koito sedq sega imam prekrasni migove s nego i kato si sponqm po4vam da pla4kam

Недей,мила...Не не повтаряй моите грешки....
    Достатъчно си страдала....3 години са си адски много време....
    Помисли си ,че е много по-добре да погледнеш напред.Това е най-добрия начин да се отърсиш от спомените.Още повече ако срещнеш нов човек ,ти сама ще се изненадаш колко лесно е да се разделиш с миналото...

Искрено ти желая успех ,понеже такова нещо ми е минало веднъж през живота и знам че наистина човек се чувства като в безизходна ситуация

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mn 6te e trudno dori ne vazmojno no trq da opitam edna pr ne tuk vav foruma mi kaza da si hvana gadje dori da ne go haresvam ma az ne moga taka trq da izlaja nqkoe mom4e 4e go haresvam a ne e taka i zn kfo e gadnu da te lajat

Голям фен
    Град
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: 23.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

mn 6te e trudno dori ne vazmojno no trq da opitam edna pr ne tuk vav foruma mi kaza da si hvana gadje dori da ne go haresvam ma az ne moga taka trq da izlaja nqkoe mom4e 4e go haresvam a ne e taka i zn kfo e gadnu da te lajat
    naistina shte e mn podlo i gadnoz a momcheto,nqma da e chestno,ami ako to se vliubi,taka kakto ti obichash sega,a sled tova rasbere che go lujesh gadno..Ne go pravi !
    AKo mojesh se spravi sama,s priqtelite si....no ne naranqvai nqkoe momche...mn gadno e ! a ti samata znaesh kakfo e da obichash,no da ne otfrushtat na chufstfata ti...

Голям фен
    Mila i az bqh v takava situaciq ,skasah s momche s koeto hodih po4ti godina i....sprqh da mislq za nego zashtoto sprqh da go vijdam.Ako naistina iskash da go zabravish prekrati vsi4ki kontakti s nego..drugo nz kakvo da te posavetvam.Ako tova shte te uspokoi znam kak se chustvash
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си