- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често и за колко време сте заедно с гаджето си ?
Аз напоследък се виждаме за супер малко време(3-4 часа) и мн. ми липсва ...
Вие как сте ?![]()
Mi to i az za po tolkova ti pa kvo pove4e iska6 to nakraq 6te ti omrazne ako postoqnno si s nego![]()
![]()
![]()
sladka_macka, грешиш.
Аз почти всеки ден<от 30 дена, 27 дена сме заедно> се виждам с гаджето и примерно половината дни<през седмицата, когато е на училище, втора смяна е> се виждаме от 6 до към 10, 10 и нещо, останалите дни се виждаме по 8 часа някаде и изобщо не ми писва.
И винаги искам и искам повече и повече да се виждаме, хич не ми писва.И много трудно се разделям на края с нея..
Обичкам си Ивайла.
mi sega gadjeto mi e v kazarmata i ne go vijdam nogo 4esto...sabota i nedelq,po 2,3 4asa..a ima6e i edni period v koito ne go bqx vijdala 1mesec pobrkax se dobre 4e toi si vze gsm...a poprincip...vseki den...nai-malko za 4 4asa...i nai-mnogo cql den..ne mi pisva izob6to..iskam da ne se razdelqm ot nego
iii dvamata s liubimiq sega se gotvim za kandidatstudentski izpiti i nqmame vreme da se vijdame....v sedmicata vednuj za po gore dolu cql den....mnogo go obi4am i iskam da sme zaedno neprekusnato ama za sega nqma kak
obi4aite se hora,tova e nai hubavoto v jivota
![]()
Get S C A N D A L O US ! ! !
Понякога по цял ден сме заедноа сега стоя и скучая в къщи
![]()
Бъди различен,бъди готин.
Как да съм?!?![]()
В момента не се виждам с гаджето, защото нямам такова!![]()
Ami vijdame se za po 1-2 dni v sedmicata, zashtoto sme ot razlichni gradove. I sme zaedno po cql den i pochti cqla vecher. Malko mi e ama nqmam drug izbor...
I`m trying to make your dreams come true...
seki den po cql den samo ve4er se razdelqme![]()
The pain is temporary!
vseki den po cql den a ponqkoga i po cqla no6t![]()
Ще ти омръзне от какво?Първоначално написано от sladka_macka
Да не си решила да си с него цял живот?
Тва е най-тъпата реплика след "Да си останем само приятели" !!!
Щяло да и омръзне... да те плющи или?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
emi as sm na mnenie,che ne trqbav da sme zaedno prekaleno mn,no ne i prekaleno malko...nie,q moq fr sme zaedno sytrin islisame km 10:30 do km 14:30 i sled taf km 17:30 do km 22:30 i togava islisame pootdelno s fr i km 3:00 noshta pak se sreshtame na diskoteka s priqtelitei takam
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
по 20-30 минути до 1, 2 часа дневно !Повече няма и за кво да се виждаме !Само чукане и това е !
хич не е малко , но преди се виждахме повече и за това ми е гадно и на менПървоначално написано от PLAMENKO
miii 4 4asa samo celufki 2 4asa razhodki 1 4as ragovor posle 3 4asa v 4ata i kato se pogledne to denq svarshil![]()
Първоначално написано от DreamCatcher
ми то и аз съм горе долу така , ама не е секи ден![]()
mm predi po 3 4 5 pati v sedm sega mu kazah 4e iskam po rqdko ne me razbiraite pogre6no obi4am go no kogato go vidq zagybvam interes a kato ne e do men osaznavam kolko go obi4am ae nz kvo e tvaaa nqma zn
Az sum mnogo vreme s moq priqtel pochti ne se razdelqme nqma den v meseca ili godinata v koito da ne sme se vidqli i da ne sme se zabavlqvali govorili ilin eshto takova!!Postoqnno si zvanimT.e. toi mi zvuni mnogo chesto prez denq i sme mngo shtastlivi!
Ami po princip se vijdame 4-5 puti v sedmicata!Spored zavisi!V razli4ni smeni sme i za tova po-4esto ve4er izlizame za po 2-3 4asa!Sled tva v 4ata si pi6em i taka....Loshoto e 4e sme v razi4ni smeni![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Ние сме от различни градове, т.е. аз уча в неговия град и преди си бяхме всеки ден по цял ден заедно ( като изключим училището де, защото бяхме различни смени, но тогава пак се виждахме) Но сега той е студент първа година и е доста далече от мене и се виждаме само ваканциите му, което ще рече през около 2 месеца, в най-добрият случай един![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Колкото по-често се виждаш с гаджето, толкова по-бързо ще скъсаш!Омръзва уе хора,не го ли разбирате?!Ммм един път седмично си е супер достатъчно...
1 път седмично? И кво? За да не излезе, че се виждаме само, за да правим секс ще трябва да го правим веднъж в месеца?Първоначално написано от She-Devil
Екстра - такова гадже като тебе ми трябва... виж в оставащите 26-7 дена на месеца може да си хвана или оше 5-6 гадженца като тебе, или да чукам просто...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ми май е така!Първоначално написано от She-Devil