.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен
    Град
    софия

Колко често и за колко време сте заедно с гаджето си ?

Аз напоследък се виждаме за супер малко време(3-4 часа ) и мн. ми липсва ...
    Вие как сте ?

Mi to i az za po tolkova ti pa kvo pove4e iska6 to nakraq 6te ti omrazne ako postoqnno si s nego

sladka_macka, грешиш.

Аз почти всеки ден<от 30 дена, 27 дена сме заедно> се виждам с гаджето и примерно половината дни<през седмицата, когато е на училище, втора смяна е> се виждаме от 6 до към 10, 10 и нещо, останалите дни се виждаме по 8 часа някаде и изобщо не ми писва.
    И винаги искам и искам повече и повече да се виждаме, хич не ми писва.И много трудно се разделям на края с нея..

Обичкам си Ивайла.

Голям фен
    mi sega gadjeto mi e v kazarmata i ne go vijdam nogo 4esto...sabota i nedelq,po 2,3 4asa..a ima6e i edni period v koito ne go bqx vijdala 1mesec pobrkax se dobre 4e toi si vze gsm...a poprincip...vseki den...nai-malko za 4 4asa...i nai-mnogo cql den..ne mi pisva izob6to..iskam da ne se razdelqm ot nego
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

iii dvamata s liubimiq sega se gotvim za kandidatstudentski izpiti i nqmame vreme da se vijdame....v sedmicata vednuj za po gore dolu cql den....mnogo go obi4am i iskam da sme zaedno neprekusnato ama za sega nqma kakobi4aite se hora,tova e nai hubavoto v jivota
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Понякога по цял ден сме заедно а сега стоя и скучая в къщи
    Бъди различен,бъди готин.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Как да съм?!?
    В момента не се виждам с гаджето, защото нямам такова!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ami vijdame se za po 1-2 dni v sedmicata, zashtoto sme ot razlichni gradove. I sme zaedno po cql den i pochti cqla vecher . Malko mi e ama nqmam drug izbor...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    (:
    seki den po cql den samo ve4er se razdelqme
    The pain is temporary!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    vseki den po cql den a ponqkoga i po cqla no6t

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladka_macka
    Mi to i az za po tolkova ti pa kvo pove4e iska6 to nakraq 6te ti omrazne ako postoqnno si s nego
    Ще ти омръзне от какво?
    Да не си решила да си с него цял живот?

Тва е най-тъпата реплика след "Да си останем само приятели" !!!

Щяло да и омръзне... да те плющи или?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Почти всеки ден за 40 мин до 2 часа просто сме адски заети - аз работя и уча, а той е просто работохолик. Но не е важно че се виждаме за малко, важно е, че тези 40 мин са винаги перфектни.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Как да съм?!?
    В момента не се виждам с гаджето, защото нямам такова!

Х1хх1х1.. членове на един и същи клуб сме

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi as sm na mnenie,che ne trqbav da sme zaedno prekaleno mn,no ne i prekaleno malko...nie,q moq fr sme zaedno sytrin islisame km 10:30 do km 14:30 i sled taf km 17:30 do km 22:30 i togava islisame pootdelno s fr i km 3:00 noshta pak se sreshtame na diskoteka s priqtelite i takam
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

ПознаватеМЕ
    Guest
    по 20-30 минути до 1, 2 часа дневно !Повече няма и за кво да се виждаме !Само чукане и това е !

Голям фен Аватара на thirteen

Re: Колко често и за колко време сте заедно с гаджето си ?

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Аз напоследък се виждаме за супер малко време(3-4 часа ) и мн. ми липсва ...
    хич не е малко , но преди се виждахме повече и за това ми е гадно и на мен

miii 4 4asa samo celufki 2 4asa razhodki 1 4as ragovor posle 3 4asa v 4ata i kato se pogledne to denq svarshil

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от DreamCatcher
    miii 4 4asa samo celufki 2 4asa razhodki 1 4as ragovor posle 3 4asa v 4ata i kato se pogledne to denq svarshil

ми то и аз съм горе долу така , ама не е секи ден

kriruig_f
    Guest
    mm predi po 3 4 5 pati v sedm sega mu kazah 4e iskam po rqdko ne me razbiraite pogre6no obi4am go no kogato go vidq zagybvam interes a kato ne e do men osaznavam kolko go obi4am ae nz kvo e tvaaa nqma zn

Az sum mnogo vreme s moq priqtel pochti ne se razdelqme nqma den v meseca ili godinata v koito da ne sme se vidqli i da ne sme se zabavlqvali govorili ilin eshto takova!!Postoqnno si zvanimT.e. toi mi zvuni mnogo chesto prez denq i sme mngo shtastlivi!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Ami po princip se vijdame 4-5 puti v sedmicata!Spored zavisi!V razli4ni smeni sme i za tova po-4esto ve4er izlizame za po 2-3 4asa!Sled tva v 4ata si pi6em i taka....Loshoto e 4e sme v razi4ni smeni

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ние сме от различни градове, т.е. аз уча в неговия град и преди си бяхме всеки ден по цял ден заедно ( като изключим училището де, защото бяхме различни смени, но тогава пак се виждахме) Но сега той е студент първа година и е доста далече от мене и се виждаме само ваканциите му, което ще рече през около 2 месеца, в най-добрият случай един
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

She-Devil
    Guest
    Колкото по-често се виждаш с гаджето, толкова по-бързо ще скъсаш!Омръзва уе хора,не го ли разбирате?!Ммм един път седмично си е супер достатъчно...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Колкото по-често се виждаш с гаджето, толкова по-бързо ще скъсаш!Омръзва уе хора,не го ли разбирате?!Ммм един път седмично си е супер достатъчно...
    1 път седмично? И кво? За да не излезе, че се виждаме само, за да правим секс ще трябва да го правим веднъж в месеца?

Екстра - такова гадже като тебе ми трябва... виж в оставащите 26-7 дена на месеца може да си хвана или оше 5-6 гадженца като тебе, или да чукам просто...

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Ми май е така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си