- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често и за колко време сте заедно с гаджето си ?
Сладур - за 1 път на седмица ако ще само секс да е няма да си губя времето с такова момиче... камо ли само "да се виждаме" по 1 път на седмица и да си МИСЛИМ, че сме "гаджета"Първоначално написано от Krem4eto
вие в кой свят живеете бе?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mi po4ti prez celiq den sme zaedno... dori i da imame mn rabota ili nqkoi ot nas pone za 4as dva se vijdame ina4e ne izdarjam...![]()
По 3-4 часа и повече. Но минават супер бързо,когато съм с нея![]()
Ох ами с бившият се виждахем два-три пъти в седмицата за около 2-3 часа....Гадно е да сте от различни градове...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
А ако това е единсвения вариант?Ако той няма време,ако и аз нямам време?Първоначално написано от penywise
![]()
![]()
6tom se trae samo s tolkova malko vreme i nqma dryg na4in za sega nqma kvo da se ot4aiva6
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
Кво меджу 14 и 16 годишна възраст нямаш време, тва ли искаш да ми кажеш?Първоначално написано от Krem4eto
1 път седмично "и сме гаджета" - хаха, после що има теми "Ма той ме заряза"
Не може да си сериозна
"нямам време"...
а бе булка, ти сега като нямаш време, значи, че никога няма да имаш...
Още една загубена душа. Амин![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life